Tilaa materiaaleja seurallets_300x138.png

Timanttiprojekti on tuottanut materiaaleja seurojen toiminnan tukemiseksi. Nämä materiaalit ovat projektin yhteistyöseuroille ilmaisia.

Materiaaleja voi joko ladata tältä sivulta tai sitten tilata postitse lähettämällä sähköpostia Eeva Wellingille (eeva.welling(at)floorball.fi).


Materiaaleja hyödyntämällä on hyvä mahdollisuus nostaa seuran tyttöpelaajamäärää!

 


Promoesite ja julisteet

Salibandyliitosta löytyy painettuja pinkkeesite.pngjä Tyttösäbäjulisteita ja Tyttösäbän promoesitteitä.

Julisteita voi viedä koulujen, hallien, yms. paikkojen yleisille ilmoitustauluille. Promoesitteitä voi jakaa tapahtumissa, halleilla, koulukäynneillä, yms.

Promoesitteen sisältö:

  • Pelaamaan! Näin aloitat salibandyn
  • Tyttösäbän ABC
  • Pelaajaesittelyssä maajoukkuepelaaja Sanna Roisko, Sannan terveiset
  • Tyttösalibandy.fi sivuston esittely

Julisteita ja promoesitteitä voi tilata postitse Salibandyliitosta.


Kaveritreenit

Kaveritreenien idea on, että joukkueessa tai kerhossa pelaavat tytöt kutsuvat Kaverikorttien avulla lajista kiinnostuneita kavereitaan kokeilemaan lajia treeneihin. Lue lisää Kaveritreenien omalta sivulta. a6_kortti.png

Painettuja kaksipuolisia postikortin kokoisia kortteja voi tilata Salibandyliitosta (ilmoita seura, korttien määrä, yhteyshenkilön tiedot).

Ladattavat Kaveritreenien tukimateriaalit:


iltapaivakerhon_starttiopas_kansi.bmpIltapäiväkerhon Starttiopas

Iltapäiväkerhon starttioppaassa kerrotaan tarkemmin mitä iltapäiväkerhon perustaminen tarkoittaa ja vaatii. Starttioppaassa kerrotaan tavoitteista, hyötytekijöistä ja resursseista. Lisäksi Starttioppaassa käydään läpi toiminnan aloittamisen vaiheet sekä kuluja ja tuottoja.

Lataa iltapäiväkerhon starttiopas:
vanhemman_opas_vain_kansi.pngVanhemman opas

Vanhemman opas on tarkoitettu junioripelaajan vanhemmille ja opas sisältää kattavan paketin käytännön vinkkejä tyttöpelaajan vanhemmalle.

Opas sisältää seuraavat osiot: Lapsen harrastuksen tukeminen, treenien ja pelien seuraaminen, osallistu joukkueen toimintaan, varustevinkit, säännöt pähkinänkuoressa sekä ravintotietoa.

Vanhemman opasta voi lukea myös netistä omalta sivulta.

Tilaa painettuja oppaita (A5-kokoinen taitettu lehtinen) Salibandyliitosta tai lataa printattava opas:


kerhoesite_seuroille_kansi.pngMuokattava kerhoesite

Kerhoesite on tarkoitettu informaatioksi uusille lajista kiinnostuneille tytöille. Siitä löytyy kerhon tiedot, seuran yhteystiedot ja treeneihin tarvittavat varusteet.

Muokattavaan kerhoesitepohjaan seura voi täyttää omien kerhojen ja yhteyshenkilön tiedot. Tämän jälkeen esitteet tulostetaan A5-kokoon (tulosta kaksi sivua yhdelle sivulle). Tulostuksen seura voi tehdä itse tai tarvittaessa pyytää apua Salibandyliitosta.

Lataa muokattava kerhoesite:


Timanttikiertuets_300x138.png

Tyttösäbän Timanttikiertue on koululaisille järjestettävä tyttöjen salibandypäivä. Timanttikiertueella tytöt pääsevät kokeilemaan lajia taitorasteilla sekä tietysti pelaamalla.

Timanttikiertue vaatii enemmän järjestelyjä kuin muut yllä esitellyt tukimuodot, mutta myös mahdollisuudet pelaajamäärän kasvattamiseen ovat selkeästi suuremmat. Timanttikiertuepäivän aikana seura antaa mahdollisuuden kokeilla lajia 100-400 tytölle riippuen kutsuttavien koulujen koosta ja määrästä.

Timanttikiertueelle on tehty kattava ohjeistus- ja materiaalipaketti, jonka saa tilattua Salibandyliitosta. Ohjeita seuraamalla Timanttikiertue on helppo järjestää, mutta ohjeita voi myös tarpeiden mukaan soveltaa omaan tapahtumaan sopiviksi. Materiaalit muokataan tapahtuman ja seuran tietoihin yhdessä Salibandyliiton kanssa. Ota yhteyttä Eeva Wellingiin (eeva.welling(at)floorball.fi), jos seurasi on kiinnostunut järjestämään Timanttikiertueen.


tyttosabaseina.jpgTyttösäbäständi tapahtumiin

Salibandyliiton aluetoimistoilla on Tyttösäbäseinä, jota seurat voivat lainata omiin tapahtumiinsa erikseen sovittaessa. Seinä kulkee kolmessa pahvisessa kantolaatikossa ja lainattaessa nouto ja palautus tapahtuu aluetoimistoon. Lisäksi on mahdollisuus saada omaan tapahtumaan paikalle myös Tyttösäbäständi, jossa jaetaan tietoa lajista, myydään tyttösäbätuotteita ja järjestetään kisoja. Tiedustelut tyttösäbäseinän lainaamisesta Eeva Wellingille (eeva.welling(at)floorball.fi)