Keskustelu

Alkais joB-tytöt7.5.2019 23:45
Mooi, haluaisin kuulla mielipiteitä, että millaisia joukkueita ensi kaudelle joukkueet saavat kasaan ja mahdollisia B-sm ehdokkaita.

Onko hätäRe: B-tytöt8.5.2019 11:11
Kausi loppui just. Taitaa olla pakat vielä levällään. Eihän jääkiekon SM-liigassakaan ole vielä kaikki porukat kasassa. :D

beeRe: B-tytöt8.5.2019 14:17
varmat

SBS Wirmo
EräViikingit
PSS
Classic
OLS

EpävarmaRe: B-tytöt8.5.2019 15:03
OLS:lla ei taida olla B:tä ensi kaudella

Yski-IskäRe: B-tytöt8.5.2019 16:34
Kyllähän toki jo tässä vaiheessa tiedetään sm-sarjaan menijät b-tytöissä. Olen selvittänyt joukkueiden kokoonpanot tulevalle kaudelle,joten sm-.sarjaan pääsevät seuraavat joukkueet paremmuusjärjestyksessä:

- Wirmo
- PSS
- Classic
- ErVi
- Northern Stars
- SB Pro
- LNM
- Häme Stars
- TPS


Jätän sen verran savuverhoa kokonaisuuden ympärille, että en kerro vielä kymmenettä sarjaan pääsevää joukkuetta.

Tuossa lista siis peremmuusjärjestyksessä, eli siitä selviää jo sitten samalla sijoitus runkosarjan jälkeen.

Pudotuspelituloksia en vielä kerro, että jää jotain jännitettävääkin.

EpävarmaRe: B-tytöt8.5.2019 17:40
Yski-iskä ei ole selvittänyt kokoonpanoja loppuun saakka ja listassa on yhden puutteen lisäksi yksi selkeä virhe.

Yski-IskäRe: B-tytöt8.5.2019 17:55
Onko epävarman kristallipallo vähän epäkunnossa kun se näyttää vain arvoituksia eikä mitään konkreettisia nimiä tai korjauksia?

EpävarmaRe: B-tytöt8.5.2019 18:21
Suosittelen Yski-Iskää tarkistamaan Pohjois-Suomen tilanteen. Toki Facebook-havainnot voivat olla väärin ja sinulla on parempaa tietoa joukkueiden muodostamisesta. Puuttuva joukkue on arvoitus, mutta pari vahvaa ehdokasta kyllä löytyy noiden lisäksi.

Yski-IskäRe: B-tytöt8.5.2019 18:48
Oulusta pääsee yksi joukkue sm-sarjaan. Onko se SSRA vai LNM , riippuu siitä, miten Oulun alueen tyttöjen uusjako nyt keväällä menee.

kalkkia vai karkkiaRe: B-tytöt8.5.2019 21:17
Oulun tilanne käy kyllä vuosi vuodelta mielenkiintoisemmaksi. Toivottavasti ensi kaudelle tulee kaksi joukkuetta, niin olisi oikeasti vaihtoehtoja nuorille, missä harrastaa ja millä tavalla.

tietoaeiarvaustaRe: B-tytöt9.5.2019 16:32
ssra menee sm ei lnm. mahtaako lnm ollenkaa b tyttöihin jos eivät saa tarpeeksi a pelaajia niin taitaa olla a joukkueena sitten b ikäsetki.

ihmesäätöäRe: B-tytöt9.5.2019 20:14
Mikä tää LNM nyt on? OLS uusi nimi?

Mistä tulee?

Yski-IskäRe: B-tytöt9.5.2019 20:54
LNM selviää helpoiten googlettamalla.

SSRAlla ei ole aiemmin ollut kovinkaan paljoa 03 ja 04 pelaajia, mutta ilmeisesti nyt on tulossa OLS:sta jättipotti?

Eli menisivätkö OLS:n kempeleläiset pelaajat LNM:iin ja oululaiset SSRAhan.

No mutta arvailuahan tämä täältä etelästä on, kertokaa te oululaiset mitä ihmettä siellä oikein tapahtuu?

