Läpisyöttöjä: Kehittyvätkö pelaajasi?

Share |

Maanantai 26.3.2012 klo 19:00


Juniorivalmennuksessa keskiössä on, tai ainakin tulisi olla, pelaajien kehittäminen. Kuinka moni tyttösäbävalmentaja kuitenkaan seuraa systemaattisesti tämän keskeisimmän ”tulostavoitteensa” toteutumista? Onko pelaajien taidon ja fyysisten ominaisuuksien testaaminen ja tämän tiedon hyödyntäminen valmennuksessa arkipäivää tyttösalibandyssa? Perustuuko valmentajien käsitys siitä miten heidän pelaajien taito ja fysiikka kehittyvät ja millä tasolla se on suhteessa muihin samanikäisiin pelaajiin faktoihin vai fiktioon? Onko tulostaulu ja sarjataulukko ainoa ja riittävä mittari kehittymisen seurantaan?

Avainsanat: Läpisyöttöjä, salibandy, tyttösalibandy, valmennus, testaaminen, huippu-urheilu, kehittymisen seuranta


Kommentit

27.3.2012 18:10  Kaarina

Täyttä asiaa jälleen kerran! :) Erityisesti omatoimiseen harjoitteluun kannustamisessa joukkueet voisivat varmasti hyödytää testejä paremmin.

Tässä mainittujen valmiiden testistöjen lisäksi myös Nuorella Suomella on erilaisia testejä, joita käytetään mm. Pelaajapolkutoiminnassa. Näitä testejä on helppo tehdä myös "kotioloissa" ja testeistä pelaaja saa vertailuarvot omasta ikäluokastaan myös eri lajien kesken.

Lisäinfoa löytyy:
http://www.kasvaurheilijaksi.fi/nuorisuomi/


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Lähettääksesi kommentin sinun tulee kirjoittaa alla oleva merkkijono kenttään