Tilaa materiaaleja seuralle

Timanttiprojekti on tuottanut materiaaleja seurojen toiminnan tukemiseksi. Nämä materiaalit ovat projektin yhteistyöseuroille ilmaisia.

Materiaaleja voi joko ladata tältä sivulta tai sitten tilata postitse lähettämällä sähköpostia Eeva Wellingille (eeva.welling(at)salibandy.fi) .


Materiaaleja hyödyntämällä on hyvä mahdollisuus nostaa seuran tyttöpelaajamäärää!


Promoesite ja julisteet

Salibandyliitosta löytyy painettuja pinkkeesite.pngjä Tyttösäbäjulisteita ja Tyttösäbän promoesitteitä.

Julisteita voi viedä koulujen, hallien, yms. paikkojen yleisille ilmoitustauluille. Promoesitteitä voi jakaa tapahtumissa, halleilla, koulukäynneillä, yms.

Promoesitteen sisältö:

  • Pelaamaan! Näin aloitat salibandyn
  • Tyttösäbän ABC
  • Pelaajaesittelyssä maajoukkuepelaaja My Kippilä
  • Tyttösalibandy.fi sivuston esittely

Julisteita ja promoesitteitä voi tilata postitse Salibandyliitosta.


Kaveritreenit

Kaveritreenien idea on, että joukkueessa tai kerhossa pelaavat tytöt kutsuvat Kaverikorttien avulla lajista kiinnostuneita kavereitaan kokeilemaan lajia treeneihin. Lue lisää Kaveritreenien omalta sivulta. a6_kortti.png

Painettuja kaksipuolisia postikortin kokoisia kortteja voi tilata Salibandyliitosta (ilmoita seura, korttien määrä, yhteyshenkilön tiedot).

Ladattavat Kaveritreenien tukimateriaalit:


iltapaivakerhon_starttiopas_kansi.bmp

Iltapäiväkerhon Starttiopas

Iltapäiväkerhon starttioppaassa kerrotaan tarkemmin mitä iltapäiväkerhon perustaminen tarkoittaa ja vaatii. Starttioppaassa kerrotaan tavoitteista, hyötytekijöistä ja resursseista. Lisäksi Starttioppaassa käydään läpi toiminnan aloittamisen vaiheet sekä kuluja ja tuottoja.

Lataa iltapäiväkerhon starttiopas:


vanhemman_opas_vain_kansi.png
Vanhemman opas

Vanhemman opas on tarkoitettu junioripelaajan vanhemmille ja opas sisältää kattavan paketin käytännön vinkkejä tyttöpelaajan vanhemmalle.

Opas sisältää seuraavat osiot: Lapsen harrastuksen tukeminen, treenien ja pelien seuraaminen, osallistu joukkueen toimintaan, varustevinkit, säännöt pähkinänkuoressa sekä ravintotietoa.

Vanhemman opasta voi lukea myös netistä omalta sivulta.

Tilaa painettuja oppaita (A5-kokoinen taitettu lehtinen) Salibandyliitosta tai lataa printattava opas:Tyttösäbäständi tapahtumiin

Salibandyliiton aluetoimistoilla on Tyttösäbäseinä, jota seurat voivat lainata omiin tapahtumiinsa erikseen sovittaessa. Seinä kulkee kolmessa pahvisessa kantolaatikossa ja lainattaessa nouto ja palautus tapahtuu aluetoimistoon. Lisäksi on mahdollisuus saada omaan tapahtumaan paikalle myös Tyttösäbäständi, jossa jaetaan tietoa lajista, myydään tyttösäbätuotteita ja järjestetään kisoja. Tiedustelut tyttösäbäseinän lainaamisesta Eeva Wellingille (eeva.welling(at)salibandy.fi).