EpävarmaRe: B-tytöt9.5.2019 21:31
Ehkä parin vuoden takainen suunnitelma pääsee toteutumaan ainakin osittain: https://www.tyttosalibandy.fi/uutiset.html?a100=88334

OLS:n C:n riveissä oli tyttöjä myös Kajaanista, Kuusamosta ja Kemistä merkittävissä rooleissa, joten saa nähdä menevätkö valmentajan perässä Liminkaan vai vaihtuuko pelipaikka Ankkoihin tai mitä tekevät? Vahvasti näyttää kuitenkin että Ankkoihin kävisi tie.

Yski-IskäRe: B-tytöt9.5.2019 21:51
Muistan hyvin tuon suunnitelman, joka ei toteutunut. SSRAn ja OLSn puolelta kuulin hieman erilaiset tarinat miksi kuvio ei toteutunut.

Nyt on tietysti mahdollista että tuo suunnitelma osin toteutuu. Mutta kuviota monimutkaistaa se, että Limingan Niittomiehistä onkin nyt tullut Limingan Niittotytöt. Sitä niittää mitä kylvää...

En ota suoraan seurojen suunnitelmiin kantaa, mutta kyllähän se järkevältä tuntuisi, että Oulun aluella jokin seura keskittyisi tytöissä valtakunnallisiin sarjoihin ja muut alueellisiin. Saataisiin kilpailullisia tavoittein pelaaville ehyt pelaajapolku. Toiminnan fragmentoituminen ja isot muutokset kausien vaihtuessa eivät palvele tyttöjen parasta.

Aika absurdilta tuntuu ajatus, että Oulusta lähtisi saman ikäluokan tyttöjä kahdella eri bussilla Etelä-Suomeen turnaukseen/peleihin ...

Oulusta kuuluu kummiaRe: B-tytöt10.5.2019 10:22
Minusta ajatus ei ole absurdi ja kyllä niitä yhteiskyytejäkin voi järjestää ja liitossa ollaan aika hyvin huomioitu pohjoisen tarpeet mm. Tuplapeliviikonlopuilla, niin miksi ei kahden joukkuuenkin kesken.

Ankoissa näyttää olevan tapana ottaa sisään kaikki halukkaat ja sitten roikottaa pelaajia ilman peliaikaa reservissä. Jos tämän kaikki jo tässä vaiheessa ymmärtäisivät ja lähtisivät ennemmin tekemään pitkäjänteistä kehittymistä toisaalle, olisi taas vuoden päästä enemmän materiaa mistä joukkueita rakentaa, sen sijaan että pelaajat päätyvät muiden lajien pariin. Viime vuonna ols b taisi kaatua seurasiirtoihin naapuriseuraan, vaikka olisi nimien perusteella voinut hätyytellä karsinnoissa sm-paikkaakin hyvänä joukkueena, ei niinkään erottuvilla yksilöillä.

anttiRe: B-tytöt14.5.2019 11:23
Kannattaisi käydä katsomassa Ankkojen pelejä,koska siellä pääsevät kaikki pelaamaan. Menneellä kaudella jokainen sai vastuuta,kun Ols-valmentaja peluutti vain omaa tyttöään ja muutamaa muuta.

oulustaRe: B-tytöt14.5.2019 15:40
Tietenki pitää kaikilla tiedostaa, ketkä menee nyt uusina ankkoihin, että ei sitä peliaikaa välttämättä heti tule. Mutta kun katsoo ankkojen vanhempia pelaajia, ne on kaikki kehittynyt ja ruvennut saamaan peliaikaa. Ankoilla myös 2div ja varmaankin myös 3div joukkue, jossa pääsee pelaamaan, jos ei b ja a aluksi riitä. Omasta mielestäni Oulussa kaikkien jotka haluaa oikeasti kehittyä, on ankat ainut ja oikea seura. Se että seuralla on ylempänä liigajoukkue vaikuttaa tyttöjen seura valintoihin.

Yski-IskäRe: B-tytöt14.5.2019 22:00
Sensitiivinen tuntuu olevan Oulussa tilanne... Olen saanut sekä SSRAn että LNMn suunnasta tietoa mitä vahvistuksia joukkueet ovat saaneet OLS:sta (tai muualta saaneet). En lähde tietoja nyt tässä tarkemmin ruotimaan, mutta nostan ilman muuta Rankat Ankat listalleni todennäköiseksi sm sarjaan menijäksi. On taysin mahdolllista että myös LNM sarjaan pääsee, karsinnat näyttäköön. Toivotan molemmille menestystä pohjoisen Suomen tyttösalibandyn kehittämisessä. Yllätyksellinen tämä muuttunut tilanne on varmasti tytöille, jotka tulivat viime kaudella muista seuroista OLSiin pelamaan (mm. Eevi, Kia-Maria, Saara-Sofia,Aada). Erityisterkut Koillismaan säbätaitureille Saara-Sofialle ja Aadalle minulta ja samassa sarjassa pelanneelta tyttäreltäni, koska meidänkin sukujuuret on Kuusamossa

Yski-IskäRe: B-tytöt14.5.2019 22:06
Ja onnea kaikille pohjoisen tytöille karsintaan.

Kiitos vielä OLSn tyttöjen viime kaudella tarjoamista kovista peleistä sekä mukavan makeista yllätyspaketeista joita CtSM turnauksissa saatiin.

Nähdään syksyllä Btsm-karsinnoissa, tai ehkä jo Loisto cupissa,

JoukkueetRe: B-tytöt14.5.2019 23:04
Huomenna päättyy ilmoittautuminen. Ohessa listanyt karsintoihin nyt ilmoittautuneista joukkueista.

B-TYTÖT SM-KARSINTA

FBC TURKU B-juniorit FBC Loisto
FBT KARHUT UNITED
JOSBA
LIMINGAN NIITTOMIEHET
NORTHERN STARS
O2-JYVÄSKYLÄ
PARKANON PONTEVA
PSS
PÄIJÄT-HÄMEEN SALIBANDYSEURA
SB-PRO
SBS WIRMO
SEINÄJOEN PELIVELJET
SS RANKAT ANKAT
TPS

TaneliRe: B-tytöt17.5.2019 22:55
Ottamatta sen kummemmin kantaa Pulun tilanteeseen, niin palko kyllä kommentoida tuota yhtä kommenttia olssin peluuttamisesta. Katsoin netin kautta olssin finaalisarjassa pelin, liekö oli ihan ratkaiseva peli ja mielessäni ajattelin, että valmennukselle syvä kumarrus kun ratkaisevassa pelissä peluuttaa kaikkia ketjuja. Joten kaikki mikä lukee tyttösäbäsivulla ei aina ole totta.

mansesteriRe: B-tytöt17.5.2019 23:29
Tyttöjen keskuudesta kuultua Ols:n 10 pelaajaa siirtynyt Ankkoihin ja tässä mukana Kuru , Nieminen ja Hast. Eli eiköhän ne Ankat löydy ensi vuonnakin SM sarjasta.

SipeRe: B-tytöt18.5.2019 12:10
mansesterille

Eipä taida Kurun ja Niemisen otteet ihan kärkipelaajiin yltää.

B:n nuorempaa ikäluokkaa ja fysiikka välttävällä tasolla. Onhan tässä toki vielä aikaa, mutta muut taitaa karata.

MKRe: B-tytöt18.5.2019 19:29
Taiaa tuo Yski-Iskä tietää yli seurarajojen. Meni C-tyttöjen viime kauden ennustus melkein nappiin. No, ErVin ennustus ei nennyt ihan nappiin.

Kannusta ja mahdollistaRe: B-tytöt18.5.2019 21:49
Positiivista ajattelua tulevaan kauteen Sipelle ja verkot tötterölle .

joukkueetRe: B-tytöt19.5.2019 9:04
20 joukkuetta ilmoittautunut SM karsintoihin. Häme Stars uusi seura?

PerttiRe: B-tytöt19.5.2019 20:34
Sipe, oletko katsonut kyseisten pelaajien otteita tarkkaan?

SipeRe: B-tytöt19.5.2019 21:57
Pertti kyllä olen ja katsotaan nyt mitä kausi tuo tullessaan.

Toivotaan parasta, mutta pahoin pelkään kyydistä jäämistä. 03 Kärki on vaan niin kaukana ja uskoisin ensi kaudella 04 kärjenkin karkaavan?

Yski-IskäRe: B-tytöt19.5.2019 22:08
Ennakkoni viime kauden CtSM sarjasta osuivat tosiaankin melko hyvin kohdalleen: kun riittävän usein veikkailee niin aina ei voi mennä pieleenkään.

Katsotaan miten tämä kausi menee, 9 joukkuetta olen nyt nimennyt SM-sarjaan menijäksi, ja LNM:n tilalle vaihdoin Rankat Ankat, kun sain tarkempaa tietoa Oulun tilanteesta. Joukkueet on listattu siinä arvioidussa järjestyksessä, miten ne voisivat runkosarjassa sijoittua.

Totuus on tietysti, että voimasuhteita on tässä vaiheessa vaikea arvioida. Loisto Cupin jälkeen olemme jo vähän viisaampia.

Sipelle sanoisin, että kun kirjoittaa näinkin nuorista tytöistä, n.imellä, kannattaisi keskittyä vahvuuksiin ja positiivisiin asioihin. Niemisen oli CtSM sarjan pistepörssin kakkonen ja mailavirtuoosi Kuru kahdeksas. Molemmat olivat tärkeässä roolissa ja tehokkaita myös kun mestaruutta ratkottiin. Lahjakkaita molemmat.

Ilman mitään syvällisempää tieteellistä tutkimustakin ,voidaan tietysti ennustaa, että kaikkien lahjakkaiden 04 pelaajien suorituskyky joutuu koetukselle, kun he siirtyvät ylemmälle sarjatasolle ja joutuvat pelaamaan varttuneempia 03 pelaajia vastaan.

Mielenkiintoinen kausi tulossa...

intressedRe: B-tytöt20.5.2019 10:15
Mitenkäs siirrot ja tyttöjen liike on seurojen välillä tässä ikäluokassa?

KesälomaRe: B-tytöt20.5.2019 18:17
1.6 tulee ensitiedot. Muu on spekulointia.

FatsiPeluutus21.5.2019 11:36
Ols tyttöjen pelejä katsoessa äkkiä näkee ne tytöt jotka pelaa suurimmat minuutut. Kyllä ikävä on todeta että ei edes pienessä porukassa peliaikaa saa tasaiseksi. Liekö tämä syynä joukkopakoon? Loistavia pelaajia kun oli kaikki ei vaan yksittäiset tytöt....

onko tottaRe: B-tytöt21.5.2019 17:02
Ervi saanut uusia pelaajia Steelerssistä? Tietääkö joku pitääkö paikkaansa

Yski-IskäRe: B-tytöt21.5.2019 18:37
Tietää.

-R-Re: B-tytöt21.5.2019 19:41
Steelershän ei ole mukana karsinnoissa? Onko loput pelaajat siirtymässä Häme Starsin leiriin?

Onko kenellä tietoa itselle vähän tuntemattomimmista tyttöpuolen joukkueista, Seinäjoki, Parkano ja Liminka?

SpedeRe: B-tytöt21.5.2019 21:29
Outoa toimintaa steelersissä, kuitenkin noin iso seura . B-tytöistä ei taida saada joukkuetta ollenkaan.Mitähän siellä oikein tapahtuu ?

Yski-IskäRe: B-tytöt21.5.2019 21:41
Täällä on jo aika paljon kirjoitettukin OLSn tilanteesta, eli viime vuoden C tyttöjen mestarijoukkueen valmentaja Antti Kärkkäinenen siirtyi valmentajaksi LNM:iin ja veti mukanaan muutaman tytön seuraan. Suurin osa siirtyi kuitenkin Rankkoihin Ankkoihin. Sekä LNM että SSRA tavoittelevat näiden OLSissa pelanneiden pelaajien avittamana BtSM-paikkaa.

Valmentaja Raimo Matikarin ja Steelersin tiet erkanivat, ja Matinkari vei mukanaan ison osan Steelersin B-tyttöjä Häme Starsiin.

SSRAn, LNMn ja Häme Starsin ohella FBA-seurat Classic, PSS ja ErVi,vähemmän yllättäen, ovat saaneet hyviä vahvistuksia muista seuroista. En viitsi nimiä mainita, parempi että seurat hoitavat tiedotuksen näistä siirroista.

Mielenkiintoinen kausi siis tulossa...

MitähRe: B-tytöt22.5.2019 22:59
Onko steelerssitä siis siirtynyt muuallekin kuin Häme Starsiin?

Yski-IskäRe: B-tytöt27.5.2019 23:48
Nyt kun tieto löytyy jo seuran ja joukkueen sivustoltakin, voi todeta että Steelersista siirtyy EräViikinkeihin 2 pelaajaa, ja Blackbirdsistä 1 pelaaja.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: