Tyttösäbän Loppiaisturnajaiset Mosahallilla!

Share |
20.12.2010

Tyttösalibandyn Tapahtumapäivät saavat jatkoa loppiaisena 6.1.2011, kun tytöille on tarjolla hauskaa ajanvietettä lajin parissa Helsingin Mosahallilla. Tällä kertaa tapahtumana ovat Loppiaisturnajaiset, jossa luvassa on kaksi huippupeliä sekä tyttösäbäfiilistä!

Loppiaisena alkaa usein jo loman vietto kyllästyttää ja aktiviteetit ovat tervetulleita. Tyttösalibandypelaajille on nyt tarjolla hauskanpitoa Mosahallissa, jossa pelataan kaksi huippuottelua.

mj_morottaja.jpgEnsin klo 14:30 areenalle astelevat naisten liigan kärkijoukkueet Tapanilan Erä III ja SB-Pro, jotka taistelevat liigapisteistä. Kummassakin joukkueessa vilisee naisten maajoukkuetähtiä, joten kentällä on luvassa taidokkaita suorituksia.

Erän paitaa kantavat mm. luunkova pakki Anu Peltokangas ja kovista lämäreistä tunnettu maalitykki Anna Yli-Kojola sekä aina loppuun asti taisteleva taiteilija Mia Alén. Vierasjoukkue SB-Pron rosterista taas löytyy mm. tekniikkataiturien esikuvat Elina Kujala ja Mira Wickman, Hietamäen ihmekaksoset Mirja & Laura sekä pieni ja pippurinen Jenni Morottaja (kuvassa), unohtamatta oveluudellaan ihastuttavaa Sanna Roiskoa.

Katsomokarkelot: Tule kannustamaan omaa aluetta Itä-Länsi otteluun!

it-lnsi_96_250.jpgLiigaottelun jälkeen, kello 17:00 vihelletään käyntiin 96-tyttöjen ensimmäinen Itä-Länsi ottelu. Ottelussa kohtaavat ikäluokan huippupelaajat kummaltakin alueelta ja panoksena on alueiden paremmuus. Alueiden pisteet (ottelu & rankkukisa) kaikista vuoden aikana pelatuista Itä-Länsi otteluista lasketaan yhteen. Joulukuussa 94-tyttöjen ottelussa Länsi otti 3-0 johdon, jota Idän 96-tytöt lähtevät nyt kirimään kiinni. 

Tyttöprojekti kutsuu kaikki C-F-tyttöjoukkueet sekä muutkin nais- ja tyttösalibandyn ystävät Katsomokarkeloihin kannustamaan oman alueen joukkuetta! Tästä 96-tyttöjen ottelusta lähtien Itä-Länsi otteluissa Länsi tulee aina pelaamaan Punaisissa peliasuissa ja Itä taas Sinisissä peliasuissa, joten väriä saa tunnustaa katsomossakin. Rummut, helistimet ja kannustuskyltit kuntoon ja Mosalle omaa aluetta kannustamaan loppiaisena!

katsomokarkelot_mm2.jpgTyttösalibandyprojekti tarjoaa kaikille tyttöpelaajille perheineen liput tapahtumaan hullunhalvalla: kaksi huippupeliä pääsee näkemään 2 euron hinnalla! Mosahalliin mahtuu vain 500 katsojaa, joten jos haluaa varmistaa sisäänpääsyn, joukkueet voivat varata lippuja etukäteen sähköpostilla (tyttosaba@salibandy.net, ilmoita yhteyshenkilö ja arvio osallistujamäärästä). Etukäteen ei kuitenkaan ole pakko ilmoittautua vaan 2 euron hintaisia lippuja myydään myös hallilla ennen pelejä.

MM-kisojen Katsomokarkeloihin Hartwall Areenalle osallistui 800 tyttö- ja naispelaajaa ja fiilis oli mahtava, kuten kuvastakin voi aistia. Nyt on mahdollisuus saada uusia elämyksiä ja haaste on taas heitetty joukkueille: Saadaanko Mosahalli loppiaisena täyteen tyttösäbäenergiaa?

tuotelista2.bmpTyttösäbästädiltä nimmareita ja tyttösalibandytuotteita

Mosahallilla tulee olemaan koko iltapäivän ajan myös tyttösalibandypiste, jossa on monenlaista aktiviteettia. Ständillä myydään Tyttösalibandymalliston asusteita, mm. T-paitoja ja huppareita. Lisäksi voi osallistua kisaan ja tulosveikkaukseen, joiden palkintoina arvotaan tyttösalibandymalliston tuotteita. Ständillä on koko iltapäivän ajan tyttömaajoukkuepelaajia ja liigaottelun jälkeen myös ottelussa pelanneet naisten maajoukkuepelaajat jakavat nimmareita. Paikalla on myös nais- ja tyttösalibandyprojektin Arja Kilpeläinen ja Kaarina Salomaa kertomassa projektista vanhemmille ja joukkueiden taustahenkilöille.

Tervetuloa Loppiaisturnajaisiin viettämään hauska iltapäivä
Tyttösäbän merkeissä!

Kuvat: Jiri Janak (yläkuva) ja Tuula Heino-Kyllönen (alakuva)
10.02.2017Pohjanmaalla Tyttösäbä on Timanttia
03.02.2017Kokkolassa onnnistunut tyttösäbäilta
05.01.2017B-tyttöjen SM-sarjan väliraportti
19.10.2016Tyttösalibandy.fi-sivusto uudistuu
23.11.2016Nilsiä mukaan tyttösäbäkartalle
10.11.2016SB Vaasan ja SPV:n tyttöjoukkueiden turnausraporttia
09.11.2016Coach Team vastaanotti onnellisena varustepaketin
27.10.2016Ensimmäiset Unihocin varustepaketit jaettu
04.10.2016E- ja F-tytöille turnaustoimintaa Pohjois-Karjalassa
30.09.2016B tyttöjen Pohjanmaan aluesarja 2016-2017

Siirry arkistoon »