Keskustelu

Äiti Striimauksista24.11.2019 19:04
Viime keskustelupalstalla tämä aihe sai osansa epäasiallisestakin kritiikistä, mutta kysyn silti: moniko joukkue striimaa pelejään ja minne kaikkialle? Aina ei todellakaan pääse paikalle ja joskus olisi kiva seurata sellaisiakin pelejä, joissa omat tytöt ei pelaa.
Listatkaa siis seura/taso/ikäluokka ja mihin striimaavat.

katsojan kulmassaRe: Striimauksista24.11.2019 20:44
Ainakin Classic ja Josba striimaa B-sm pelejään youtubeen, tästä iso kiitos ja hatunnosto heille! Joka puolelle Suomea kun ei aina pääse niin kiva katsoa kotisohvalta😊

Streemaus on ihan hyvä juttuRe: Striimauksista25.11.2019 7:31
NorthernStars taitaa streemata kaikki lähes kaikki minne kamerat vaan mukaan saadaan ikäluokasta riippumatta.

Peleillä eri kentilläRe: Striimauksista25.11.2019 8:56
Tekniikka ei ole vahvinta alaani, joten kysyn:
löytyvätkö pelit youtuben haulla (esim. hakusanoilla Classic Josba B sm) vai pitääkö tietää tarkemmin? Entä mihin Norssi striimaa, SolidSportiin?

StremkeyRe: Striimauksista25.11.2019 9:57
Norssi taisi tehdä aikaisemmin youtubeen ja nyt ovat tehneet syksystä alkaen solidsport palveluun.
https://solidsport.com/northernstars

Osan peleistä tuottavat maksutta ja kaiken kanavalle tulevan sisällön tuottavat tilaajille. (vuosimaksu tai kuukausimaksu) millä kattavat kustannukset kuvauskalustosta. Tekivät mm nyt viikonloppuna kolmelta paikkakunnalta suorat lähetykset.

Omien lasten pelejä seuraan puhelimen ruudulta jolloin solidsport toimii todella hyvin. ja valmennus oli ladannut ottelut palvelusta siten että voivat käydä niitä pelaajien kanssa otteluiden jälkeen lävitse.

Youtuben kanssa oma säätönsä muutenkin tilausmäärien kanssa (onneksi ei 1000 tilaajaa tarvitse olla) ja sitten äänen blokkaus kun musan kanssa teosto ongelmat mukana.

..Re: Striimauksista25.11.2019 10:09
Youtubesta löytyy ainakin hakemalla hakusanalla Classic tytöt ja Josba tytöt. Välillä Erviltä striimaukset ja löytyy myös Ervi tytöt haulla. C-SM:ssä Grani striimaa välillä joko Gamesaveriin tai Youtubeen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: