Keskustelu

katsoja btyttöjen aluesarja lr/ss2.10.2019 22:42
Veikkauksia voimasuhteista tai ylipäätään joukkueista

qwertyRe: btyttöjen aluesarja lr/ss3.10.2019 7:59
Tässä sarjassa on mukana myöskin Savo-Karjalan joukkueet. Oli liitolta hyvä päätös yhdistää nämä sarjat, odotettavissa on monta hyvätasoista ja jännittävää peliä.

JamppaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss13.11.2019 16:48
Mielenkiintoinen sarja, taitaa neljä joukkuetta erottua muista. Veikkaan kolmen kärkeä: Häme stars, welhot ja Karhut... Mielipiteitä??

qwertyRe: btyttöjen aluesarja lr/ss13.11.2019 17:20
Lauantaina Tampereella pelataan ainakin kaksi ennakkoon mielenkiintoista peliä: kärkikamppailu Häme Stars-Welhot sekä tasapisteissä olevat Classic-SalPa.

JanneRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.11.2019 7:44
Hieno sarja tällä kaudella. Itse näkisin että Häme Stars sarjan laadukkain joukkue, ja tulee viemään sarjan nimiinsä. Classic Karhut ja welhot aikalailla tasavertaiset. Kolmannesta sijasta tulee armoton taistelu.

ihmettelijäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss24.11.2019 20:40
osaako joku kertoa mitä kävi HämeStarsin ja Karhujen pelissä kun valmentajat saanut jäähyn?

Tää tie ei johda mihinkään ...Re: btyttöjen aluesarja lr/ss24.11.2019 20:56
Veikkaan, että samaa huonoa käytöstä, mitä oli eilen saman valkun naisten kakkosdivaripelissä, kun sai 5+20 (kuulemma juoksi kentälle vaahtoamaan johtotilanteessa). Huono käytös on tarttunut myös joukkueen pelaajiin, ala-arvoista touhua, kun nauretaan jos saadaan joku esim loukkaantumaan. Ja eiköhän valkkuduo pian täällä ole toimintaa selittelemässä, että vika oli tuomareissa. Huh sano.

Kannattaako uskoa kuulopuheisiinRe: btyttöjen aluesarja lr/ss 24.11.2019 22:47
Eilen kyllä juoksi kentälle auttamaan pelaajaa jolta vastustaja veti kyynärpäällä nenän auki ja tämän ala-arvoinen tuomari totesi protestoimiseksi. Varmaan jotain tuossa sanoikin, mutta jos tuomari ei noin selvästä tilanteesta saa mitään jäähyä annettua voi hiukan sanoakin. Sinällään varmasti vahinko tekijältä, mutta ihan turha silti jättää viheltämättä. Samat tuomarit olivat jo ensimmäisessä pelissä ihan onnettomia.

Tänään en ollut paikalla, mutta oman tytön mukaan tuomari oli kääntänyt vaparin toiseen suuntaan kun ei ilmeisesti nähnyt että tytöillä oli suunniteltu kuvio ja tuli sen jälkeen vielä pätemään. Tytöt olivat tarkastaneet tilanteen pelin jälkeen sääntökirjasta ja tuomari oli väärässä, eli täysin turha ulosajo.

ihmettelijäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss24.11.2019 22:54
En nyt edelleenkään saanut kiinni että mitä valmentaja teki tänään tilanteessa että sai ulosajon, ja että missä oli tuomari väärässä sääntökirjan mukaan? Ja eihän se tuomari voi tietää onko suunnitteilla jokin kuvio, jos tilanteessa pallo paikallaan liian pitkään niin siirtyy vapari vastustajalle pelin viivyttämisestä? En oikein saanut selityksestä kiinni, anteeksi

toivottavasti tuli paremmin selitettyäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss24.11.2019 23:19
Huonosti selitetty, anteeksi.

Tytöt olivat antaneet vaparin sääntökirjan mukaisesti, en selitä kuviota tarkemmin mutta tuomari väitti että siinä oli kaksoiskosketus. Eikä siinä ollut, mutta tuomari ei katsonut kunnolla tai sitten luuli että kyseinen teko olisi kielletty. Tästä valmentajat olivat eri mieltä (sinällään merkitystä kun peli oli tuloksellisesti jo ratkennut) ja olivat sen tehneet pätemään tulleelle tuomarille sanallisesti selväksi. Eivät edes kuulemma rumasti sanoen, mutta tuomarin ego ei kestänyt.

Yhtä kaikki, alasarjoissa on liian paljon sellaisia tuomareita jotka eivät kestä virheidensä kritisointia. Kannattaisi kuitenkin muistaa että jos nämä tuomarit olisivat täydellisiä tuomitsisivat he korkeammilla sarjatasoilla.

Puolueeton katsojaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 7:20
Eilisestä Häme Stars-Karhut pelistä: Tilanteessa pallo oli jo lähtenyt liikenteeseen. Tyttö pysäytti pallon, näytti että jäi miettimään, kukaan ei liikkunut. Tämä aloittava pelaaja oli ilmeisesti aloittamassa uudelleen tätä harjoiteltua kuviota. Eihän aloitusta voi uudelleen aloittaa, jos ei heti onnistu? Eihän se nyt niin mene... Tästä tuomari vihelsi aivan oikein aloituksen sitten toiseen suuntaan, jonka jälkeen vaihtopenkiltä alkoi protestointi ja huuto. Sen, mitä tuomarille nämä kaksi henkilöä sanoivat, tietää vain tuo kolmikko. Näin sivusta katsoen, tuostakin joukkue olisi selvinnyt ilman jäähyä ja ulosajoa, ihan vain hyväksymällä sen, että aloitus käytettiin, se meni jo. Samainen joukkue kyllä hakkasi mailalla niin paljon, että jäähyjä olisi siitä voinut jo viheltää. Että semmoinen peli.

VessaharjaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 7:34
Tuliko kyynärpäästä laidoissa naamaan? Entä tulivatko selkään? Niin rumaa pelaamista tuossa taannoin joukkueen b-ikäisiltä kakkosdivarissa, ja jos itselle tapahtuu jotain niin sitten itketään ulvoen. Tästä syystä katsomo nauraa, se ei tietysti ole hyvä asia.

Tätä touhua kun katsoo ymmärtää kyllä, miksi vahva tyttöpuoli Karhuissa on kutistunut niin naisissa kuin tytöissäkin vajaassa kahdessa vuodessa pieneksi.

IikRe: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 8:11
*Tää tie ei johda mihinkään*
Muista päivittää myös face😜 Voit saada peukkuja😂😂 On se salba parempi kun Karhut, paremmat valmentajat ja pelaajat... You go gitl😅

Tää tie ei johda mihinkään ...Re: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 8:50
Iik:

Nyt en pysy kärryillä, mutta eikö sarjassa kaikki ole sarjataulukossa porilaisia korkeammalla?

kääkRe: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 9:19
itse asiassa porilaiset ei ole sarjataulukossa alimmaisena👏

YleisöstäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 14:48
Tämä on kyllä erinomainen sarja. Ja eilisen kierroksen jälkeen se meni entistä tiukemmaksi. Monella joukkueella on mahdollisuus päästä kolmen parhaan joukkoon ja jokaisen pisteen merkitys on suuri.

Masku 24.11Re: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 15:47
Itse ymmärsin karhujen kaksoiskosketustilanteen valtavaksi tuomarivirheeksi. Kuulin, kun tuomari sanoi tytöille, että pillistä lähtee vapaalyönti. Tytöt pistivät pallon paikalleen ja jäivät odottamaak vihellystä. Pian tuomari sanoi, että pelatkaa. Tyttö pisti pallon liikkeelle ja pallo osui mahdollisesti vahingossa johonkin jonkun oman pelaajan tai vastustajan pelaajan ruumiinosaan tai varusteeseen, josta se kimposi takaisin vaparinantaneelle tytölle. Tämän jälkeen kauempana ollut tuomari vihelsi tästä kaksoiskosketuksen, vaikka se ei sitä todellakaan ollut. Valmentajat omasta mielestäni eivät edes korottaneet ääntään tai puhuneet rumasti. Tuomari huomasi itsekin varmaan olevan aivan väärässä ja pää ei kestänyt kritiikkiä siitä. Häme Starsin vaihtopenkkikään ei kritisoinut "kaksoiskosketus" tilannetta. Taisi minua ja muitakin katsojia vähän huvittaa tämän tuomarin toiminta ja muutenkin tuomarit olivat enemmän hiilenä kuin valmentajat ja pelaajat kaikki yhteensä. Muutenkin Hämestarsilta vaisu esitys eilen. Aika tiukilla kävi ettei tullut tappiota heille. Karhujakin vastaan päästivät todella monta maalia edellisiin peleihin verrattuna.

Masku 24.11Re: btyttöjen aluesarja lr/ss25.11.2019 15:48
Tappiota maskulle siis*

Jännää on! Re: btyttöjen aluesarja lr/ss9.12.2019 11:08
Kyllä on hieno jännä ja kova sarja!
Eilen taas melkoisia jännitysnäytelmiä Kaupissa! 💪

JännääRe: btyttöjen aluesarja lr/ss9.12.2019 13:31
On kyllä hieno sarja, tasaisia pelejä ja kovaa vääntöä! Sarjassa on todella kovia joukkueita, sekä huikeita yksilöitä.

-K-Re: btyttöjen aluesarja lr/ss10.12.2019 14:20
Hienoja pelejä ja hyvä tasainen sarja, mutta onko siinä järkeä että pelireissulta ollaan sunnuntai-iltana kotona puolen yön jälkeen?

Kaupissakin oli kaksi kenttää joista toinen oli välillä ihan tyhjänä. Olisiko ollut järkevää ottaa tämäkin kenttä käyttöön ainakin osaksi aikaa ja pelata kahta peliä samanaikaisesti.

JiiRe: btyttöjen aluesarja lr/ss10.12.2019 20:49
Ei oo kiva kenenkään kannalta nuo myöhäiset kotiinpaluut. Yleensä suurin ongelma otteluissa/turnauksissa on tuomariasettelu ja siksi todennäköisesti eivät ole pystyneet hyödyntämään kahta kenttää. Tuomareita ei vaan yksinkertaisesti riitä kattamaan yhtä aikaa monien eri sarjojen tarpeita.

SPRe: btyttöjen aluesarja lr/ss10.1.2020 10:11
Sunnuntaina jatketaan.

Hamestars ja welhot kilpailee sarjan voitosta, mutta mikä joukkue kolmanneksi?

hamestars
laadukkain pelaajisto ja kovat tavoitteet, mutta juuri nuo tavoitteet ja valmennus jarruna.

welhot voi haastaa starssit runkosarjan voitosta mutta onko tarve? sarjan paras pelaaja löytyy täältä.

Classic
tuskinpa haluaa olla kolmen joukossa tavoitteet muissa sarjoissa. sijat 4-7

Karhut, O2 ja salpa
näistä löytyy sarjan kolmas joukkue.

Karhut
liian tuulista niin penkin takana, kuin kentälläkin ehkä kolmen joukkoon kaikki eväät on?

O2
pelisysteemi selkein, mutta liian ailahtelevaista peliä. 4-7

Loisto
tavoite muissa sarjoissa? 6-9

Salpa
ehdottomasto vahvin ehdokas sarjan kolmanneksi. 3-6

PaPo
toisella puoliskolla tarvitsee ottaa pisteet myös vahvoilta, mutta ei riitä.
7-9

Wirmo
nousee pari pykälää tavoitteet toisissa sarjoissa. 5-7

Koovee, classic ja pantterit keskinäiset ratkaisee.
10-12

B Sm-sarjaa seurannutRe: btyttöjen aluesarja lr/ss13.1.2020 22:39
Hei,
itselle sarja ja pelaajat ovat aika vieraita, haluaisiko joku heittää vähän kommenttia:
Ketä pelaajia kannattaa sarjassa seurata? Minkälaisia veikkauksia top 3 keväälle on?

SPRe: btyttöjen aluesarja lr/ss14.1.2020 10:10
Sarjan paras joukkue?

Joukkueiden sijoitukset voivat olla eri tavoitteista johtuen.

Alla oma taulukko sarjan parhaista joukkueista. Lopullinen sijoitus veikkaus jo aiemmassa viestissä.

1 hamestars pitäisi olla BSM mutta?
2 welhot
3 classic
4 loisto
5 salpa
6 wirmo
7 karhut
8 o2
9 papo
10 koovee
11 classic sininen
12 panthers

sarjan top3 pelaajat
Welhot Lyytinen ja E.Jolkkonen
Hamestars Nevalainen ja Sundgvist

Btyttöjen aluesarja on tänä vuonna yksi kaikkien aikojen parhaista alusarjoista ja joukkueissa on paljon potentiaalisia pelaajia u16 maajoukkueeseenkin.

viimeisestä jatkopaikasta tulee todella kova taistelu ja hiihtolomat ja silloin pelattavat sarjat näinä viikkoina tulevat ratkaisemaan paljon.

Onnea kaikille peleihin.

JepRe: btyttöjen aluesarja lr/ss14.1.2020 16:47
Kaikki jotka sanovat että hämestarsin pitäisi olla bsm sarjassa ovat kyseisen joukkueen kannattajia. He hävisivät jopa tepsille...

Minä vainRe: btyttöjen aluesarja lr/ss16.1.2020 12:15
Jep:lle kysymys: Häme Stars hävisi TPS:lle, missä ja milloin?

JojoRe: btyttöjen aluesarja lr/ss16.1.2020 21:04
Jep tarkoittaa varmaan tätä peliä : https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/hame-stars-tps/17089/6180?id=17693&name=TPS

SPRe: btyttöjen aluesarja lr/ss17.1.2020 7:59
Jepille

Nevalainen ja Sundgvist ei pelaa A-divarissa ja näin ollen kaksi kovinta pelaajaa puuttuu starsien kokoonpanosta mikä ei tietenkään vielä tarkoita mitään yksittäisessä ottelussa.

Katsotaan kausi loppuun ja nähdään riittääkö starsien puristus palyoff karsintojihin tai jopa pidemmälle misää vastaan tulee kolmikosta lasb, josba, ervi vastustaja.

onnea kaikille peleihin

ÄitiRe: btyttöjen aluesarja lr/ss18.1.2020 16:01
Kyllä mä silti nostan hattua häme starsiile. Joukkue ei ole vuottakaan ollu kasassa.

KatsojaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss19.1.2020 18:15
SP:lle:

Ihan pikku huomiona, että Nevalainen ja Sundqvist pelaavat A-divarissa aivan normaalisti. Pelanneet 6/8 ottelussa.

Tsemppiä kaikille peleihin!!!

spRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 8:35
Katsojalle,

Kyllä kyllä

näin pitikin kirjoittaa eli oli siis poissa yksittäisestä pelistä.

:)

TietämätönRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 10:14
Mielenkiintoiseksi menee kolmos sijan osalta, mitenkäs top 3 joukkueet jatkavat tästä runkosarjan jälkeen?

spRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 10:37
B-alue jatkot!

ES 1 - LR/SK/SS 2
LR/SK/SS 1 - ES 2
PM 1 - ES 3
PM 2 - LR/SK/SS 3

näyttäisi lohkon 3 olevan helpoin tie jatkoon ÖÖÖÖ

Yski-IskäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 17:10
Pidän aika vaikeana päästä jatkoon lohkosta kolme, koska karsintalohkoja on kaksi.

Veikkaukseni on, että lohkosta yksi menee play off peleihin SB Vantaa ja lohkosta kaksi Häme Stars. Toki Welhoilla ja LNM: lla on omat mahdollisuutensa.

spRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 17:13
Yski-Iskä

tarkoitinkin tämän lohkon 3 joukkueella olisi helppo ensimmäinen peli ? :)

Yski-IskäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 17:48
Ok, nyt taisin ymmärtää, eli tarkoitat että lohkon LR/SK/SS kolmosella on helppo ensimmäinen peli, Näin vol olla, mutta kyllä pohjanmaan lohkon kakkosestakin voi ihan hyvän vastuksen saada.

Ja vaikka ensimmäisen ottelun voittaisikin, on kakkospeli sitten haastava, kun vastaan tulee voittaja ottelusta LR/SK/SS 1- ES 2.

Lohkon kolmosena on Classic ja nelosena Loisto, ja molemmat pelaavat sarjaa C-tyttöpohjaisella joukkueella, joiden tavoitteena lienee saada hyviä treenipelejä C-tyttöjen sm-sarjaa varten,

Yski.IskäRe: btyttöjen aluesarja lr/ss20.1.2020 18:19
Joku kysyi mitren jatkopelit menee: LOHKO 1 ES 1 - LR/SK/SS 2 PM 1 - ES 3 LOHKO 2: LR/SK/SS 1 - ES 2 PM 2 - LR/SK/SS 3 Eli otteluparien voittajat pelaavat keskenään lohkovoitosta. Lohkovoittajat pelaavat sitten SM-sarjan seiskaa ja kasia vastaan. Näiden otteluiden voittajat jatkavat puolivälieriin.

Jorma URe: btyttöjen aluesarja lr/ss22.1.2020 9:17
Veikkaukseni on että kolmannesta sijasta taistelee loisto ja classic. Loistolla tasapainoinen ryhmä ilman isompia heikkouksia. Classic pelaa hyvää ja organisoitua säbää, halukkuus kolmen sakkiin kysymysmerkki. Karhuille menee turhan helppoja maaleja sekä rosteri todella kapea. Salpan aika on vasta ensi kaudella.

JaniRe: btyttöjen aluesarja lr/ss26.1.2020 16:15
Jännäksi menee!
Muutama joukkue vahvistunut uusien pelaajien myötä. Tulee hieno loppu kausi. Tsemppiä kaikille!

Jännää on! Re: btyttöjen aluesarja lr/ss26.1.2020 17:18
Kyllä! Siirtoja oli nähtävissä, ja hyvä niin! Kova, tasainen sarja, jossa pelit vain kovenee ja tunnelma tiivistyy loppua kohden.

KatsojaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss15.2.2020 15:15
Karhuilla oli pöytäkirjaan merkitty kapteeniksi eri henkilö mikä oikesti oli.

Huh huhRe: btyttöjen aluesarja lr/ss15.2.2020 15:26
Katsojalle:
Voi hyvänen aika😅😅

Toinen katsojaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss15.2.2020 22:17
Onko Ulvilasta katsottu taas pelejä?

Katsoja myösRe: btyttöjen aluesarja lr/ss16.2.2020 1:34
Mites tän sarjan moket? Onko joitain selvästi joukosta erottuvia?

Lapset pois tältä palstalta, kiitosRe: btyttöjen aluesarja lr/ss16.2.2020 11:23
Toinen katsoja:

Tuskin ketään kiinnostaa puuhastelu, on sitten Ulvilasta tai Oulusta

Kevät Re: btyttöjen aluesarja lr/ss16.2.2020 13:39
Karhulla ei mielestäni kyllä kovin kapea roster ollut... 2 maalivahtia ja yksi pelaaja penkillä koko ottelun. Tutkin tarkemmin ja muutama pelaaja heiltä taisi puuttuakin. Mielestänikin karhut vahva joukkue tadaisuudensa puolesta. Pistepörssikin sen kertoo että kuka tahansa heistä pystyy pelejä ratkomaan. Ei ole muutamaa pelaajaa jotka olisivat ylitse muiden ja tekisivät aina maalit ja syötöt. Juusela, Laaksonen, Hopeakangas ja Dahlberg mielestäni ykkösnimiä, tosin karhulla loiston tavoin nuori joukkue. Karhuissa Hopeakangas vasta 2007 syntynyt aivan kuten Virtanen loistossa . Karhut ryöpytti kyllä loistoa eilen niin että ihan yllätti.
Eko on kovasti hehkutettu pelaaja ja mielestäni ihan syystäkin mutta eilen aika näkymätön . Virtanen taas pelaa joka pelin hyvin. Loistolla paljon pikkusia tyttöjä mutta silti kovia vääntämään. Loisto tehnyt mielestäni hienoa työtä tyttöjen kanssa mutta en ymmärrä mikä kaikilla on karhuja vastaan. Älyttömän mukavan oloiset valmentajat ja tytöt. Mielestäni karhut ihan tavallinen joukkue.

Welhoilla ja O2 Jyväskylällä ehdottomasti parhaat veskat. Muutenkin Welhot karhujen tavoin tasainen joukkue tosin Lyytinen ja Jolkkonen superlupauksia. O2 Jyväskylässä Tuomisalo ja maalivahti Aro todella kovan luokan pelaajia. O2 myöskin todella hyvä joukkue.

Panthers, koovee/ypa ja papo aika tuntemattomia minulle. Heistä olisi kiva kuulla enemmän. Häme stars aika ylivoimainen eikä kuulu sarjaan. Välillä heillä aika ylimielistäkin touhua joka on aika huvittavaa koska valmentajien moka se sm sarjaan menon epäonnistuminen oli. Heidän kannattaisi pitää matalaa profiilia eikä alkaa esim. yrittämään pelin keskeytystä ilman maalivahtia... En nyt muista, keitä vastaan pelasivat mutta mielestäni aika säälittävää. He tietävät varmaan itsekin etteivät tuohon sarjaan kuulu mutta sm karsinnoissa pieni huolimattomuusvirhe kostautui. Heinä pysyisin ihan nöyrinä tuossa sarjassa varsinkin, kun aivan uusi seura kyseessä. Classicin c tytöt kova joukkue ja Classicin kakkosjoukkuekin mielestäni ihan hyvä. Classiceistakin olisi kiva kuulla lisää. Salpassa Wähäsilta, Härkönen ja Granlund ylivoimaisia. Muutaman kauden päästä Salpa varmaan aika ylivoimainen. Wirmo/masku joukkueella joka pelissä aika erilainen kokoonpano, joten en oikein tiedä mitä sanoa. Luukkala ja Oikarinen ainakin hyviä pelaajia.
Kertokaapa tekin mielipiteitänne joukkueista! Mielestäni tämä sarja kiinnostava ja hyväntasoinen! Jännittäviä pelejä kaikille!

teräseitaivuRe: btyttöjen aluesarja lr/ss17.2.2020 11:32
Kyllä toi HAMEstarsin toiminta alittaa rimaa ja pahasti. Pelaajat kyllä toimii ja pelaa kunnioittavasti, mutta valitettavasti päävalmentajan toimita on todella kyseenalaista.

Hieno sarja missä kärki ja häntä erottuu selkeästi, mutta keskikasti pelaa todella tasaisia ja laadukkaitakin peljejä keskenään ja varmasti pelaajatkin kehityy valtavasti SM sarjojen ulkopuoleltakin!

Näitä sarjoja laji tarvitsee lisää!!

PH

katsojan kulmassaRe: btyttöjen aluesarja lr/ss17.2.2020 11:45
Kevään playoff karsintoihin saadaan kaikista lohkoista varmasti jännittäviä pareja. Tämän sarjan kiinnostavuus löytyy siitä että kuka on kolmas? Näin Etelämpänä asuvana tuo kolmas ja vähän tuntematon lohkokin on kiinnostava, joten toivon että heidänkin pelejä pääsen seuraamaan karsintapaikalla! Etelän lohko on ehkä vähän tylsä, tämä HämeStarsin lohko vie kaiken kiinnostuksen.

Jännää on! Re: btyttöjen aluesarja lr/ss22.2.2020 17:51
Jokos se kilmos paikka tänään ratkesi? Mitä mieltä olette?

qwertyRe: btyttöjen aluesarja lr/ss23.2.2020 13:33
Classic otti eilen tärkeän voiton Karhuista, mutta ei se kolmospaikka vielä ratkennut. Vielä on 8 pistettä jaossa joten teoriassa SalPalla ja Loistollakin on mahdollisuudet kolmossijaan. Se tosin vaatisi jo apuja muilta joukkueilta.

Tämä on ollut hyvä sarja ja jännitys sijoituksista säilyy loppuun saakka.

innolla katsoisinRe: btyttöjen aluesarja lr/ss23.2.2020 14:04
Kuvaako mikään joukkue näitä pelejä Youtubeen tms?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: