Keskustelu

KatsojaB-tytöt Etelä-Suomi1.1.2020 16:33
Onko joku seuraillut kyseistä aluesarjaa? Jotain huomioita siitä, joukkueiden voimasuhteista, resursseista ja taktiikoista tms?

SäbättäjäRe: B-tytöt Etelä-Suomi4.1.2020 15:20
Sarjan ykkösjoukkue lienee jo selvä, mutta muista paikoista käydään vielä tiukkaa kamppailua. Väittäisin kuitenkin, että 2- ja 3-sijat ratkaistaan nyt sijoilla 2-4 olevien joukkueiden kesken. Toki kaikki voi vielä muuttua loukkaantumisten ja aikatauluhaasteiden vuoksi.

PaikallinenRe: B-tytöt Etelä-Suomi5.1.2020 1:08
Sarjan ykkösjengi SB Vantaa menee menojaan ja on jo käytännössä varmistanut paikan karsintoihin. Tällä hetkellä Grani ja PSS kamppailee ongelmien kanssa kun molemmat jengit pelaa myös c-tyttöjen sm-sarjaa. EräViikingit Akatemia omaa loistavan valmennuksen joka pystyy luomaan ErVin jengistä todella potentiaalisen karsintajoukkueen, voittamalla viimeksi Granin ja pelaamalla Porvoon kanssa tasan. Uskoisin että Vantaa, ErVi ja Grani jatkavat karsintoihin.

katsojan kulmassaRe: B-tytöt Etelä-Suomi23.2.2020 15:21
Tilanne on melkein sama tässä sarjassa kuin HämeStarsin lohkossa. Kärki selvä, kakkonen hieman varmempi mutta kolmonen voi yllättää. Tällä hetkellä Åif on pisteen päässä Eräviikkareista ja Grifkistä. Jos Grifkillä ei ole halua mennä playoff karsintoihin niiden mentäessä päällekkäin C-sm playoff pelien kanssa, sanoisin Åiffin olevan kolmas joukkue.

vaPariRe: B-tytöt Etelä-Suomi23.2.2020 16:10
Ajattelin toteuttaa Yski-Iskämäisen pienen tiivistyksen joukkueista, katsotaan mitä tästä tulee...

SB Vantaa
tämän sarjan Hämestars. Paljon maaleja tekevä joukkue jossa maalintekovoima jakautuu monelle pelaajalle.Tässä sarjassa ei paljoa ole joukkuetta koeteltu joten en osaa kertoa enempää.

Eräviikingit
Erittäin potentiaalisia tyttöjä täynnä oleva joukkue, ja valmennus on osaavaa. On pystynyt haastamaan sarjakärjen tasapeliin. Löytyykö kuitenkin tämän ikäluokan ykköstykit muista sarjoissa? Ervillä on tasavahva pelityyli!

Grifk
Granin C-sm tytöt täällä, hakemassa varmaan lisäpelejä rinnalle. Nopea ja palloa hyvin liikuttava joukkue, mutta kompastuskivi on fyysisyys. Monta lahjakasta tyttöä täälläkin, valmennus ja maalivahti on myös kunnossa. Hyvä joukkue tulevaisuudessa.

Åif
aika kapea rosteri, ja pistepörssin kärkipelaaja löytyy Sipoon joukkueelta. Viime vuonna Åif pelasi yksinkertaista "laidasta ylös ja keskelle" - tyyppistä peliä (oliko tarkoituksellista vai ei, en tiedä). Mielestäni sarjan paras maalivahti on myös täältä.

PSS
Mielenkiinto playoffeihin kysymysmerkillä, samaisen seuran toinen joukkue kumminkin Sm kärjessä. Ei silmään pistäviä yksilöitä, tasaiset kentälliset on myös PSS tyttöjen juttu. Tasavahva joukkue kaikinpuolin, mutta toistamiseen -> seuralla on jo B-Sm kärkijoukkue.

Losb
Aika vaisua peliä, eikä oikeen ole tullut selväksi mihin joukkue tähtää. Kaksi tähtipelaajaa, mutta pisteitä tekee muutkin. Losbista toki imetty jo parhaat pelaajat muihin seuroihin, ehkä pysyy vain kasvattajaseurana.

Oilers
Sarjan uusi tulokas, tänä vuonna kasattu joukkue. Hatunnosto joukkueelle, josta huomaa halun kehittyä! Hyvää tahdonvoimaa omaava joukkue jaksaa pitää tahtia yllä kentällä vastustajasta riippumatta. Joukkueen kapteeni silmään pistävin pelaaja.

Fc Tuusula
Tuusulan tytöiltä hyvää suoritusta alkukaudesta, nyt tippunut taulukolla. Varmaan pulaa maalintekijöistä ja ylipäätään kenttäpelaajista. Enempää en joukkueesta osaa kertoa.

VSS
Hyvää tekemistä löytyy seuralta tyttöpuolella! Jokaiseen ikäluokkaan löytyy joukkue ja hyvä peli-ilme, ja valmennus on hyvää. Tytöt ovat nöyriä ja kentällä ja sen ulkopuolella. Iloisen ja positiivisen kuvan antanut joukkue!

Tässä minun näkemykseni Etelä sarjan joukkueista, saa toki kommentoida omia mielipiteitään! Linnut lauloivat, että on enään kaksi kierrosta jäljellä ennen sarjan päättymistä. Innolla odotan playoff karsintoja ja lohkojen keskenäisiä otteluja.

Hyvää kevään alkua!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: