Keskustelu

LiimanäppiMaalivahti valmennus11.11.2018 22:19
Nyt saisi ilmiantaa seuran missä on panostettu tyttö maalivahti valmennukseen .
Omassa seurassa sitä ei ole ollenkaan vaikka muutama vuosi sitä on jo luvattu . Veskalta odotetaan paljon mutta miten voi kehittyä ja oppia ilman valmennusta ?

TurkulainenRe: Maalivahti valmennus11.11.2018 22:42
Maalivahti on yksilöurheilja joukkueessa ja heillä täytyy olla omaa valmennusta ehdottomasti. Pelaaminen on heillä niin erilaista, joten myös harjoittelussa täytyy ottaa MV huomioon. Turussa ainakin molemmissa isoissa seuroissa TPS sekä FBC Turku/Loisto panostetaan maalivahteihin. Molemmissa seuroissa poika sekä tyttömaalivahdit harjoittelevat samassa ryhmässä, eli kakiki saavat samaa valmennusta sukupuolesta riippumatta.

MarjaRe: Maalivahti valmennus13.11.2018 22:03
SB Vantaassa on maalivahtivalmennusta nuoremmalle ja vanhemmalle ikäluokalle, tytöt ja pojat treenaavat yhdessä kerran viikossa. SB Vantaan sivuilta valmennuksen alta löytyy tarkempaa tietoa seuran tarjoamasta maalivahtivalmennuksesta.

LiimanäppiRe: Maalivahti valmennus2.12.2018 17:53
Kiva kuulla että edes muutamassa seurassa osataan arvostaa veskoja ja niiden kehitykseen panostetaan . Turkuun ja Vantaalle on vaan turhan kaukana . Omalta osalta pelit jäävät tähän tytön lopettaessa valmennuksen ja sitä kautta motivaation puutteeseen . Tsemppiä peleihin

Hml Re: Maalivahti valmennus2.12.2018 20:16
Liimanäppi,
Onko Hämeenlinna/Iittala liian kaukana?

Tarve olisi innokkaalle maalivahdille ?

EräViikinkiRe: Maalivahti valmennus3.12.2018 9:54
EräViikingeissä maalivahtivalmennus on huipputasolla.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: