Share |

Tyttösäbän kauden avauskarkelot!

u19_uljua.jpgTyttösalibandyn Tapahtumapäivät jatkuvat sunnuntaina 25.9.2011, kun kausi 2011-12 polkaistaan käyntiin karkelotunnelmissa! Kauden 2011 avauskarkeloissa Porvoossa on luvassa kaksi huippupeliä sekä tyttösäbäfiilistä!

Syyskuun lähestyessä loppua kauden alku häämöttää edessä ja moni haluaisi jo päästä pelaamaan. Salibandynnälkää pääsee lievittämään sunnuntaina 25.9. Tuolloin tyttöpelaajille on tarjolla hauskanpitoa Porvoon Aurorahallissa, jossa pelataan kaksi huippuottelua Tyttösäbän kauden avauskarkeloissa.

Ensin klo 15:00 areenalle astelevat naisten liigajoukkueet eli kotijoukkue PSS ja vierailemaan saapuva Tapanilan Erä III. Joukkueissa vilisee naisten ja tyttöjen maajoukkuetähtiä, joten kentällä on luvassa taidokkaita suorituksia.

Kotijoukkueen rosterista löytyy tyttöjen maajoukkuepelureita, kuten aina loppuun asti taisteleva pikakiituri Senni Hietanen ja ovelia syöttöjä jakeleva Henna Uljua (kuvassa). Myös Australian maajoukkueesta tuttu periksiantamaton Jessica Laidler kirmaa porvoolaisten riveissä. Vierasjoukkue Erän paitaa kantavat mm. luunkova pakki Anu Peltokangas ja pallon kanssa taidokas taiteilija Niina Vilppunen sekä nuoret  tähdet Jonna Karonen ja Hillevi Arkkila

Katsomokarkelot: Tule kannustamaan omaa aluetta Itä-Länsi otteluun!

ita-lansi_95_250.jpgLiigaottelun jälkeen, kello 17:15 vihelletään käyntiin 95-tyttöjen Itä-Länsi ottelu. Ottelussa kohtaavat ikäluokan huippupelaajat kummaltakin alueelta ja panoksena on alueiden paremmuus. Alueiden pisteet (ottelu & rankkukisa) kaikista vuoden aikana pelatuista Itä-Länsi otteluista lasketaan yhteen. Viime kaudella Länsi vei 4-2 voiton keräämällä enemmän pisteitä 94-tyttöjen ja 96-tyttöjen otteluissa. Nyt siis Idän 95-tytöt hakevat revanssia ja hyvää alkua kauden 2011-12 koitoksiin, mutta Lännen tytöt luonnollisesti pistävät täysillä vastaan.

Tyttöprojekti kutsuu kaikki B-F-tyttöjoukkueet sekä muutkin nais- ja tyttösalibandyn ystävät Katsomokarkeloihin kannustamaan oman alueen joukkuetta! Itä-Länsi otteluissa Länsi pelaa aina Punaisissa peliasuissa ja Itä taas Sinisissä peliasuissa, joten väriä saa tunnustaa katsomossakin. Rummut, helistimet ja kannustuskyltit kuntoon ja Porvooseen omaa aluetta ja oman seuran pelaajia kannustamaan kauden avauskarkeloihin! Omaperäisimmät kannustusasut palkitaan!

katsomokarkelot_mm2.jpgTyttösalibandyprojekti ja PSS tarjoavat kaikille tyttöpelaajille perheineen liput tapahtumaan edullisesti: kaksi huippupeliä pääsee näkemään 5 euron (lapset 2 €) hinnalla! Joukkueet voivat ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla, tyttosaba(at)salibandy.net, ilmoita yhteyshenkilö ja arvio osallistujamäärästä (suositeltavaa järjestelyjen kannalta, muttei pakollista).

PSS järjestää myös koululaisten Timanttikiertuetapahtuman perjantaina 23.9. ja kaikki lajia kokeilevat tytöt pääsevät katsomaan otteluita. Olisi mukavaa, jos onnistuttaisiin näyttämään myös näille lajista kiinnostuneille tytöille miten hauskaa salibandyottelussa voi olla!

Viime kaudella järjestettiin kaksi onnistunutta Katsomokarkelotapahtumaa. Hartwall Areenalla 800 tyttö- ja naispelaajaa kannusti Suomea ja fiilis oli mahtava, kuten kuvastakin voi aistia. Loppiaisena taas lähes 500 kannustajaa täytti Mosahallin naisten liigan yleisöennätyksen arvoisesti Loppiaisturnajaisissa. Nyt on mahdollisuus saada uusia elämyksiä ja haaste on taas heitetty joukkueille: minkälainen kauden avausfiilis saadaan aikaiseksi ja rikkoutuvatko ennätykset jälleen?

tuotelista2.bmpTyttösäbästädiltä nimmareita ja tyttösalibandytuotteita

Aurorahallilla tulee olemaan koko iltapäivän ajan myös tyttösalibandypiste, jossa on monenlaista aktiviteettia. Ständillä myydään Tyttösalibandymalliston asusteita, myynnissä ovat mm. Katusählykesän hiteiksi nousseet uudet Tyttösäbäsukat. Lisäksi voi osallistua tulosveikkauksiin, joiden palkintoina arvotaan tyttösalibandymalliston tuotteita. Liigaottelun jälkeen ottelussa pelanneet naisten ja tyttöjen maajoukkuepelaajat jakavat nimmareita.

Tervetuloa avaamaan uusi kausi riemukkaasti ja viettämään hauska iltapäivä Tyttösäbän merkeissä!

PS. Samaan aikaan Porvoossa järjestetään myös seuravalmentajien kauden avaustilaisuus, johon ikäluokkavalmentajat ovat kutsuneet kaikki B-D-tyttöjen seuravalmentajat keskustelemaan tulevan kauden suuntaviivoista. Lue lisää täältä, valmentajien ennakkoilmoittautuminen salibandy.net/kauden-avaus-tytot