Keskustelu

RamboC-tytöt SM22.5.2020 13:48
Tänään näytti joukkueet SM karsintoihin olevan kasassa. Mielenkiintoisia joukkueita.
Onko jollain tietoa vähän spekuloida tulevaa.

KarhuRe: C-tytöt SM-kARSINNAT23.5.2020 12:47
C-tyttöjen SM-karsinta 2020-21 Karsintajoukkueet

OMA VEIKKAUS SM SARJAAT MENIJÄT 10 + HAAASTAJAT? TOKI LOHKO ARVONNOILLA VIELÄ OSANSA.

1 Classic SM
2 Crackers
3 EräViikingit SM
4 EräViikingit Akatemia ?
5 FB Factor ?
6 FBC Turku SM
7 KalvKe
8 Koovee
9 LASB Hml
10 LoSB/VSS
11 Nibacos
12 Northern Stars SM
13 SaiPa SM
14 O2-Jyväskylä
15 Oilers NG ?
16 Pelicans SB SM
17 Pelicans SB Turkoosi
18 PSS SM
19 PyY
20 SalBa sininen
21 SalPa/Karhut SM
22 SB Vaasa
23 SBS Wirmo SM
24 SCU/Häme Stars ?
25 SPV Punainen
26 SSRA SM
27 Steelers
28 Tiikerit

TuumaajaRe: C-tytöt SM23.5.2020 13:24
Suurin osa joukkueista ovat tulleet vain pelaamaan turnauksen ilman suurempaa tavoitetta.

iskäRe: C-tytöt SM23.5.2020 19:20
MIelestäni noita kakkosjoukkueita ei saisi ottaa mukaan karsintoihin. Aina on pienen pieni mahdollisuus sopupeliin. Ei todennäköinen mutta olemassa.

TeppoRe: C-tytöt SM23.5.2020 21:39
Onhan toi Ervin touhu suoranaista pelleilyä. Kahdella joukkueella karsimassa😂

JklRe: C-tytöt SM24.5.2020 10:57
Millaisia joukkueita yj;t saa kasaan? Lähinnä kiinnostaa tuo SC/Hämestars

SuviRe: C-tytöt SM24.5.2020 16:04
Ervillä olisi kyllä ollut täydet mahdollisuudet nostaa toinen joukkue SM sarjaan viime kauden karsintojen kautta, joten ymmärrettävästi jotain jäänyt hampaan koloon. Nähtäväksi jää, riittääkö materiaali todellakin kahteen joukkueeseen?!

SäbättäjäRe: C-tytöt SM24.5.2020 17:50
Mitähän säännöt sanovat pelaajasiirroista, jos ns. ykkösjoukkue putoaa ja kakkonen selvittää karsinnat? Taidan melkein veikata, etteivät Ervin joukkueet päädy samaan karsintalohkoon..

TuumaajaRe: C-tytöt SM24.5.2020 17:58
Suvi: Ei riitä. Mutta Lohkojaot tulevat näyttelemään isoa roolia.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM24.5.2020 21:04
En tiedä onko Teppo seurannut Etelä-Suomen tyttöjen salibandysarjoja, vai oliko niin että Sepon asemesta Teppo teki kepposen ja käy tam tam?

Eihän ErVin ratkaisussa mitään pelleilyä ole. ErVin C Akatemia voitti keväällä kenties kovimman, eli Etelä-Suomen aluesarjan ja olisi siis mennyt yhtenä suosikkina hakemaan pudotuspelipaikkaa kevään karsinnoissa. ErVillä on poikkeuksellisen leveä rosteri erityisesti -06 ja -07 pelaajia, ja tytöt ovat dominoineet Etelä-Suomen D-tyttösarjoja jo jonkin aikaa. Tilanne on lisäksi siinä mielessä erikoinen, että C edustus ja C Akatemia ovat keskenään melko tasavahvoja joukkueita. Tämä johtuu siitä, että edustukseen on valittu käytännössä vain -05 ja -06 pelaajia, kun taas Akatemiassa pelaa huippulahjakkaita -07 tyttöjä, jotka taitojensa puolesta kuuluisivat edustukseen. Valintasoppaa lisää se, että seurajohtajan, joukkueen valmentajan ja joukkueenjohtajan tytöt pelaavat näissä ikäluokissa, joten valintojen tekeminen taitaa olla varsin sensitiivistä hommaa. Olisihan se toki erikoista, jos samasta seurasta 2 joukkuetta sm-sarjaan pääsisi.

Tosiaankin, iso määrä joukkueita paikkaa auringossa tavoittelee. Runkosarja päättyi keväällä järjestykseen: Classic, GrIFK, NST, Wirmo/Masku, Pelicans, ErVi, PSS, Loisto, SSRA, Tiikerit. Nyt kun ikäluokat eivät ole muuttuneet, on tietysti helppo ennustaa aika monen SM-sarjassa pelanneen joukkueen saaneen rutiinia kovista peleistä, ja jatkavan SM-sarjassa.

GrIFK ei tietenkään jatka, kun se ei edes ole sarjaan pyrkimässä. Granin vastuuvalmentaja Tessy Tillander ja Granin hallitus eivät laulaneet viime kaudella samassa sävellajissa, joten Tessy siirtyikin tyttöjen kanssa Esport Oilersiin, ja kaksi kärkityttöä siirtyi Northern Starsiin. Paradoksaalista sikäli, että peri vuotta sitten tyttöjä siirtyi Oilersista Graniin, mutta happi Kauniaisten maan alla sijaitsevassa palloiluhallissa taisi viime kaudella käydä vähiin.

Ervistä Tikkurilan Tiikereihin siirtynyt (lähtöisin toki Tiikereistä) Elina Enlund on tehnyt Tiikereiden valmennuspäällikkönä tiikerinloikan, mutta silti Tiikereiden pääsy SM-sarjaan viime syksyllä oli pienoinen yllätys. Joukkueessa on kiistatta muutama hyvä pelaaja, mutta pelaajisto ei ole riittävän tasalaatuinen menestyäkseen SM-sarjassa, seurahan on menneinä vuosina menettänyt runsaasti hyviä tyttöjunnuja mm. EräViikinkeihin. Joukkue sinnitteli viime kaudella useissa otteluissa pari erää hyvin, mutta peruskunto näytti loppuvan viimeistään kolmannessa erässä. Vantaalla on varmasti vedetty nyt mäkitreenejä, ja pidetty piip-testejä. Silti sarjapaikan uusiminen voi olla kovan työn takana.

Veikkaukseni SM-sarjaan pääsijöistä:

Classic. Viime kauden runkosarjan voittaja lähtee kauteen mestarisuosikkina. Seuralla on ikäluokkansa parhaimmistoon kuuluvia -05 pelaajia, jotka ovat kärkitasoa jo BtSM-sarjassakin (Rinne, Kaihua, Parviainen, Saarinen?) ja -06 tytöistä voi nostaa esille Veera Märkälän. Suurimman haasteen mestaruuskannun tavoittelussa tulee vasta siinä vaiheessa, kun B ja C-tyttöjen pudotuspelejä osuu keväällä samoille päiville. Se voi olla jollekin joukkueelle sauma tiputtaa tamperelaiset kyydistä.

NST. Pääsee sarjaan ja tavoittelee mitalia. Tällä palstalla on joskus kinattu, voiko yksi pelaaja olla ratkaiseva menestymisen kannalta. En lähde asiasta kenenkään kanssa kinaamaan, mutta huikea maalipyssy, jo naistenkin SM-sarjassa (B) menestynyt Miisa Turunen on kiistatta isossa roolissa joukkueen menestyksessä. Hänen pyssyllään ammutaan alas hyvänä päivänä alas mikä tahansa sarjan joukkue.

Wirmo/Masku. Rehellisesti sanottuna en tiedä jatkaako Wirmo yhdessä Maskun tyttöjen kanssa, ja mitä muutoksia Turun alueen seuroissa on tapahtunut. Kertokaa ken tietää. Joka tapauksessa Wirmo jatkaa sarjassa.

SB Pelicans. Pelikaanien vahvan tyttöryhmän synnystä olen joskus kirjoitellutkin. Jouni Kivinen siirtyi pari vuotta sitten Heinolasta muutaman tyttöpelaajan kera Lahteen ja on kasvattamassa hyvää pelaajaryhmää kohti ikäluokan kärkeä. Toissakaudella oltiin vielä sarjan peräpäässä, mutta viime kaudella irtosi nousujohteisilla otteilla jo neljäs sija runkosarjassa. Minulle ei olisi yllätys, jos ensi keväänä Salpausselän mäkimontussa juhlittaisiin turkooseissa pelipaidoissa mitalit kaulassa.

ErVin asiat jo osin käsiteltiinkin. Joukkue esitti viime kaudella hieman laskujohteisia otteita, siinä missä syyskaudella raikkaalla pelaamisella haastettiin sarjan kaikki joukkueet, joukkue vajosi talvella talviuneen, palaten mm. 6 ottelun putken, missä se hävisi 5 ottelua ja pelasi yhden tasapelin. Jatkuvat kokoonpanomuutokset eivät joukkueen esityksiä piristäneet. No, jos seuralla on kaksi joukkueellista hyviä C-tyttöpelaajia, voinee lyhyelläkin matematiikalla tehdä johtopäätöksen, että seura saa yhden joukkueen SM-sarjaan. Sitä en osaa sanoa, kumpi ErVin joukkueista se on.

PSSn viime kauden c-tyttöjoukkue ei ehkä ole niin kivikova kuin heillä on ollut aiempina kausina. Nousujohteisen kauden joukkue kuitenkin pelasi, ja Porvoon vahva harjoittelukulttuuri takaa sen, että joukkue pääsee SM-sarjaan ja sijoittuu ainakin keskikastiin.

Loiston nuori joukkue oli pirteä ilmestys viime kaudella. Joukkue pelasi aktiivista peliä, mutta rutinoituneita maalintekijöitä joukkue tarvitsisi päästäkseen kärkikahinoihin. Rosteri oli ainakin viime kaudella hieman kapea, ja joukkue on tosiaankin hyvin nuori: -05 pelaajia ei juurikaan ole ja pelaajisto koostuu lähinnä -06-08 pelaajista. Tulevaisuus siis näyttää hyvältä, varsinkin kun Loiston oulaistelainen säbäguru Masa P. on huhujen mukaan soitellut aina Kirkkonummelle asti pelaajarekrytoinneissa. Onhan Masa jo melko monta lahjakasta junnua Loistoon jo houkutellutkin. Heistä suurin osa tosin pelaa jo naisten liigaa. Joka tapauksessa, Loisto jatkanee SM-sarjassa.

Rankat Ankat tulivat hieman pohjoisen puskista SM-sarjaan. Otteet olivat varsin lupaavia, ja ellei joukkue joudu karsinnoissa mihinkään kuolemanlohkoon, jatkavat oululaisetkin SM-sarjassa. Ja onhan se kauden kohokohta muille joukkueille päästä pellaamaan Oulussa kerran kauvessa.

Eli nyt meillä on 8 joukkuetta selvillä. Mitkä ovat sarjan kaksi uutta joukkuetta?

Ne ovat Esport Oilers NG ja Northern Stars.

Kuten jo kerroinkin Tessy Tillander siirtyi Granista lähes koko pelaajistonsa kanssa Esport Oilersiin. Vaikka 2 kärkityttöä menikin naapuriseuraan, on ryhmä niin vahva, että se pääsee sarjaan ja on yksi potentiaalinen mitalisti.

Norhern Stars on sitten varsinainen jokerikortti. Seuran laadukkaan BtSM-sarjan joukkueen kärkikentällisissä pelasi viime kaudella kaksi lahjakasta -05 tyttöä (Pinja Suhonen ja Eveliina Hana). Nyt seuran harjoituksiin on huhujen mukaan ilmestynyt jo naisten SM-sarjassa (B) seuransa (Losb) maalipörssin kärkinimi, -05 syntynyt Linnea Nevalainen. Aiemmin on kerrottukin, että Granin viime kauden CtSM joukkueen maalipörssin kärkikaksikko Senni Luukkonen ja Emma Pimenoff ovat liittyneet Tapsan enkeleihin. Kun vielä todetaan, ett EräViikinkien -05 pelaaja Tilda Tarkkinen (pelannut 3 kautta CtSM-sarjassa ja 1 kauden BtSM-sarjassa). Eli seuralla on käytännössä kasassa melkoinen nippu ikäluokkansa kärkipelaajia. Rosteri on toki vielä kapea, mutta jos muutama esimerkiksi Etelä-Suomen tyttöpelaaja huomaa tilaisuutensa tulleen, ja liittyy joukkoon mukaan, saattaa Norssista tulla sarjan yllättäjä. Tätä ilmeisesti pelkäävät muutamat sarjaan pyrkivät joukkueet, koska Alakiventiellä liiton käytävillä vellovien huhujen mukaan sarjavastaavalle olisi soiteltu ja pyydelty sijoittamaan Norssi ykkös- tai kakkoskoriin, mihin se ei ainakaan viime vuoden suoritusten perusteella kuuluisi. Fobianahan on tietysti se, että kolmos- tai neloskoriin sijoitettunahan Norssi sitten saattaisi muodostaa ns. kuolemanlohkon, kun samassa lohkossa olisi sitten lähtökohtaisesti ainakin kaksi muuta kovaa joukkuetta.

Nyt olisi kymmenen joukkuetta kasassa. Muita mahdollisia menestyjiä voisivat olla nämä yhdistelmäjoukkueet, joiden suorituskykyä on kuittenkin vaikea tarkemmin lähteä arvioimaan.
Mielenkiintoinen yhdistelmäjoukkue on Salpa/Karhut. Lähinnä sen vuoksi. että Porilaiset eivät tunnetusti hieman sisäänpäinlämpiävinä tutustu ulkopaikkakuntalaisiin. Ja nyt on sitten oikein yhdistelmäjoukkue syntynyt varsinaisuomalaisten kanssa. Todennäköisesti Tia Melava on sulattanut satakuntalaisen sydämet.

Tässä tarinat tällä kertaa. Älkää ottakko kaikkea liian vakavasti.

Vanha nimimerkkiRe: C-tytöt SM25.5.2020 0:13
Ei oteta Topi. 🤭😉

SuviRe: C-tytöt SM25.5.2020 8:36
No niin, sarjajärjestelmä on nyt julkaistu.
Lohkojaot tulee näyttelemään melko isoa osaa, vai mitä mieltä ootte?

FliigaRe: C-tytöt SM25.5.2020 10:31
https://salibandy.fi/files/6015/9038/2233/C-tyttjen_SM-karsintojen_sarjajrjestelm_20-21.pdf

5 lohkoa joista 1 ja 2 SM sarjaan muut alue!

-K-Re: C-tytöt SM25.5.2020 12:13
Eipä voi muuta toivoa kuin että lohkojaot ovat tasapuoliset. Tuon mukaan kun ristiinkarsintoja ei enää ole, eli kolmen kovan joukkueen karsintaryhmästä jää joku varmasti pois ja joutuu menemään aluesarjan kautta.

Voisi muuten olla hyvä että kolme joukkuetta ennakkokarsittaisiin pois, niin saataisiin tasaryhmät. Onko se sitten reilua on eri asia mutta kyllähän tuolla on mukana joukkueita jotka ovat väärässä paikassa.

TuumaajaRe: C-tytöt SM25.5.2020 12:34
Todennäköisesti viime kauden SM joukkueet jaetaan tasaisesti 5 lohkoon. Muut sitten menee mustatuntuu perusteella

*säbä*Re: C-tytöt SM25.5.2020 13:29
Lohkot voidaan nyt pelata kaikki eri paikkakunnilla, hyvä juttu. Eihän nuo 6 joukkueen lohkot nyt muuten epäreiluja ole kuin että 4 karsiutuu. Ristiin karsinnoissa ikävä jos toisella 1 peli enemmin alla.
Pelaamalla paikka ansaitaan, toki aina mahdollista että potentiaalinen joukkue karsiutuu.

VeikkausRe: C-tytöt SM25.5.2020 15:30
1 kori
Classic
SaiPa
Pelicans
Northernstars
Karhut/SalPa
2 kori
Pss
Ervi
Oilers
Fbc Turku
Virmo
3kori
Ervi aka
Ssra
Wirmo
Tiikerit
Factor
4kori
Salba
Scu/Hämestars
Kalvke
Steelers
KooVee
5kori
Nibacos
Lasb
O2
Pelicans turkoosi
Spv
6kori
Vaasa
Crakers
Pyy

SaniRe: C-tytöt SM25.5.2020 18:59
Edellinen veikkaus on myös hyvin samanlainen mitä itsekkin ajattelin. Ehkä vaihtaisin pss ja Pelicans toisin päin. Salo/Pori tulee olemaan erittäin kova, ainakin paperilla. Luulen että saadaan kärki viisikkoon uusi joukkue..

-R-Re: C-tytöt SM25.5.2020 19:26
Pelicans oli viime vuonna kova ja on tulevanakin vuonna vahva mitaliehdokas. Karhut on taas ennakkoon monena vuonna etukäteen mainostettu kovaksi joukkueeksi mutta ei ole kuitenkaan karsinnoista SM-sarjaan nousseet.
Hämestars voi myös olla yllättäjä?

WwwRe: C-tytöt SM27.5.2020 20:35
Karhut on tänä vuonna yhdistänyt voimansa Salpan kanssa, en tiedä millaisen joukkueen saavat kasaan. Riittääkö laatu kolmeen ketjuun?

VeikkausRe: C-tytöt SM27.5.2020 21:15
Karhut/SalPa yhdistelmäjoukkue nousee yhdeksi ehdokkaaksi top 5 joukkueisiin siis mikäli SM -sarjaan pääsee.

Nyt odotellaan perjantain lottopalloja ja toivotaan liitossa korien arvonnat tehneiden olevan asian hermolla.

Äkkiseltään on mahdollista että esimerkiksi
Wirmo, Ervi ja karhut/SalPa samassa lohkossa
tämä tarkottaisi yhden kovan tippumista?

jos taas liitossa huomioidaan joukkueiden Oilers, NorthernStars ja karhut/salpa voimasuhteet paremmaksi kuin joukkueiden Tiikerit ja SSRA on toivoa parhaiden pääsystä mestaruus sarjaan.

Varmasti muitakin voimasuhde muutoksia on, mutta nämä varmasti isoimpia?

ÖÖÖ

1+2=3Re: C-tytöt SM28.5.2020 1:07
Erikoinen yhdistelmäjoukkue - Karhut/salpa, taitaa yhteiset treenit jäädä melko vähiin ku etäisyyttä seuroilla sellaiset 250km.
Mikähän on perustelu tälläiselle yhdistelmäjoukkueelle et läpi mennyt

top5?Re: C-tytöt SM28.5.2020 8:30
Millä perusteella Karhut/Salpa on top 5 joukkue?
Kumpikin joukkue pelasi näköjään menneellä kaudella aluesarjan alimmalla (C) tasolla. Eikä edes olleet sen sarjan ykkösiä. Siltä tasolta on aika iso loikka SM-sarjajoukkueeksi.

VeikkausRe: C-tytöt SM28.5.2020 10:14
Top5

Yhdistyneet joukkueet pelasivat molemmat Btyttöjen sarjaa.

NippeRe: C-tytöt SM28.5.2020 11:52
Ykköskorin ja kakkoskorin joukkueet pelaavat ensi kaudella SM eli Classic, SaiPa, Wirmo, Pelicans, Oilers, PSS, ErVi, Loisto, Northern Stars ja SSRA.

isäRe: C-tytöt SM28.5.2020 15:19
Tarvitaanko yhdistelmäjoukkueeseen mitään muita perusteita kuin se että on kaksi ryhmää jotka eivät olisi yksinään saaneet joukkuetta kasaan. 250km on paljon, mutta kun ajattelee kartan yläreunaa niin sehän on vaan poronkusema.

TietäjäRe: C-tytöt SM28.5.2020 15:28
Salo-Pori etäisyys on 140km.

JanetzkiRe: C-tytöt SM28.5.2020 19:34
SalPa taitaa kuitenkin olla Raumalta?!

Ei ooRe: C-tytöt SM28.5.2020 21:13
Ei ole vaan Salosta. Salon Palloilijat.

SalBa on sieltä. Sitä en tiedä mistä tuo nimi on lyhenne vai onko se kuitenkin Salba eikä mikää lyhenne.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM28.5.2020 21:33
Nipen veikkaus on sama minkä minäkin veikkaisin. Saa nähdä kuinka lähelle osuu.

Nyt kun lohkojen välisiä ristiinpelejä ei ole, ovat lohkojaot ja ennen kaikkea koreihin sijoittaminen todella isossa roolissa.

Huhujen mukaan sarjavastaava on joutunut irroittamaan SIM kortin puhelimestaan, sen verran paljon tuli soittoja ja toiveita koreihin liittyen.

Huomenna kun korit julkistetaan alkaa jälkipelit. Ja karsintojen jälkeen varsinainen kalabaliikki.

Joku on kuitenkin kärsinyt vääryyttä ...

TuumaajaRe: C-tytöt SM29.5.2020 7:48
Ai missäs korit julkistetaan?

SuviRe: C-tytöt SM29.5.2020 9:23
Tuumaaja: salibandy.fi -sivusto

TuumaajaRe: C-tytöt SM29.5.2020 9:44
Siellähän olikin linkki

JanetzkiRe: C-tytöt SM29.5.2020 13:54
Ei oo: no niinpä onkin Salosta! tuli ajatus bläkäri ; )

-K-Re: C-tytöt SM29.5.2020 14:20
Tässä on vissiin vanhemmiten tullut sokeaksi kun ei löydä mitään linkkiä noista arvontakoreista. Samoin en löytänyt BSM karsintoihin ilmoittautuneita (miksei kaikkia alasivuja voi tehdä samalla kaavalla?)

-th-Re: C-tytöt SM29.5.2020 14:42
Lohkojako ei ole vielä tullut, siksi ei vielä näy sivustolla. Tulee kyllä erillisenä linkkina, kunhan vaan julkaistaan.

Jännittynyt.Re: C-tytöt SM29.5.2020 14:43
Miksi lohkoja ei jo julkisteta, varmasti on jo tiedossa!!

SuviRe: C-tytöt SM29.5.2020 15:41
Tässäpä -K-: lle

B-TYTÖT SM-KARSINTA

ERÄVIIKINGIT B-tytöt
FBT KARHUT UNITED B-TYTÖT
HÄME STARS B-TYTÖT
INNEBANDYFÖRENINGEN BLUE FOX B-juniorit TYTÖT
JOSBA JUNIORIT B-Tytöt
KÄLVIÄN TARMO 05 04-05 TYTÖT TYTÖT
LASB EDUSTUS B-TYTÖT
LIMINGAN NIITTOMIEHET B-TYTÖT
NORTHERN STARS B-tytöt
O2-JYVÄSKYLÄ B-TYTÖT
PSS B-tytöt
SALIBANDY CLUB CLASSIC B-TYTÖT
SB VANTAA B-tytöt
SB-PRO B-tytöt
SBS WIRMO B-juniorit BT TYTÖT
SS RANKAT ANKAT B-TYTÖT
TPS SALIBANDY 02-03 TYTÖT

JuuRe: C-tytöt SM29.5.2020 16:23
Liittoa tuntien joukkuejako julkistetaan klo 23.59

VeikkausRe: C-tytöt SM29.5.2020 17:09
Kuvastaa liiton toimintaa jos päivämääränä on 29.5 ja klo 17.00 mennessä ei olla arvoontaa saatu suoritettua.

Vai onko arvonnassa ollutkin jotain häikkää?

virka aikoina tälläiset tulisi hoitaa eikä puuhastella.

eipä tuossa tietenkään mitään väärää ole.

Oiskohan...Re: C-tytöt SM29.5.2020 17:12
SalBa on sieltä. Sitä en tiedä mistä tuo nimi on lyhenne vai onko se kuitenkin Salba eikä mikää lyhenne.

Oiskohan tuo lyhenne sanoista sali ja bandy....
:o)

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM29.5.2020 20:51
Huhujen mukaan sarjavastaava kävi päivällä syömässä tukevan lounaan Itäkeskuksen Hesburgerilla, ja sen jälkeen asetti SIM kortin vihdoin takasin puhelimeensa.

Nyt hän istuu Alakiventiellä kuuntelemassa viikon mittaan tulleita viestejä, joita on tullut Oulusta, Porista, Salosta, Hämeenlinnasta, Espoosta ja vaikka mistä asti. Lukemattomia toiveita koriasetteluun liittyen.

Hieno F-liigan logolla koristeltu t-paita on hiestä märkä, ja vaikuttaa siltä että hän ei ehdi kaikkia viestejä ennen puolta yötä kuunnella, puhumattakaan että kirkastuisi ajatus siitä,mitkä joukkueet kuuluvat ykkös- ja kakkoskoriin.

Nyt harkinnassa on, että pitäisikö korien julkistamista lykätä viikolla?

Toisaalta, katse pälyilee pöydällä oleviin arpakuutioihin: voisiko niissä olla ratkaisu pulmaan ja koriasettelut saataisiinkin selville minuuttia ennen puolta yötä?

hmmmRe: C-tytöt SM29.5.2020 21:05
Eikös sieltä nyt kuitenkin lohkot julkistettu jo ennenkuin tuo edellinen "uusi nimimerkki" viesti on edes lähetetty?

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM29.5.2020 21:07
On ne nyt siellä 😀

evvkRe: C-tytöt SM29.5.2020 21:14
Eikä kukaan kumpikaan em. vaivaudu jakamaan linkkiä samalla kun kommentoi. Joopa-joo.

-th-Re: C-tytöt SM29.5.2020 21:27
Joukkueille mennyt joukkueille tiedoksi tänään. Tulee joskus julkiseksi

kvgRe: C-tytöt SM29.5.2020 21:31
On ihan julkista. https://salibandy.fi/uutiset/salibandyliiton-uutiset/junioreiden-sm-karsintojen-lohkot-selvilla-turnausjarjestelyita-ehtii-viela-hakea/ Yhteisöllisyyden nimissä olisi kiva, että ensin bongannut jakaa tiedon muille. Mutta kukin omalla tyylilläään.

nelgiRe: C-tytöt SM29.5.2020 22:03
Jatkoo A lohko;Pelicans ja Salpa/ Karhut B lohko; Ervi ja Saipa C lohko;Classic ja SSRA lohko D: Northern Stars ja SBS Wirmo lohko E: Oilers ja PSS näin äkkiseltään miettineenä

ErkkiRe: C-tytöt SM29.5.2020 22:22
Enpä tiedä... Saattaa akatemian tytöt pyörittää karhut takas talviuneen. 😂

TuumaajaRe: C-tytöt SM30.5.2020 8:40
Salpa Karhut kombo.... En näe oikein millään kiikarilla että olisivat menossa jatkoon

SalPaKarhutRe: C-tytöt SM30.5.2020 9:35
Parasta onkin että tunteet herää ja puhuttavaa piisaa.

Porilainen isolla Re: C-tytöt SM30.5.2020 12:24
Karhut/Salpa lähtee hakemaan vain halpaa turnausta. Tavoitteet alemmissa sarjoissa, eli puhutaan nyt a lohkon osalta vain Akatemiasta, FBC Turusta ja pelicanssista.

IsukkiRe: C-tytöt SM1.6.2020 12:45
Karhut/Salpa on mielenkiintoinen yhdistelmäjoukkue ja a-lohkolaisille varmaan aika haastava vastus. Molemmat joukkueet pelasivat ilmeisesti alinta sarjaa, korjatkaa jos olen väärässä? Tutkin vähän näitä joukkueita kun niistä täällä puhuttiin paljon. Siellä kuitenkin aika reippaasti tytöt johtivat pistepörssiä ja kaikki salpan tytöt eivät siellä edes pelanneet. Mielestäni heitä ei kannata aliarvioida, koska sieltä tulee kuitenkin tuttuni mukaan fba tyttöjä reilun kentällisen verran. Scu/hämestars ja losb/vss joukkueista olisi kiva kuulla lisää! Onko jollain tietoa että millä joukkueella on eniten fba-tyttöjä jos näitä seurajoukkueita ei lasketa? Tsemppiä kaikille treenien alkuun!

Puhua saa ja pitääkinRe: C-tytöt SM1.6.2020 19:35
Isukki kysyy sen verran asiallisesti että vastataan.

Vaikka molemmilla oli joukkue C:n haastajasarjassa niin silti pääasiassa tytöt jotka pelaavat tulevassa yhdistelmässä pelasivat vanhemmissa ikäluokassa ja naisissa.

Puhua saa tietysti mistä vaan, mutta aika erikoista olisi tehdä yhdistelmäjoukkue tuollaisen välimatkan päästä ja tavoitella alempia sarjoja varsinkin kun B:ssäkin FBCT jäi kummankin seuran taakse...

Seurataan laajalla rintamalla Re: C-tytöt SM2.6.2020 11:04
Saa nähdä milloin saadaan pelipaikat tietoon?! Toivottavaa olisi että saataisiin kaikista paikoista suoraa kuvaa muille karsintapaikkakunnille. Hienoja pelejä tiedossa laidasta laitaan :)

TuumaajaRe: C-tytöt SM4.6.2020 9:26
Lohkojakojen perusteella jatkoon. PELICANS, TURKU, SAIPA, ERVI, CLASSIC, SSRA, NORTHERN STARS, WIRMO, OILERS, PSS

Yllättäjä olis tietysti lajin suola

mietinRe: C-tytöt SM4.6.2020 10:03
Lähinnä nyt ajattelen, millä perusteella a-lohkosta fbct menisi todennäköisemmin jatkoon kuin esim salpa/karhut koska esim viime kaudella molemmat joukkueet salpa ja karhut olivat b tytöissä fbct ennen. sarjataulukossa. Ja uskon että fbctllä sekä salpa/karhuilla tulee olemaan aika sama joukkue kuin b:ssä

SeuraajaRe: C-tytöt SM4.6.2020 10:23
SM-sarja pelanneet joukkueet ovat pelanneet huomattavasti kovempia pelejä kuin aluesarjoissa, vaikka B-tytöissä ovat pelanneetkin. Esim. viime vuonna A-tyttöjen divari oli tasoltaan huonompi kuin B:n aluesarjat vaikka oli valtakunnallinen sarja.
Aikaisempien vuosien perusteella liittoosaa kyllä jakaa korit hyvin. 5-korista nousu edes SM-sarjaan on haastavaa mutta ei tietenkään mahdotonta. Hyvä valmennus, joukkueen hitsautuminen yhteen jne. niin toivotaan vaan parasta.
Itse uskon, että A-lohkosta Pelicansin lisäksi jatkoon menee Ervi akatemia, B-lohkosta Saipa ja Ervi, C-lohkosta Classic ja tiikerit, D-lohkosta Wirmo ja NS ja E-lohkosta Oilers ja PSS.

MietiskelijäRe: C-tytöt SM4.6.2020 11:26
2,5 kuukautta on tosi lyhyt aika saada yhteisjoukkue hitsautumaan verrattuna valmiiseen joukkueeseen:
- Valmennus: kumman joukkueen pelityylillä pelataan => miten pelaajat sisäistävät taktiset muutokset
- Pelaajien rooli muuttuu: jos olet aiemmin pelannut joka toista vaihtoa ja kaikki yv:t niin pelaajien lisääntyessä peliaikaa ei tulekaan välttämättä yhtä paljon
- Henkilökemiat valmennuksessa ja pelaajissa: ratkaisuhetkillä tiedät miten kaveri reagoi ja toimii. Mitä tapahtuu kun onkin uudet kaverit ympärillä?
- Maalivahtien peluutus
- Yv/av-koostumukset
Jne...

Haasteita on paljon ennen kuin joukkue on täydessä iskussa.

NippeRe: C-tytöt SM4.6.2020 11:52
A-lohkosta Pelicans ja Loisto jatkoon. ErVi akatemian nuoret taitavat tytöt haastavat, mutta ei vielä riitä jatkoon. Kovasti puhuttu tästä yhdistelmä joukkueesta, mutta mietiskelijä avasi hyvin heidän ongelmista. Ja ei oikein voi verrata loistoon, kun beessä oli myös vanhempia tyttöjä mukana. Lisäksi pitää muistaa, että todennäköisesti loisto peluutti been peleissä enemmän tyttöjä, jotka olivat vähemmällä vastuulla SM-sarjassa.

B-lohkosta SaiPa ja Ervi jatkoon. Factor voi hieman kiusata ErViä, mutta ErVi hoitaa rutiinilla voiton.

C-lohkosta Classic ja SSRA jatkoon, joten ensi kaudella joukkueet pääsevät jälleen käymään Oulun seudulla. Tämä lohko on selkein kaikista lohkoista jatkoon menevien osalta.

D-lohkosta Wirmo ja Northern Stars jatkoon. Takki auki nämä kaksi joukketta ei voi pelata, koska Hämeenlinnan seudun joukkueet voivat haastaa hyvänä päivänä kärkikaksikon.

E- lohkosta Oilers ja PSS jatkoon. Steelers voi olla haastaja lohkossa, jos joku lähtee peliin väärällä asenteella.

Voi jo nyt sanoa, että ensi kauden SM-sarjasta tulee kovatasoinen. Todennäköisesti pudotuspelipaikoista käydään kova taistelu edellisen kauden sijaan.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM4.6.2020 12:00
Koriajaot olivat loppujen lopuksi sitten varsin odotetut.

Jos verrataan viime kauden sm-sarjajoukkueita ykkös- ja kakkoskorien joukkueisiin, niin Grani vaihtui Oilersiin (on käytännössä lähes sama joukkue paria pelaajaa lukuunottamatta) ja pisteittä sarjassa jäänyt Tiikerit vaihtui Northern Starsiin.

Mielestäni nappivalinnat liitolta, olisi ollut vaikeaa perustella jonkin muun joukkueen pääsyä ykkös- tai kakkoskoriin.

Hauska yksityiskohta on se, että Karhut on aiempinakin vuosina dominoinut tätä spekulointia sm-sarjaan pääsystä, mutta toistaiseksi on ollut enemmän porua kuin villoja. Minulla ei tietenkään ole mitään sitä vastaan että Karhujen kemnestymismahdollisuuksiin uskotaan, se on hieno asia että poruilaisilla on uskoa ja intohimoa asian suhteen.

Olen kuitenkin hyvin samoilla linjoilla Mietiskelijän kanssa, ja veikkaukseni sm-sarjaan menijöistä on täysin sama kuin Nipellä ja aiemmin Tuumaajalla.

Jonkin muun joukkueen sm-sarjaan pääsy olisi yllätys, mutta niitä toki toivotaan.

fbaRe: C-tytöt SM16.6.2020 7:43
Olisi kiva vähän kuulla että mistä joukkueista tulee eniten fba pelaajia kun muissa ketjuissa niistä puhuttiin.

VeikkausRe: C-tytöt SM16.6.2020 10:58
fba

eniten pelaajia tulee uskoakseni viimekauden sm-sarjaa pelanneista joukkueista, mitkä ei ole yhteistyöseuroja?

esim
oilers (ent grifk)
wirmo
nst tai saipa
pelicans
turku

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM16.6.2020 21:44
Em. listasta puuttuu seura/joukkue jonka kaikki kuusi -05 pelaajaa on kutsuttu FBA-leirille. Selviää kyllä jos on lukenut tätä ketjua.

fbaRe: C-tytöt SM17.6.2020 9:05
Eikö Salpa/Karhuilla ole ainakin se 5 fba-pelaajaa?

TuumaajaRe: C-tytöt SM17.6.2020 10:02
Mitä sitten?

JojoRe: C-tytöt SM18.6.2020 9:45
Fba
3 pelaajaa salpasta
1 pelaaja karhuista
yhteensä 4 pelaajaa kahdesta joukkueesta! tämä ei tietenkään kerro oikeastaan mitään joukkueista vaikkakin pelaajia olisi enemmänkin päässyt.

Onnittelut kaikille valituille ja niille jotka eivät halua osallistua.

oilers, wirmo etc noin 5-10 pelaajaa

onneksi Pss, Ervi ja varsinkin Classic ovat yhteistyöseuroja niistä tulisi united pelaajia melkoiset määrät.

BC

MasaPRe: C-tytöt SM18.6.2020 22:28
Innostunut johtaja saa alaisensa innostumaan. Tämä pätee työelämässä ja varmasti myös harraste -ja kilpaurheilussa. Toivotaan, että kurssi muuttuu ja tytöt pääsevät nauttimaan hienosta harrastuksestaan hyvällä mielellä.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.6.2020 20:22
Ensinnäkin totean ihan yleisellä tasolla, että vaikka tämä mielipidepalsta onkin, ei yksittäisen pelaajan, valmentajan tai minkään muunkaan henkilön suolaamisessa täällä ole mitään tolkkua.

ErVin c-tytöissä oli viime kaudella. 3 ammattitaitoista valmentajaa. Vastuuvalmentaja vaihtui, ja joukkueella on edelleen
3 ammattitaitoista valmentajaa. 2 tytärtäni on ollut nykyisen vastuuvalmentajan valmennettavana (toinen edelleen, tosin nuorempien ryhmässä). Molemmat tyttäreni ovat kehuneet häntä. Myös itse olen pitänyt hänestä, aina kun olen hänet tavannut, on ollut kiva rupatella. Vaimoni sanoi, että hän on loistotyyppi.

Jollakin on tainnut mennä homma ihon alle. Kannattanee joko käydä rakentavaa keskustelua valmennuksen kanssa tai vaihtaa seuraa.

MODERe: C-tytöt SM23.6.2020 22:24
Poistettu viestejä. Hyökkäävä ja/tai henkilöön kohdistuva kritiikki ei ole sallittua.

t.MODE

Eeva WellingRe: C-tytöt SM24.6.2020 7:45
Muistattehan asiallisen ja rakentavan keskustelun. Aurinkoista kesää! Eeva Welling

Esi-isäRe: C-tytöt SM24.6.2020 8:18
Nimimerkille Uusi
Hyvä kun olette tyytyväisiä,mitä seuran vaihtamiseen tulee niin sikmielenkiintoinen kommentti.....
Seurassa ei mitään vikaa vaan....
Mutta onneksi muilta osin pelittää

MitenRe: C-tytöt SM25.6.2020 18:57
Haluaisin vähän kuulla perusteluja sille miten Ervillä vain kolme ammattitaitoista valmentajaa? Luulisi että tuon tason joukkueeseen ei mitään ummikkoa oteta

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM25.6.2020 19:05
Jos kysyjä viittaa minun kirjoitukseeni, niin sanoin että c tyttöjen joukkueella on 3 ammattitaitoista valmentajaa.

Asiaa voi vielä tarkentaa siten, että c tyttöjen ikäluokalle (c edustus ja c akatemia) on 4 valmentajaa, jotka ovat kaikki ihan päteviä.

Hyvissä käsissä ErVillä tämä ikäluokka on, ja koska eritysesti 06 ja 07 ikäluokat ovat vahvoja, tulee tämä ryhmä olemaan vahva sm-sarjassa viimeistään 1-2 vuoden päästä alkavilla kausilla, miksei jo tulevallekin.

TuumaajaRe: C-tytöt SM26.6.2020 15:04
En tiedä muista, mutta mua ei Ervin valmentaja ruliassi kiinnosta tippaakaan. Aiheenahan oli kuitenkin C SM karsinnat eikä ervin valmentajat ja tyttöjen onnellisuus aste.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM26.6.2020 19:56
Olen tuumaajan kanssa täysin samaa mieltä. Vastasin nyt kuitenkin kun ilmeisesti minulta asiaa kysyttiin.

Täällä voisi jatkossa keskittyä joukkueiden välisiin voimasuhteisiin ja menestysmahdollisuuksiin karsinnoissa.

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM29.6.2020 13:19
Onko tiedossa jotain harjoitusturnauksia jossa pääsisi vähän katsomaan joukkueiden menoa?

JariRe: C-tytöt SM29.6.2020 16:10
Raumalla 9.8 on c tyttöjen turnaus.

TuumaajaRe: C-tytöt SM29.6.2020 19:02
Mitäs joukkueita siellä on?

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM29.6.2020 21:14
Mitkä joukkueet osallistuu?

säbäxRe: C-tytöt SM30.6.2020 0:30
Salba, Koovee, Salpa/Karhut, Losb/Vss, Kälviän Tarmo

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM30.6.2020 8:18
Eli päästään siis näkemään Salban, Kooveen, Losb/Vss ja Salpa/Karhujen pelejä. Ihan mielenkiintoista näin vähän ennen sm-karsintoja

TuumaajaRe: C-tytöt SM30.6.2020 10:49
Näistä on vaikeaa veikata miten voimasuhteet menevät.

-A-Re: C-tytöt SM30.6.2020 11:20
Onko jossakin jo julkaistu mitkä joukkueet osallistuvat Loisto Cup:n?

..Re: C-tytöt SM2.7.2020 16:06
Nimimerkki -A-
Vilkaise erillistä keskustelua aiheesta nimimerkiltä Matti. Siellä listattu kutsutut joukkueet. Loisto cuphan on kutsuturnaus :0)

-A-Re: C-tytöt SM2.7.2020 21:57
Kysyin tuota sen takia, että kutsu ei tarkoita välttämättä sitä että osallistuu...

MRe: C-tytöt SM3.7.2020 9:46
Kuulemma kymmenen joukkuetta on osallistumassa C-ikäluokan turnaukseen. Eli ilmeisesti sitten kaksi 5 joukkueen lohkoa.

Ruudun toiselta puolelta katsojaRe: C-tytöt SM16.7.2020 1:04
Eilisen Northern Stars - ErVi harjoitusottelun perusteella NS:n vahvuudesta kuulut huhut eivät tunnu pitävän täysin paikkaansa kun taas ErVi tuntuu olevan melko vahva. ErVin 13-4 (?) voitto kuulosti suurelta. Itse en paikan päälle päässyt, onko ottelusta enempää tietoa, puuttuiko joukkueilta kärkipelaajia tms? Kiinnostavaa olisi kuulla lisää keskustelua :)

Streemiä katsonut :) Re: C-tytöt SM16.7.2020 8:24
Eikös tuo eilinen peli ollut kummankin Norssi ja ervi osalta ensimmäinen harkkapeli nyt tämän kauden osalta. Kummatkin joukkueet olivat suhteellisen laajalla kokoonpanolla liikkeellä. Norssin puolella oli selvästi nuorempaa kaartia kun taas ervillä näkyi joukkueen rakenne olevan selkeästi jo vanhempi.

Yhtään peliä sen enempää avaamatta oli selkeästi kiva päästä pelejä jälleen pelaamaan ja seuraamaan. Katsellaan tuloksia sitten karsintojen jälkeen.

Täytyy toivoa että nämä isommat tulevat turnaukset edes nykyisen korona tilanteen takia kuvattaisiin verkkoon jotta halleja ei tarvitsisi pakata täyteen.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM16.7.2020 9:26
Onhan ErVi toki lähtökohtaisestikin vahvempi joukkue, heillähän on pari joukkueellista c-ikäisiä, ja taistelevat CtSM-sarjan kärkipaikoista. NS:llä on 7 B-tytöissä pelaavaa -05 tyttöä (kaikki eivät eilen pelanneet), mutta loput ovat nuoria ja melko kokemattomia D-tyttöjä. Joukkue taistelee SM-sarjapaikasta. Tämä on tietysti spekulointia, mutta uskoisin että jos NS tiivistäisi joukkueensa kahteen kentälliseen, se haastaisi ErVin hieman tasapäisemmin. Viikon päästä joukkueet kohtaavat uudestaan.

TuumaajaRe: C-tytöt SM16.7.2020 11:58
Tähän aikaa kesästä ei kannata mitenkään vetää isoja johtopäätöksiä. Poissaolot voivat olla ratkaisevia tuloksenkin kannalta.

Kohta alkaaRe: C-tytöt SM16.7.2020 12:23
Tuumaajalla hyvä pointti, mutta onhan tässä jopa reilu kuukausi karsintoihin.

Uskon ettei NS ollut kaikki C-ikäiset pelaamassa ja vaikka olisikin ollut niin pitää muistaa ervin olevan todella kova joukkue tai jopa kaksi kovaa joukkuetta.

Tänään ollutRe: C-tytöt SM22.7.2020 18:32
Onkos jotain kommentteja Espoon turnauksesta? NS:llä oletettavasti oli kotiturnauksessa "kaikki" parhaat paikalla. Millaisilla ryhmillä muut olivat liikkeellä?

LomailijaRe: C-tytöt SM22.7.2020 19:16
Tulokset Espoon turnauksesta alla. Ei ollut Espoolla kaikki parhaat paikalla ja Erviltäkin jokunen puuttui. Muuten ei kokoonpanoista tietoa. Peliaika oli 2 X 15 min. juoksevaa aikaa.

Stars - Ervi 0-6
SalPa - Losb 4-0
SalPa - Ervi 2-3
Stars - Losb 4-2
Stars - SalPa 7-4
Ervi - Losb 6-3

TuumaajaRe: C-tytöt SM22.7.2020 22:28
Isoja maalilukuja 2 erän otteluksi. Kertoo jostain

KatsojaRe: C-tytöt SM22.7.2020 22:49
Keitä ErVin ja NS:n kärkinimiä puuttui?

K3Re: C-tytöt SM23.7.2020 9:24
NS puutui ainakin Suhonen ja Tarkkinen mutta Hana-Pimenoff-Luukkonen esitti pirteää peliä

Nevalainen oli pakissa ja muitakin hyviä kokoonpanossa oli nrot 9 ja 10 jne

NS peluutti myös paljon nuoria ja meni maalinteko kilpailuksi pelit

Erviltä vahvaa peliä ja heittämällä melkein kaksi joukkueellista pelaajista kilpailee edustus paikasta.

PS
Lohja voi jopa yllättää tasurilla Ervin tai Saipan karsinnoissa olkaa tarkkana!

KysyväRe: C-tytöt SM23.7.2020 10:41
Oliko turnauksessa mukana SalPa vai SalPa-Karhut YJ?

TuumaajaRe: C-tytöt SM23.7.2020 10:56
YJ

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.7.2020 14:39
Sen verran korjaan NS.n osalta, että Suhonen ei pelannut mutta Tarkkinen pelasi pakkina numerolla 9. NS petraa peli peliltä ja meno turnauksen kolmannessa ottelussa Salpaa vastaan oli jo varsin railakasta. Ervillä on tosiaankin erittäin laaja rosteri C-tyttöjä, ja valintoja edustukseen ja Akatemiaan ei ole vielä tehty. Jokainen harkkamatsi on pelattu eri kokoonpanolla, joten mitään edustus/optimirosteria ei ole siis nähty. Hyviä tai ainakin tasavahvoja pelaajia on paljon, ja voisinkin pientä konsulttipalkkiota vastaan antaa ErVille vinkin, että tekevät kaksi tasavahvaa joukkuetta ja hankkivat siten kaksi sm-.sarjapauikkaa :) Kuoten olen aiemmin todennutkin, suurin haaste tulee olemaan miten tytöt jaetaan edustukseen ja akatamieaan. Todettakoon vielä se, että joukkueen parhaat -07 tytöt pelasivat erittäin hyvin, joten heidän sivuuttaminen edustusjoukkuetta valittaessa on varsin visainen kysymys. Salpan ryhmässä siis pelasi porilaisia, ja varsin hyvä ryhmä heillä on kasassa. Haasteena on karsinnoissa kova jamielenkiintoinen lohko, missä Pelsujen jälkeen Loisto, Salpa ja Ervi Akatemia taistelevat siitä toisesta sarjapaiksta. Toki Loisto on lohkon kakkossuosikki, mutta tosiaankin saattaa olla yllätysten lohko. Losb jätti kolmella tappiollaan eilen vaisuimman kuvan. En tiedä olivatko Vihdin tytöt mukana, joku minua viisaampi voi kertoa. Joukke tosin aloitti hienosti ottelun ErViä vastaan johtaen 3-0, ja olisvat voineet johtaa enemmänkin, mutta ehkä hieman takki auki peliin tulleet ErVittäret hotivat sitten rutiinilla matsin. Eilen nähdyn perusteella en ennusta Lohjalaisille sm-sarjapaikkaa, mutta en tiedä olivatko parhaalla mahdollisella rosterilla nyt mukana.

SäbättäjäTurnaus23.7.2020 20:15
Parhaimmat vihtiläiset näyttivät olleen lohjalaisten matkassa. Siis viime kauden VSS:stä. Kummallakin oli haasteita aluesarjassa, joten mielenkiintoista nähdä miten karsinnoissa käy. Tsemppiä kuitenkin tasapuolisesti kaikille.

MasaRe: C-tytöt SM25.7.2020 12:14
Taisi siellä olla Ervinkin parhaimmat pelaamassa. Ei ainakaan näyttänyt siltä, että jotain olisi kaivattu enemmälti. Maaleja tehtiin isolla rintamalla kuitenkin ja oliko kertaakaan samat kokoonpanot peleissä? Salpalla hyvää syöttelypeliä, mutta kahdella kentällä turnauksessa alkaa väistämättä jalka painaa. NS pitkälti vanhempien pelaajien varassa, turnauksissa sama juttu kuin Salpalla, jalka alkaa painaa jossain vaiheessa. Losbilla välähdyksiä turnauksessa, mutta peli vielä hajanaista. Eräillä myös maalivahtiosasto kunnossa.
Kyllähän se Ervi näytti vahvalta peleissä, mutta olisi kiva nähdä harjoitusottelu Oilersia vastaan, miten kävisi. Vaikka sitten niiden kahdella eri joukkueella kokeillen.

TuumaajaRe: C-tytöt SM5.8.2020 9:29
FBA leiritys käynnissä. Onko paikalla olijoita? Mitä siellä ollaan nähty?

KuulijaRe: C-tytöt SM5.8.2020 16:10
Ei ole tietoa muuten kuin yhteistyöseurojen keskinäisistä peleistä, Pss-Classic 3-4, Ervi-Koovee 10-1.

Masa-hiiriRe: C-tytöt SM6.8.2020 8:50
Aika tasainen ollut PSS-Classic peli, mutta Ervi kyllä pieksenyt KooVeen pahasti. Onko muuta tai muista tuloksista tai peleistä/pelaajista tietoa?

Lohko3Re: C-tytöt SM6.8.2020 12:25
FBA 03 - 05.08 Eerikkilä

Lohkossa 1

United 2 voitti kaikki pelit
Classic voitti uni1 ja PSS
Uni 1 voitti vain PSS
Pss hävisi kaikki pelit

joukkueet oli "tasaiset" ja molemmissa united joukkueissa 1 ja 2 vilisi tulevan maajoukkuueen U16 pelaajia, sekä luulisi Classicista ja PSS joukusen mahtuvan kuvioihin. Kaikki joukkueet ylättävänkin tasaisia sisäisesti.

lohko2
United 3 voitti kaikki pelinsä mm. ErVin 3-2
ervi voitti uni 4 ja kooveen
uni 4 voitti vain kooveen
koovee hävisi kaikki pelit

Lohkon 2 joukkueissa isoja eroja keskenään ja joukkueiden sisälläkin erot isoja.
uni3 ja ervi ei haasta silti missään tapauksessa 1 lohkon joukkueita.

tulevan maajoukkueen pelaajia voi olla muutama lohkossa2

FBA tapahtumat on löytämässä hyvät tapahtumat ja valmentajatkin on rautaa!

Masa Re: C-tytöt SM7.8.2020 19:41
Ketkä ovat mielestäsi ikäluokkiensa parhaita/joukkueittensa parhaat?

Lohko3Re: C-tytöt SM7.8.2020 21:08
Masalle vastaus saadaan syyskuussa, kun u16Mj kokoontuu ensi kerran 2005s osalta!


Jos sanoisin Vaikka lohkossa 1 pelanneiden joukkueiden olevan todella tasaisia ja lähes kaikki pelaajat huippuja tai vähintään hyviä.

Varmasti kovimmat jo pelaavat B -A sarjoja tai jopa fliigaa.

TuumaajaRe: C-tytöt SM7.8.2020 22:06
Sunnuntaina lienee C tyttö turnaus Raumalla. Siellähän on noita karsintoihin osallistujia. Etenkin täällä puhetta saanut Salpa/karhut. Nähdään jo onko puheitten päälle lihaa

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM8.8.2020 12:10
Mitä muita joukkueita osallistuu Rauman turnaukseen?

TuumaajaRe: C-tytöt SM8.8.2020 14:15
Kopioitu ylempää...

Salba, Koovee, Salpa/Karhut, Losb/Vss, Kälviän Tarmo

AnonRe: C-tytöt SM9.8.2020 15:00
Raumalla LoSB/VSS - Koovee 2-2

OulussaRe: C-tytöt SM9.8.2020 16:49
Oulussa C tyttöjen tuloksia.
Rankat Ankat - Nibacos 1-0
LNM B - Nibacos 14-1

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM9.8.2020 20:48
Kellään tuloksia rauman turnauksesta?

pitsiturnausRe: C-tytöt SM9.8.2020 21:00
Normaalia raumalaista mielenkiintoa, kun omat ei voita ei tuloksiakaan jakseta päivittää. Noh, sen verran tiedän tuloksia että voi sanoa että Tuumaajaa saattaa nyt harmittaa

KatsojaRe: C-tytöt SM9.8.2020 21:37
Rauman pelien tulokset löytää @salbactytot instagram-stooreista

Mee....miRe: C-tytöt SM9.8.2020 22:27
Salpa/Karhut selkeästi muita edellä, tuskin peli vielä valmista mutta vauhtia tuntuu riittävän. Nro #7 ja #92 jäi mieleen. Kälviän joukkue oli myös hyvä, varsinkin ykkösketju oli loistava.

kohti karsintojaRe: C-tytöt SM10.8.2020 8:41
Su 9.8 Tampere

Classic - pelicans 6-3

Pelicanssin ensimmäinen harjoitusottelu tälle kaudelle peliaika 3x20 min.
Pelicansin peli loppua kohden jo selvää parannusta ja muutamia pitkiä hyökkäyksiä.

Classic on kova ja erittäin valmista pelaamista.

Kahden viikon kuluttua karsinat ohi ja osa joukueista aloittaa valmistautumisen SM-sarjaan ja osa jää odottamaan alueellisia sajoja.

Tsemppiä kaikille viimeiseen kahteen viikkoon ennen karsintoja.

RaumaltaRe: C-tytöt SM10.8.2020 13:23
Rauman pelien tulokset:

Salpa/Karhut vs Salba 4-2
LoSB/VSS vs KooVee 2-2
KäTa vs Salpa/Karhut 2-3
Salba vs LoSB/VSS 3-3
KooVee vs KäTa 1-3
Salpa/Karhut vs LoSB/VSS 4-0
Salba vs KäTa 1-1
KooVee vs Salpa/Karhut 3-5
LoSB/VSS vs KäTa 3-3
KooVee vs Salba 2-4

RopoRe: C-tytöt SM10.8.2020 16:44
tasaista kuin pohjanmaalla!

Salpa/Karhut ja koovee eroittuivat edukseen toki Salpa/Karhut ja koovee täysin eri syistä.

Ihme on jos tästä ryhmästä nousee SM sarjaan enemmän kuin 1 joukkue (salpa/karhut)

Pääkallosta näkyvyyttäRe: C-tytöt SM10.8.2020 22:25
Voisko tyttösäbä keskustelut siirtää Pääkalloon?
Siellä on nyt näköjään aktivoitunut ainakin C-tyttöjen tulevan kauden keskustelu:
https://paakallo.fi/keskustelu/threads/c-tyt%C3%B6t-sm-2020-2021.1464/

Toiveessa saada enemmän näkyvyyttä tyttösalibandyyn!

Etelän videoniiloRe: C-tytöt SM11.8.2020 9:55
Nyt kun reipas viikko karsintoihin aikaa ja koronaakin tuntuu maahan tulevan lisää niin mitenkäs näitä tulevia karsintoja päästään seuraamaan turvallisesti.

Onko tiedossa jo mistä halleilta saadaa livekuvaa?

SorjonenRe: C-tytöt SM12.8.2020 6:16
Ainakin Lappeenrannasta tulee livenä...

https://saipasb.fi/viestinta/c-tyttojen-sm-karsinnat-lappeenrannassa/

PohdiskelijaRe: C-tytöt SM15.8.2020 21:31
Onko kenelläkään mitään näkemystä / ajatusta Loisto Cupin peleistä enteillen ensi viikonlopun SM- karsintoja,?

TVRe: C-tytöt SM15.8.2020 22:11
Pohdiskeluja

Katsotaan huomisenkin tulokset ja osa peleistäkin nähtävissä niin pohditaan lisää.

Tämän päivän saldoa
+ Loisto ja Ssra
- pss ja Oilers

Jatkoon

Oilers tai sitten ei
SaiPa
Pelsut
Wirmo tai sitten ei

-A-Re: C-tytöt SM15.8.2020 22:32
TV:n plussille ja miinuksille 👍

Laitetaan oma veikkaus huomisen aamun peieistä eli jatkoon SSRA, Pelsut, SaiPa ja Wirmo

TopiRe: C-tytöt SM16.8.2020 16:08
Näkemyksiä Loisto Cupista.

Ihmettelen Ervi Akatemian valmistautumista Loisto Cupissa. Pelasivat kahdella jengillä joista toisessa ei ollut edes kaikkia omia pelaajia vaan joukkuetta oli täydennetty Northern Starsin tytöillä ja NS:n Hämeenanttila oli valmennusportaassa.

Loisto pelasi hienon turnauksen, Oilers paransi peliä selvästi turnauksen edetessä, Saipa ei ole yhtä kova kuin NST viime vuonna, Pelsut on kova, jos saavat maalivahtikuviot kuntoon. PSS hakee vielä kokonaisuutta mutta varmasti kova karsinnoissa. SSRA pelasi hienon lauantain mutta jäi täysin nollille sunnuntain peleissä.

Ervillä pakka vielä sekaisin ja mielenkiintoista nähdä lähtevätkö hakemaan kahta SM-paikkaa vai yrittävätkö turvata edes yhden. Voi olla, että yhdenkin turvaamiseen tarvitaan lisävoimia B:n puolelta.

NS:n tytöt pelasivat hyvin mutta epäilen vahvasti riittääkö materiaali SM-karkeloihin. B:n puolelta ei heille lisävahvistuksia ole tulossa.

Tiedän, että useammasta joukkueesta puuttui vielä ratkaisupelaajia laajan sairastuvan takia ja varmasti tasoerot vielä muuttuvat karsintoihin mutta monelle joukkueelle tuli myös paljon mietittävää. Mm. miten selvitä tuleva SM-sarja koronakurimuksen aiheuttaman miehistövajauksen takia mutta myös miten päästä tällä pelillä edes tulevan viikon karsinnoista jatkoon.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM16.8.2020 16:37
Olen täysin eri mieltä Topin kanssa, ei se ErVi Akatemian valmistautuminen kovin vihkoon mennyt, kun turnauksessa kaatui PSS, Wirmo, Oilers ja Pelicans lukemin 5-1. Loppuottelupaikka on hieno saavutus joukkueelta, jossa kaikilla pelaajilla ei ole lainkaan sm-sarjakokemusta. Mainiointa että pakka on sekaisin taitaa olla hävinneen joukkueen kannattajan harmistusta.

Kun Akatemialla ei ollut täyttä joukkuetta tähän turnaukseen, lainattiin muutama pelaaja naapuriseurasta, hienoa yhteistyötä yli seurarajojen, jota toivoisi näkevän enemmänkin.

Eikä se Saipakaan ihan huono ole :)

Uudelle nimimerkilleRe: C-tytöt SM16.8.2020 17:17
Kyllä NS pelaajat Luukkonen, Pimenoff, Tarkkinen, Hana ja Suhonen olivat todella isossa roolissa ja saa akatemia kiittää heitä noin hyvästä sijoituksesta. Tämä ketju teki yli 90% yhdistelmä joukkueen maaleista. Näin katsomosta katsottuna ei akatemian omat pelaajat juurikaan ihmeitä esittäneet. Hienoa, kun yhteistyö toimi seurojen kanssa ja tuloksena hopeaa tämän ansiosta.

TyttösählyfaniRe: C-tytöt SM16.8.2020 17:33
Mietinpä vaan että missä se yhteistyö ervin ja norssin välillä on kun turnaus ei palvellut ainakaan erviä mitenkään muulla tavalla kuin akatemian pelaajille hyvällä fiiliksellä? Turnauksen Ervi akatemian peli nojautui pelkästään yhteen viisikkoon - palveleeko tämä tyttösählyä yleisesti tai oikeastaan edes erviä? NS tytöille taputukset olalle, maaleja syntyi kun niitä piti syntyä mutta saa nähdä miten SM karsinnoissa menee kun yksi erä tulee lisää. Tuskin kuudella pelaavalla pelaajalla SM sarjaan pääsee tai ainakaan siellä kovin pitkälle pärjää.

Uudelle nimimerkille: Ervi Akatemian maaliero näitä joukkueita vastaan oli 14-8. Pelicansin he voittivat kyllä 5-1, mutta silti kolmea joukkuetta he eivät voittaneet varsinaisella peliajalla (jos nyt Oilers lasketaan mukaan).

Nää on näitä, saa todistaa ajatukset vääriksi.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM16.8.2020 17:38
Edellä kirjoitetusta pitkälti samaa mieltä.

Joka tapauksessa hienoja pelejä sekä Starsin tytöille että vähän vähemmän kokeneille Aktatemian
pelaajille. Kyllä siellä Akatemian joukkueessa pari -07 tyttöä pelasivat myös hyvin.

Tuota SaiPan heikentymistä en vielä allekirjoittaisi, kyllä joukkue tärkeillä hetkillä tänään onnistui hyvin.

Mutta sm-sarjan ennakkosuosikki on Classic, ja käski haastajina SaiPa, Oilers, Pelsu , Wirmo.

VilleRe: C-tytöt SM16.8.2020 17:41
Akatemia hävisi Saipalle 2 kertaa, ja rankoille ankoille kerran. Peleissä yhden maalin ero, paitsi finaalissa. Oilersia vastaan tasapeli tai ei.. Paremmuus ratkaistiin voittolaukauksilla ja Akatemia oli niissä parempi.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM16.8.2020 17:48
Ja tuo mun vastaus oli siis nimimerkille ?uudelle nimimerkille?.

Ehkä tuosta asiasta palveliko hyvin vai huonosti, ei kannata tämän enempää kinata. Jokainen arvioI tietysti menestyksen miten haluaa. Joka tapauksessa Akatemia siis voitti 3 joukkuetta varsinaisella pelaajalla ja yhden rankuilla.

Hyvin ja tasaisia pelejä nähtiin ja suosikit sarjaan jo listasin.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM16.8.2020 18:08
Ja tuo mun vastaus oli siis nimimerkille ?uudelle nimimerkille?.

Ehkä tuosta asiasta palveliko hyvin vai huonosti, ei kannata tämän enempää kinata. Jokainen arvioI tietysti menestyksen miten haluaa. Joka tapauksessa Akatemia siis voitti 3 joukkuetta varsinaisella pelaajalla ja yhden rankuilla.

Hyvin ja tasaisia pelejä nähtiin ja suosikit sarjaan jo listasin.

IhmettelijäRe: C-tytöt SM16.8.2020 19:33
Teki Ervi niin tai näin, niin aina tulee sanomista, koskaan ei ole hyvä...?! 😂 Miksi Ervi on niin vihattu?
Koska ne pärjää vai miksi?

MRe: C-tytöt SM16.8.2020 19:36
Miksi Ervillä oli yhdistelmäjoukkoe jos niillä pelaajia on 40? Missä ne loput pelaajat oli? Toisessa ervin joukkoeessa taisi istua tyttöjä muutama penkillä. siellä peluutus sellaista ettei yhtään tiedä kuka pelaa missäkin? Miten ne jakaa joukkoeet jos nytkään ei tarpeeksi pelaajia. Voi tulla kylmät karsinnoissa

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM16.8.2020 19:41
Pahoittelut tuplaviestistä, oli tietokoneen kanssa ongelmia.

Jospa me nyt haudattaisiin tämä yhden joukkueen käsittely ja arvioitaisiin joukkueita vähän laajemmin.

Loisto Cupin pelejä nähneenä jatkan jo hieman pohdintaa karsinnoista ja tulevasta SM-sarjasta. Loisto Cupin pelithän pelataan lyhyellä peliajalla ja kun pelejä on paljon, menevät tuloksetkin hieman ristiin, kuten jälleen kerran nähtiin.

Joka tapauksessa, mielestäni tosiaankin suosikkiviisikkona sarjaan lähtee Classic, Oilers, Saipa, Pelicans ja Wirmo. Mutta esimerkiksi Loisto ja SSRA pelasivat Cupissa hyvin. Uskonkin että nelikko Loisto, SSRA, PSS ja ErVi tulevat haastamaan kauden aikana hyvin nuo karsinnan ykköskoriin sijoitetut viisi joukkuetta.

En nyt lähde tämän enempää naiden 9 joukkueen keskinäisiä voimasuhteita tässä vaiheessa ruotimaan, mutta ainakin allekirjoittanut olisi hyvin yllättynyt, jos nämä joukkueet eivät pääsisi SM-sarjaan. Edelleen uskon että sarjasta tulee tasainen, ja hyvin tasainenhan oli jo viime keväänä taistelu suorista pudotuspelipaikoista. Ratkaisut jäivät viimeiseen turnaukseen ja viimeiseen peliin.

Kymmenes joukkue tulisi sitten olemaan D lohkosta mukaan nouseva, joko SCU/Häme Stars tai Norhern Stars. Pisteiden keruu tulee tästä lohkosta (Wirmon ohella) nousevalle joukkueelle kuitenkin olemaan haastavaa.
Salpa/Karhut -yhdistelmäjoukkue on kiistatta varsin hyvä joukkue, mutta karsintalohko on niin kova, että jatkopaikka on kyllä kiven alla. Porissa tai Salossa tietysti pohditaan, olisiko heille kuulunut kakkoskorin paikka, mutta harkkaturnauksessa Espoossa Norssin C-ryhmä peittosi heidät kuitenkin melko selvästi, joten kyllä liiton koriasetantaa voidaan tässä kohtaa pitää ihan oikeaan osuneena.

Toivotaan kuitenkin, että yllätyksiä tapahtuu, viikon päästä olemme viisaampia.

MHRe: C-tytöt SM16.8.2020 20:07
Olen Uusi nimimerkki kanssa samoilla linjoilla. Ykköskori on aivan selkeä ja vaikka en classicin peliä Turussa nähnytkään niin uskon heidän olevan tulevallekin kaudella todella kova. Kakkoskorissakin olevat ovat melko selkeitä SM-sarjaan menijöitä. Esim. Factor ei aluesarjajoukkueena pystynyt haastamaan ketään viime kauden SM-joukkuetta.

Ja samaa mieltä tuosta Ervin mollaamisesta. Jos siellä todella on kaikki niin huonosti kuten jotkut valittaa niin eiköhän pelaajat silloin osaa äänestää jaloillaan. Keskitytään nyt asiaan.

SäbättäjäRe: C-tytöt SM16.8.2020 20:48
Eihän täällä kait ketään ole mollattu ja hyvä niin.. Pelataan ensin pelit pois oikealla asenteella ja katsotaan mihin se riittää.. Yleisiä havaintoja ja Ihmettelyjä saa toki kait siihen asti tälläkin areenalla esittää?

AnalyysiRe: C-tytöt SM16.8.2020 21:32
Heitän omat arvaukset Loisto Cupin pelejä nähneenä.

A lohko
Loisto varmuudella. Toisesta paikasta kova kilpailu Pelicansin ja Ervi Akatemian kesken. Riippuu paljon siitä miten Ervi pelaajansa jakaa.

B lohko
Saipa varmuudella. Toisesta paikasta kova kilpailu Ervin ja Factorin kesken. Riippuu paljon miten Ervi jakaa pelaajansa. Factor saa karsintoihin mukaan D-ikäiset pelaajansa jotka tulivat Loisto Cupissa hopealle.

C lohko
Tässä ei kahta sanaa. Classic ja SSRA SM sarjaan

D lohko
Wirmo varmuudella. NS ei ollut Loisto Cupissa mukana mutta luultavasti menee toisena, kun muutoin lohko aika heikko.

E lohko
Oilers varmuudella. Toisena varmaan PSS kun muutoin lohko on niin helppo. PSS oli selkeästi heikoin Loisto Cupissa mukana olleista viime kauden SM sarja joukkueista. Sai hädin tuskin tasapelin aluesarjajoukkue Factoria vastaan.

Mutta viikon päästä ollaan viisaampia.

TopiRe: C-tytöt SM17.8.2020 17:21
Uskon ettei Ervin Akatemialla ole mitään mahdollisuuksia karsinnoissa. Loistoon olivat koonneet jonkin sekajoukkueen muista seuroista.
B-lohkosta varmasti Factor toisena jatkoon.

Bat FipeRe: C-tytöt SM17.8.2020 17:36
Loisto cupin analyyseissä menee hienosti sekaisin:
1. Loisto cupin ottelut ja voimasuhteet
2. Ervin joukkueasettelut (näemmä kiinnostaa monia)
3. SM-karsintojen ennakkoasetelmat ja jatkoonpääsijät
4. Hyvät pelaajasuoritukset
5. Turhat provokaatiot

Käsitellään tässä kaikki sitten kerralla. Ja erikseen.

1. Loisto cupin ottelut ja voimasuhteet

Mukana oli kahdenlaisia joukkueita, ne jotka pelasivat lopullisella joukkueella ja ne jotka olivat kokeilujoukkueella sekä -kentällisillä. Ja ne jotka peluuttivat tasaisesti kaikkia kenttiä ja ne jotka peluuttivat ykköskenttäänsä loppuun jopa 7-8 matsissa 30 tunnin sisällä. Kyllä ainakin esim Ervi, PSS, Wirmo ja FBC Turku olivat hiukan kokeilemassa kikkoja ensi viikonlopun SM-karsintoihin. Sen sijaan Oilers, Saipa ja Ervi Akatemia pelasivat kaiken irti viikonlopun rostereista. Paljon ratkaisi myös se montako harjoituspeliä on kullakin joukkueella takana ennen Loistoa. Muistetaan että turnauspelit 2x15 min. eli täyspitkät peleillä leveä materiaali ja kova kunto korostuu.

Oilers takkusi (vain yksi voitto alkusarjassa) ja vielä tappio pronssipelissä Wirmolle). Se ei pystynyt voittamaan kumpaakaan Ervin joukkuetta. Ervin Akatemian jyräsi NS-kentällisellä (huom -05 syntyneitä) finaaliin ja Saipa ehkä pienoisilla tuomarilahjoilla finaalivoittoon.

2. Ervin joukkueasettelut (näemmä kiinnostaa monia)

Ervi lähti turnaukseen kahdella joukkueella koska pelaajia on niin paljon. Oikeat joukkueet nähdään SM-karsinnoissa ensi la Lahdessa ja Lappeenrannassa. Onko tasavahvat vai muuta, paljastuu vasta silloin. Ja kumpi joukkue on missäkin.

3. SM-karsintojen ennakkoasetelmat ja jatkoonpääsijät

Jokaisesta lohkosta 2 parasta jatkoon. Lähinnä odotellaan jättiyllätyksiä kuka ennakkosuosikeista jumittaa ja kuka ei. Ehkä suurin mielenkiinto on miten Oilers kerää heikentyneet rivinsä viikonloppuun, nouseeko PSS huippuvireeseen, pääseekö Ervi kahdella joukkueella SM:ään ja ajoittiko Saipa kuntonsa oikeaan viikonloppuun? Vai putoaako joku Turun alueen joukkueista SM:stä? Paineet on kaikilla kovat tässä n 40 tunnin peliviikonlopussa neljässä eri lohkossa.

Ja muistetaan että SM-karsinnoissa on muitakin joukkueita kuin Loisto cupiin osallistuneita.

4. Hyvät pelaajasuoritukset

Tämä oli -05 syntyneiden viimeinen Loisto cup C-ikäluokassa. On luonnollista että tämän ikäluokan pelaajat olivat (ehkä) esillä turnauksessa.
Vielä mielenkiintoisempaa on se että kenellä oli -07 (tai jopa -08) ikäluokkia mukana C:ssä ja miten nämä pelaajat pärjäsivät. Näyttää että Ervi oli tässä edelläkävijä ja suunnannäyttäjä yhteensä 8:lla -07 pelaajalla kahdessa joukkueessa! Oilersissa on 07 -syntyneitä vain kaksi, ja Classicissa ei yhtään?

5. Turhat provokaatiot

Täällä näyttää olevan joillakin nimimerkeillä tarve nostaa samoja pelaajanimiä (oma tai kaverin tytär?) esille tai narista jonkun joukkueen rajusta pelityylistä tai yksittäisestä pelitilanteesta (SM-karsinnat tulossa?).

Toisaalta hyviä provojakin pitää olla että syntyy hyviä jännitteitä joukkueiden välille. Syystä ja syyttä.

FBCRe: C-tytöt SM17.8.2020 18:52
Batfibe kun selaa TFT 2020 classicin d tyttöjen rosteria tarkemmin? niin löytyy sieltä ainakin muutamia 07s jotka pelasivat jo viimekaudella ja jopa nollakaseja?

Yhtä kaikki parhaat 07s ovat jo valmiita pelaamaan.

Loisto on hyvä esimerkki siitä.

isäRe: C-tytöt SM17.8.2020 19:20
Semmoinen olennainen sääntökysymys tähän väliin. Jos ErVi pääsee yhdellä joukkueella SM-sarjaan onko silloin käytettävä ainoastaan tuon joukkueen pelaajia vai saavatko he koota ns Dream Teamin kahdesta joukkueesta ja jättää "huonommat" pelaamaan aluesarjaa?

-A-Re: C-tytöt SM17.8.2020 19:24
Isälle, pelaajia saa siirrellä edestakaisin sm-sarjan ja aluesarjan välillä tammikuun loppuun asti

SäbättäjäRe: C-tytöt SM17.8.2020 19:51
Isälle. Liitto teki täksi kaudeksi mielenkiintoisen päätöksen lyhentää näihin siirtymisiin liittyviä karenssiaikoja. Ymmärrän tämän pienten seurojen tapauksessa, mutta isojen seurojen tapauksessa tämä mahdollistaa kaikenlaisen kivan taktikoinnin.

Toinen mielenkiintoinen skenaario olisi ervi akatemian selviytyminen sm-sarjaan ja kilpajoukkueen jääminen karsintoihin. Vaatisi seurajohdolta aikamoista kanttia tiputtaa akatemialaisia rosterista tai toisinpäin.

Kumpi Ervin lohkoista on muuten helpompi?

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM18.8.2020 11:33
Kiitos Bat Fipelle erinomaisen selkeästä ja jäsennellystä viestistä. On ilo lukea hyvin kirjoitettua tekstiä.

Kommentoin paria asiaa. Ensinnäkin Case ErVi, kun se tosiaankin näyttää kiinnostavan. Uskon, että ErVi ei ala kikkailemaan joukkuevalinnoilla, vaan valitsee selkeästi parhaat pelaajat edustukseen, ja hakevat näin Edustukselle SM-sarjapaikkaa kohtuullisen helposta lohkosta. Akatemian SM-sarjapaikka kovasta karsintalohkosta ei ole realistinen. Kuten aiemmin on todettukin, ErVillä on erittäin vahvat ikäluokat -06 ja -07, ja 2 SM-sarjapaikkaa saattaisi olla realistista 1 tai 2 vuoden päästä. Uskon, että nyt tavoitteena on peluuttaa suht laaja rinkiä sinne tammikuun loppuun asti, että saadaan SM-sarjakokemusta melko laajalle porukalle, ja sitten siirtoikkunan umpeuduttua rajataan porukka pienemmäksi.

En ole havainnut, että joku nimimerkki toistuvasti toisi samoja nimiä esille. Itse olen nostellut joskus joukkueiden kärkinimiä esille, mutta olen silloin käsitellyt laajemmin joukkueita ja pyrkinyt tuomaan esille kärkinimiä useammista joukkueista, ja aina positiivisessa kontekstissa. Lisäksi olen joskus maininnut nimiä pelaajista, jotka ovat vaihtaneet seuraa. Olen tästä nimien mainitsemisesta keskustellut monenkin säbävaikuttajan kanssa, ja yleisesti ollaan oltu sitä mieltä, että nimiä voi mainita, jos konteksti on positiivinen, ja näin lisätään keskustelua ja mielenkiintoa tyttösalibandyä kohtaan.

Provokaatioista. Jännitteitä, keskustelua ja mielipide-eroja on tarpeen olla, mutta en itse kannata turhia provokaatioita, koska niistä eskaloituu helposti rajujakin ajatustenvaihtoja, jotka johtavat sitten moderointiin ja jopa palstan sulkemiseen, kuten viime vuonna kävi. Eli mieluummin asialinjalla, koska leikillisetkin provokaatiot voivat olla vaarallisia.

Ennusteeni SM-sarjaan pääsevistä joukkueesta olen jo jättänyt. Mielestäni 9 C-tyttöjoukkuetta erottuu niin selvästi muista, että en usko, että niistä joku ei pääsisi sm-sarjaan. Se kymmenes paikka D-lohkosta on pienoinen kysymysmerkki. B-tytöissä tilanne on kinkkisempi, siellä yllätyksiä voidaan nähdä enemmän.

eräisitiedoksi kaikille18.8.2020 14:00
Ervi tulee peluuttamaan kahta joukkuetta joista parempi menee helpompaan lohkoon ja vaikeampaan menee ns. heikompi joukkue.

tuskinpa se mikään salaisuus on.

eräisiRe: C-tytöt SM18.8.2020 14:06
Bat Fibelle: "Oilers takkusi (vain yksi voitto alkusarjassa) ja vielä tappio pronssipelissä Wirmolle). Se ei pystynyt voittamaan kumpaakaan Ervin joukkuetta. Ervin Akatemian jyräsi NS-kentällisellä (huom -05 syntyneitä) finaaliin ja Saipa ehkä pienoisilla tuomarilahjoilla finaalivoittoon."

Ervi Akatemian peliä en sanoisi jyräämiseksi, kun tippuminen välierissä Oilerssille oli enemmän kuin lähellä. Tilanne oli jo 0-2 jossain vaiheessa. Onneksi kuitenkin NS:n vahvistukset auttoivat ja saimme painettua pelin tasoihin ja lopulta rankkareilta voittoon. Vielä on paljon kirittävää, että saamme kentälliset kuntoon ennen karsintoja.

Tutuille terkkuja Lappeenrannassa nähdään! :)

SäbättäjäRe: C-tytöt SM18.8.2020 14:26
Mielenkiintoista nähdä myös mitä tässä vaiheessa "rannalle jääneille" joukkueille käy.. Millainen pelaajarumba käynnistyy ja moniko joukkue todella ilmaantuu C-ikäluokan kilpa-aluesarjaan..

Samoin miten ErVi akatemia pärjää ilman NS-vahvistuksia ja joitain kilpajoukkueesta lainassa olleita pelaajia.

PohdiskelijaRe: C-tytöt SM18.8.2020 16:03
Joukkueethan on arvottu karsintalohkoihin, joten Ervi edustukselle on vain osunut ns. helpompi lohko... Ja tietenkin Ervi voisi halutessaan kikkailla, ja laittaa Akatemian tytöt tuohon lohkoon pelaamaan, mutta tuskin lähtevät sille linjalle.
Ervi tulee hakemaan SM paikan hyvin vahvalla edustus joukkueella, jossa pelaa myös akatemian parhaimmisto.
On totta, että Akatemialla oli vahvistuksia mukana, jotka eivät pelaa joukkueen mukana karsinnoissa. Mutta mitä siitä? Akatemiassa pelaa kovia tyttöjä ja jokaisen panosta kentällä tarvittiin.
Nuoremmat ervittäret eivät kuitenkaan ole vielä valmiita SM sarjaan, jonka takia Akatemia lähtee hakemaan kokemusta ja haastamaan muita joukkueita lähinnä 07- pelaajistolla.

Mutta onhan tää ihan mahtavaa millaisia spekulaatioita Ervin kaksi joukkuetta synnyttää... Ketään ei kiinnosta, että Pelsuillakin on kaksi joukkuetta karsinnoissa. 😂 Ehkä Ervi on kannuksensa ansainnut...

PohdiskeluaRe: C-tytöt SM18.8.2020 16:25
Onko ErVin edustusjoukkueessa vahvistuksia vanhemmasta ikäluokasta/muista joukkueista ? Vai onko mahdolliset vahvistukset lyöty akatemian riveihin? Nimiä, mikäli niiden käyttö tässä kontekstissa sallitaan?

MarkusRe: C-tytöt SM18.8.2020 16:36
Ervi taisi nousta keskusteluihin lähinnä sen takia, että SM-sarjaa valmistelevassa turnauksessa he ihmeellisesti peluuttivat sekajoukkuetta toisesta SM-sarjaan pyrkivästä joukkueesta, eivätkä näin valmistautuneet oikeasti tulevaan karsintaan.

Mielestäni kertoo vain sen, että lähdettiin hakemaan kivaa mitalia myös tytöille, joille ei todennäköisesti kaudelta ole jäämässä mitään käteen. Pelicans taas pelasi valmistelevan turnauksen täysin edustusjoukkueella ja viilasi selvästi kuvioitaan tulevia karsintoja silmällä pitäen.

Ervin "hyvin vahva" edustus tuskin on sen vahvempi kuin viime vuonnakaan. Varsinkaan jos eivät tuo sinne B:stä vahvistuksia mukanaan. Sama porukka viime vuonna B:n vahvistuksilla pääsivät vasta jatkokarsintojen kautta SM-sarjaan ja tuloksena sarjasta oli vahva alemman keskikastin sijoitus. Vai onko joku toinen oikeasti eri mieltä?

Kiinnostavampana kohteena joukkueista on Classicin tilanne, jossa pääfokus tuntuu olevan B:n SM-sarja, josta "yksi ketjullinen ja maalivahti" käyvät auttamassa C:n porukkaa peleissä. Jos motivaatio kunnossa, niin varmasti hyvin vahva mitaliehdokas tulevalle kaudelle, kun taas PSS:lle on tauon aikana tapahtunut jotain vastakkaista. Paikan päältä seurattuna PSS:n peli haki vielä todella paljon uomaansa verrattuna edelliskauden jengiin.

Pelicansin peli näytti tasavahvalta ja varmasti tulee näyttelemään isoa osaa karsinnoissa. En yllättyisi vaikka Pelicansin kummatkin joukkueet yltäisivät SM-sarjaan, vaikka tavoitteet varmasti ovatkin vain toisen joukkueen karsimisessa.

Isojen seurojen mahdollisuus on tehdä keräilyjoukkueita ja maksimoida tulosta siirtelemällä tyttöjä joukkueesta toiseen mutta ongelma ymmärtääkseni syntyy, jos kumpikin joukkue esim. Pelicansilta tai Eräviikingeiltä selviää SM-sarjaan, tällöin joukkueet ovat lukittuja ja vain siirtolistan kautta mahdollista vaihtaa pelaajia.

Kuten yllä Topikin mainitsi, niin Oilers paransi peliään Loisto Cupin edetessä selvästi. Satuin itse katsomaan alkusarjan viimeisen pelin Oilers - Ervi. Käytännössä tässä pelissä Ervi oli vastaanottavana osapuolena koko ottelun ensi minuutin johtomaalinsa jälkeen. Ymmärtääkseni Oilers on menettänyt pari avainpelaajaa NS:lle mutta samalla saanut vahvistuksia edelliskauden jälkeen. Mielenkiintoista nähdä miten selvittävät tulevat karsinnat.

SSRA yllätti allekirjoittaneen totaalisesti alkusarjan peleissä. Jalka kulki hienosti ja syötöt napsuivat lapaan yllättävän tehokkaasti. SSRA pesi lattiaa koko Loisto Cupin voittajalla Saipalla sekä turnauksen kakkosella Ervi Akatemialla. Nousu katkesi Oilersiin sunnuntai aamuna mutta karsinoihin pistäisin omat rahani SSRA:n puolesta likoon. Sen verran vakuuttavasti peli kulki lauantaina.

Saipa on koko sarjan ailahtelevin joukkue. Välillä Turusen siskokset ovat lähes pysäyttämättömiä mutta välillä taas peli tuntuu kulkevan täysin varjojen mailla. Mielenkiintoista nähdä miten Miisa Turusen maalivainu on kohdalla tulevalla kaudella. Viime kaudella maaleja ei enää tullut samaan tahtiin kuin sitä edellisellä kaudella ja jos Loisto Cupista voi vetää mitään johtopäätöksiä, niin vaikeata tulee olemaan jo viime kauden lukumäärien kanssa. Pelit naisissa verottavat armottomasti tehoja, niin NS:n SM-tähdellä kuin Saipassakin. Onko muuten C-ikäluokassa muita naisten SM:ssä pelaavia?

NST pärjäsi viime kaudella pitkälti tähtien ja taktisten jippojen avulla ja toivotaan, että tälle kaudelle luvassa on Saipan riveistä lopulta tasavahvempi joukkue.

Tsemppiä tulevaan viikonloppuun kaikille karsiville joukkueille ja meille katsomoissa istuville entisille huippu- ja nykyisille penkkiurheilijoille! :-)

-A-Re: C-tytöt SM18.8.2020 16:44
Eiköhän siellä Ervissä ihan heidän omat C-ikäiset tyttönsä pelaa ihan omalla joukkuella ja voihan siellä olla mukana niitä D-ikäisiäkin niinkuin aikaisemmissa viesteissäkin on tullut esille.

Pohdiskelijan kanssa samaa mieltä, että onhan se hienoa, että ainakin yksi seura herättää todella paljon kiinnostusta ja pitää tämän palstan keskustelua yllä omalta osaltaan

ReikäpalloRe: C-tytöt SM18.8.2020 16:55
Eiköhän nuo Ervin suunnitelmat ole melko selvät viikonloppua varten. Lappeenrantaan lähdetään ns. kaikki munat yhdessä korissa, mukana luultavasti B:n vahvistukset, hakemaan jatkopaikkaa. Ervillä on maalintekijöitä -07 tytöissä ja villi veikkaus on, että heitä peluutetaan Lappeenrannassa eikä Lahdessa. Peluutus oli Loistossakin sen verran sekavaa, ettei olisi ihme jos Akatemia heitetään kehään kentällisillä, jotka eivät ole koskaan edes pelanneet yhdessä, mutta viikonlopun jälkeen ollaan viisaampia.

-A-Re: C-tytöt SM18.8.2020 17:33
Markukselle,?Ervin "hyvin vahva" edustus tuskin on sen vahvempi kuin viime vuonnakaan. Varsinkaan jos eivät tuo sinne B:stä vahvistuksia mukanaan. Sama porukka viime vuonna B:n vahvistuksilla pääsivät vasta jatkokarsintojen kautta SM-sarjaan ja tuloksena sarjasta oli vahva alemman keskikastin sijoitus. Vai onko joku toinen oikeasti eri mieltä??

Tavallaan minä olen eri mieltä, kun viimekauden alkulohkoista pääsi yksi suoraan sm-sarjaan ja se Ervin lohkosta oli edelliskauden sm-mitallisti Grani (en tarkastanut tätä mutta näin muistelen) eli joutuminen jatkokarsintaan ja sieltä pääsy sm-sarjaan ei ehkä tuossa tapauksessa ollut mikään luokaton suoritus niin kuin rivein välistä tuosta viestistäsi on mielestäni hieman luettavissa. Ja runkosarjan jälkeehän Ervi oli 6. eli sai suoran pudotuspelipaikan, joten oliko se sitten huonosti, en osaa sanoa

Tsempit täältäkin kaikille ensi viikonloppuun varmasti jännittäviä pelejä tiedossa

UUsi NimimerkkiRe: C-tytöt SM18.8.2020 18:05
Heh. Ehkä se maailman suurin salibandyseura sitten ansaitsee eniten palstamillimetrejä, enemmän kuin muut, ja ajoittain näköjään enemmän kuin muut yhteensä.

Vakavasti puhuen, hyvä että keskustelua asialliselta pohjalta syntyy, saadaan eloa tähän keskustelupastaan ja hyvää pöhinää tyttösalibandyn ympärille.

Tuohon Pohdiskelijan viestiin on vielä todettava, että eihän ErvIn Edustus ole helpompaa lohkoa pelkästään arpaonnella saanut. Edustus on sijoitettu karsinnan kakkoskoriin, mikä tarkoittaa sitä että sillä on samassa lohkossa vain yksi ennakolta kova ykköskorin joukkue , kun taas kärkikorien ulkopuolinen Akatemia on saanut automaattisesti lohkoonsa kaksi ennakolta kovaa kärkikorien joukkuetta. Toivottavasti minun pointtini aukesi.

Jos nyt vielä ajatellaan sekä Pelicansin että ErVin kahden joukkueen osallistumista karsintaan, niin tuskin Jouni Kivisen joukot Lahdessa tai Mosanmäen joukot Helsingissä edes vakavissaan tavoittelevat kahta SM-sarjapaikkaa, vaan kakkosjoukkueen kokemattomammille ja ennen kaikkea nuoremmille pelaajille halutaan karsinnoissa antaa kokemusta tärkeistä peleistä, jotta he sitten vuoden tai kahden päästä ovat valmiimpia tavoittelemaan SM-sarjapaikkaa, kun se hetki koittaa. Toisen joukkueen ollessa SM-sarjassa ja toisen aluesarjassa, pystytään myös tarjoamaan nuoremmille pelaajille (esim. -07 tytöille) SM-sarjapelikokemusta ennen siirtoikkunan umpeutumista, ja näin kehittämään useita ikäluokkia kovissa peleissä samanaikaisesti. Tätä taustaa vasten voi ymmärtää paremmin myös sen, että ErVi Akatemia pelaamalla yhdistelmäjoukkueena Loisto Cupissa ei ensisijaisesti valmistautunutkaan karsintoihin, vaan halusi tarjota nuorille pelaajilleen mahdollisimman paljon kovia pelejä. NS:n tytöille yhdistelmäjoukkue tarjosi myös mahdollisuuden pelata paljon Loisto Cupissa; NS:lla ei ollut omaa paikkaa Cupissa. Sen ymmärrän hyvin, että tuollaisen joukkueen kasaaminen herättää monenlaisia tunteita ja mielipiteitä.

Markukselta hyviä kommentteja laajasti eri joukkueista. Tasaisiahan useimmat pelit olivat, tasureita ja maalin voittoja paljon,

Loisto ja SSRA esittivät tosiaankin hyviä otteita. En kuitenkaan vielä Loisto Cupin perusteella nosta niitä omissa papereissani mitalisuosikeiksi, vaan mielestäni Classic, Oilers, Saipa, Pelicans ja Wirmo ovat suurimpia suosikkeja. Kärkihaastajia ne ovat ehdottomasti, ja saattavat pistää toki tuon ennakoimani kärkiviisikon järjestyksen sarjassa ihan uusiksi. On hyvä muistaa,. että Loisto Cupissa pelataan usein kokeilukokoonpanoilla, ja hiaman sekalaisilla motiiveilla, kuten on hyvin tullut esille. Lisäksi osalla joukkueista on reservissä jo B-tytöissä pelaavia tyttöjä, jotka eivät C.n peljä Turussa pelanneet.

En minä tiedä onko täällä kukaan niin hirveästi hehkuttanut ErVin menestymisestä. Kevään kuudes sija (vahva alemman keskikastin sijoitus??), pienillä piste-eroilla ylös- ja alaspäin, on ihan hyvä ennuste tällekin vuodelle. Kuten aiemmin on todettukin, seuralla on erittäin vahva -06 ja -07 vuosikerta, mikä nostanee seuran mitalisuosikiksi vuoden päästä.

SaiPan otteet olivat tosiaankin ailahtelevia, mutta tärkeillä hetkillä joukkue oli vahva. Joukkue osaa pelata taktisesti hyvin, vastustajan kannalta jopa hieman inhottavalla tavalla. Peliä jäädytetään silloin kun kärkipelaajat eivät ole kentällä, ja heitetään roikkupalloja kohti vastustajan maalia, yksi sellainen upposi vastustajan verkkoon loppuottelussa. Sitten taas kentällä ollessaan kärkipelaaja/kärkipelaajat pystyvät ratkaisemaan ottelun tarvittaessa. Hatunnosto Lappeenrantaan. Eikä joukkue täysin yhden pelaajan varassa ole, esimerkiksi puolustuksesta löytyy pari fyysisesti vahvaa puolustajaa. Toki tämän yhden kärkipelaajan pelaaminen/palaamattomuus vaikuttaa paljon keväällä menetysmahdollisuuksiin. Joukkue ei mielestäni ole edelleenkään tasavahva, päinvastoin, mutta se on hyvin roolitettu.

PSS tulee varmasti myös mukaan kamppailemaan suorasta pudotuspelipaikasta. Heidän kaksi kärkityttöään taisivat olla kiinni B.n peleissä, mutta ovat varmastikin rivissä karsinnoissa ja sarjapeleissä. Harjoittelukulttuuri on erinomainen, joten en yllättyisi, vaikka kausi olisi nousujohteinen kuten viime vuonnakin.

Markus kirjoittikin Classicin kärkitytöistä. MV + huippuketju, joka nostaa Classicin periaatteessa mestarisuosikiksi, mutta siinä vaiheessa, kun nämä tytöt ovat mukana B:n pudotuspeleissä, eivätkä pääse C.n ratkaisupeleihin, tarjoutuu jollekin muulle seuralle hyvä sauma nostaa mestaruuskannua. Matkaako kannu Espooseen, Lahteen, Lappeenrantaan vai jonnekin ihan muualle?

Markus kysyi, pelaako joku muu C-ikäinen kuin M.Turunen liigassa? Itse asiassa tietääkseni ainoa joka pelaa ylintä sarjatasoa on NS:n/Loiston Linnea Nevalainen.

Joku kyseli vielä onko ErVin edustuksessa vahvistuksia muista seuroista/vanhemmista ikäluokista. Minulle ei aivan avaudu mitä tarkoitetaan muilla seuroilla, kun ihan oman seuran pelaajilla varmaankin olisi tarkoitus pelata, mutta B Edustuksessa on muistaakseni 4 c-ikäistä pelaajaa, 3 -05 syntynyttä ja yksi -06, jotka oletettavasti ovat karsinnoissa mukana. He eivät pelanneet Loisto Cupissa C-pelejä (paitsi tämä -06 pelaaja yhden pelin), joten siinä mielessä ErVin rosteri hieman vahvistuu.

Toivotan menestystä tasapuolisesti kaikille joukkueille karsintoihin, paitsi oman tyttöni joukkueelle tietysti muita enemmän 😊.

Bat FibeRe: C-tytöt SM18.8.2020 18:50
Kyllä tässä muutama fiksu joukkue vielä piilottelee kokoonpanojaan ja yllätyksiä on tulossa, paitsi niillä jotka eivät tähän pysty.

Välttämättä B:stä C:hen tulevat tytöt eivät ole vahvistuksia joukkueelleen kuten Ervin C:ssä viime vuonna.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM18.8.2020 19:39
Viikonloppunahan se nähdään ovatko B-ssä pelaavat pelaajat heikennyksiä vai vahvistuksia esim. ErVin osalta. Jos ovat heikennyksiä, niin laitetaan Bat Fiben syväanalyysi Sauli Hynyselle sähköpostilla ja kehotetaan häntä tekemään joukkueen valinnat uudestaan.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM18.8.2020 19:52
Pakko vielä tuohon Bat Fipen näkö-alastomana kommenttiin on todeta, että ErVi B:n yksi puolustaja vahvisti C:n peleissä.pakkina läpi kauden. Esimerkki viimeisessä turnauksessa hän teki pakkina pelatessaan 3 maalia vastustajan verkkoon, palkittiin ottelun parhaana, ja oli se ratkaisevin yksittäinen pelaaja, joka auttoi joukkuetta selviytymään 6.sijalle ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Erinomainen vahvistus C-joukkueelle.

Ei kannata ihan bull shittiä kirjoittaa.

SäbättäjäRe: C-tytöt SM18.8.2020 20:55
Juu ja Ervin B:ssä pelaavista neljästä c-ikäisestä ainakin kolme ovat kaikkea muuta kuin Ervin omia kasvatteja. Kaikki tuskin ovat käytettävissä C:ssä läpi kauden. Kilpailu pelipaikoista on varmasti kovaa ja tällä vaikutusta sekä hyvässä että pahassa.

Varmaa kuitenkin on, että yllätyksiä tulee viikonloppuna sekä taktikoinnissa että tuloksissa. Sitä odotellessa.

Onko tietoa?Re: C-tytöt SM18.8.2020 21:51
Onko tietoa kuinka monta Y-pelaajaa SSRA:lla oli Turussa? Ainakin yksi 2004 syntynyt oli, mutta oliko enemmänkin?

niiloRe: C-tytöt SM19.8.2020 10:38
tarkastellaan joukkuiden kolmen parhaan maalintekijän maalimäärät yhteen laskettuna / joukkueen koko maalimäärä.

classic 40 / 86
nst 55 / 85
grifk 40 / 85
pelicans 35 / 53
wirmo 36 / 85
pss 23 / 54
erä 20 / 62
loisto 29 / 60
ssra 18 / 40
tiikerit 13 / 27

1 pelicans 66%
2 nst 65%
3 loisto ja tiikerit 48%
5 grani 47%
6 classic 46%
7 ssra 45%
8 wirmo 43 %
9 pss 42%
10 erä 32%

tuosta tilastoja ja ehkä hieman jopa yllättävääkin faktaa!

täällä hehkutettuja joukkueita tai pelaajia beestä tarkastellen vain nst nousee selkeästi esiin tilastoissa, koska 1 pelaaja on tehnyt jopa 39% joukkueensa maaleista, kun taas esimerkkinä classic mistä tälläkin palstalla on ollut paljon puhetta ei 3 kärkipelaajan osalta ole kuin vasta 6 tehokkain kolmikko!

pelicanssi yllätti allekirjoittaneen ÖÖÖ
ja tästä koppia kaikille karsintoihin ketä ja mitä kannattaa puolustaa ;)

uteliasRe: C-tytöt SM19.8.2020 11:33
Liigassa (joko siis NLA/B) on pelannut jo pari tyttöä näistä joukkueista, mutta onko tietoa moniko muu on pelannut naisten pelejä alemmilla sarjatasoilla?

Kyllähän aikuisten kanssa pelaaminen kuitenkin vaatii paljon enemmän fysiikalta kuin samanikäisten tyttöjen vaikka taitotaso olisikin heikompi.

uninenRe: C-tytöt SM19.8.2020 12:10
uteliaalle uneliaallta.


eiköhän saipan tyttö kuitenkin pelaa ihan vaan täydestä rakkaudesta lajiin ja älyttömällä taidolla noin tyttöpuolta ajatellen.

Tämä toinen pelaaja ei sitten taas ei kyllä ihan taidoillaan säväytä, mutta siis huippuja molemmat.

eikä taida fyysisesti kumpikaan kyllä pelata.

unohtakaa jo noin naisten sarjat ei niistä saa C ikäinen vielä oikeasti mitään muuta kuin ainoastaan loppuun kalutun luun ja "ura" ei kestä yli 20vuotiaaksi sitäkö me halutaan?

PistepörssiäRe: C-tytöt SM19.8.2020 13:08
Jaksaisiko vaikka Niilo laskea kuinka monta % mistäkin joukkueesta on osallistunut maalintekoon. Eli maalipisteitä keränneet/pelaajamäärä sekä pisteitä keränneet/pelaajamäärä. Uudesta tulospalvelusta vaikeampi tehdä tilastoa, kun valmentajiakin pistepörssissä.
Oikeasti ei kyllä ole merkitystä maalintekijällä eikä syöttäjälläkään, usein työ maalin eteen tulee ns 2 syöttäjältä tai jopa koko ketjulta. Oman maalin puolustamisesta ei saa lainkaan pisteitä, vaikka varman maalin estäminen on yhtä arvokasta kuin maalin tekokin, pelin lopputuloksen kannalta.

Bat FibeRe: C-tytöt SM19.8.2020 16:24
Niilon tilaston mukaan erityisesti Ervillä vastuuta ovat siis saaneet ihan väärät pelaajat viime kaudella.

niiloRe: C-tytöt SM19.8.2020 17:06
Bat Fibe,

"Niilon tilaston mukaan erityisesti Ervillä vastuuta ovat siis saaneet ihan väärät pelaajat viime kaudella."

Ei vaan Ervillä tilastoissakin näkyy joukkueen tasaisuus ja maalit ovat jakautuneet tasaisimmin.

NST ja pelicans ovat selkeästi maaleissa laskettuna tilsaston kärjessä ja 2 maalia 3 maalista tekee samat pelaaajat? toki rosterit ei ole "isoja" ja onko kyseessä yv ja rl pelaajia, kun taas muissa joukkueissa voidaan peluuttaa tasaisemmin.

Ylivoimasesti eniten pisteitä tekevät pelaajat todennäköisesti pelaavatkin eniten jne.

Classicia täällä hehkuttavat ovat sitä mieltä ettei classic pärjäisi ilman Beessä operoivia pelaajia ja taas tilasto osoittaa jotain ihan muuta ja tämähän ei nyt tarkoita etteikö nämä beessä olevat pelaajat olsi hyviä ja joukkueelensa arvokkaita.

"Oman maalin puolustamisesta ei saa lainkaan pisteitä, vaikka varman maalin estäminen on yhtä arvokasta kuin maalin tekokin, pelin lopputuloksen kannalta."

Kyllähän juuri Classic tuon on osoittanut päästämällä alle 1maalin ottelua kohden, että puolustamisellakin niitä "pisteitä" saa mutta niitä saa joukkue.

Puolustamalla noin 3 pelaajaa saat vastustajan tekemään puolet vähemmän maaleja ;)

RessuRe: C-tytöt SM19.8.2020 19:51
Oman maalin puolustamisesta ei saa lainkaan pisteitä, vaikka varman maalin estäminen on yhtä arvokasta kuin maalin tekokin, pelin lopputuloksen kannalta." Jos ei jopa tärkein jos haluaa voittaa ottelun

Tästä voisi tehdä vastaavan tilaston ja verrata onko samat joukkueet vahvoilla?

lähetyksiäRe: C-tytöt SM21.8.2020 11:17
C-SM karsintojen livet! Lisätkää kun tiedätte

B-lohko Lappeenranta (saipasb)
https://saipasb.fi/viestinta/c-tyttojen-sm-karsinnat-lappeenrannassa/
Lauantain pelejä voi seurata myös täältä https://youtu.be/A_mPzTnTMJY.
Sunnuntain pelit näkyvät livenä täällä https://youtu.be/6IykW6kUZzg.

C-lohko Tampere (classic)
https://solidsport.com/classic-c-tytot/games


D-lohko mynämäki (wirmo)
https://youtu.be/6My2E7YOyrw

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM21.8.2020 11:20
Loistavaa. Juuri samasta asiasta olin kirjoittamassa, eli tänne ketjuun vaan tietoa viikonlopun pelien kuvaamisesta, niin mahdollisimman moni saa nauttia hienoista peleistä.

-K-Re: C-tytöt SM21.8.2020 19:06
Lahdestakin olis kiva nähdä pelejä näin korona-aikaan mut aika hiljaiselta vaikuttaa... Kyselin jo Twitterissä, mut ei vaivauduttu edes vastaamaan...

HmmRe: C-tytöt SM21.8.2020 19:51
ErVi Akatemia pelaa ns. kakkosryhmällä. ErVi ryhmä selkeästi kovempi. Näin ainakin liiton kokoonpanoissa, mutta näitähän voi vielä tuntia ennen ottelua muuttaa.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM21.8.2020 19:58
Tästä onkin jo kerrottu jaiemmin tässä ketjussa, eli selvä satsaus edustukseen, haetaan yhtä sarjapaikkaa.

PöytäkirjaRe: C-tytöt SM21.8.2020 21:33
Nimimerkille Hmm. Kaksi tuntia ennen ottelun alkua pitää olla ottelun kokoonpano syötettynä.

TarkkaRe: C-tytöt SM21.8.2020 23:42
Nimimerkille Pöytäkirja: Kilpailusääntöjen 35 §:n mukaan kokoonpano pitää olla syötettynä turnausmuotoisissa otteluissa 30 minuuttia ennen ottelun alkua ja yksittäisissä otteluissa 2 tuntia ennen. Nyt kyseessä turnausmuotoiset pelit.

PöytäkirjaRe: C-tytöt SM22.8.2020 0:53
Nimimerkille Tarkka: Sarjavastaava on lähettänyt joukkueille sähköpostilla tiedoksi "Joukkueiden tulee vähintään 2 tuntia ennen jokaista otteluaan kiinnittää ottelukohtainen kokoonpanonsa tulospalveluun."

Onko A lohkossa eri säännöt kuin muissa?

NukkumattiRe: C-tytöt SM22.8.2020 1:25
Menkää jauhopäät nukkumaan!

-K-Re: C-tytöt SM22.8.2020 2:07
Vitunko väliä, se ketä voittaa tarpeeksi pelejä pääsee SM-sarjaan ja se ketä ei voita joutuu pelaamaan itsensä playoffeihin aluesarjan kautta.

TarkkailijaRe: C-tytöt SM22.8.2020 6:53
Oilers kuvaa ottelunsa yleensä Youtube-kanavalleen, joten sieltä voi nähdä ainakin jotain Jyväskylässä pelattavia otteluita.

https://www.youtube.com/channel/UCChExXebvullahAPXHsERaw

PSS on myös perinteisesti kuvannut ottelunsa, julkista kanavaa ei taida olla.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM22.8.2020 10:14
Classic - Tiikerit 5-0 ja eka erää pelattu 11 min... iso on tasoero viime kauden kärkijoukkueen ja peränpitäjän välillä.

Nimetön.. Re: C-tytöt SM22.8.2020 10:18
Paljon mainostettu liiton uusi tulospalvelu ei ainakaan minulla toimi.. Ja mitä nyt muutenkin muutamana päivänä yrittänyt sitä tarkastella, niin vain huonompaan päin aikaisemmasta. Täysin keskeneräinen monelta osin...

SäbättäjäRe: C-tytöt SM22.8.2020 10:22
Sama juttu eli tulospalvelu ei toimi, mutta valitettavasti ei taaskaan mikään yllätys..

JepRe: C-tytöt SM22.8.2020 10:42
Classic - Tiikerit 28min 13-1

RahatonRe: C-tytöt SM22.8.2020 12:26
Isot propsit Lappeenrantaan, noi saadaan liveä maailmalle eikä vaadi isoja uurastuksia keneltäkään

Vanha penkkiurheilijaRe: C-tytöt SM22.8.2020 17:27
Steelrs järjesti aikamoisen yllätyksen kaatamalla ensimmäisessä ottelussaan Oilersin 6-3.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM22.8.2020 18:03
Lisäksi SalPa/Karhut kaatoi Pelsut, eli saadaan jännittävä sunnuntai...

Vanha PenkkiurheilijaRe: C-tytöt SM22.8.2020 20:10
A-lohkossa Pelsuilla siis pakkovoiton paikka sunnuntaiaamun ensimmäisessä pelissä FBC Turkua vastaan, muuten Salpa/Karhut vahvoilla SM-sarjaan menijäksi. Salpa/Karhuthan pelasi tänään näitä kahta muuta kovaa vastaan jo keskinäiset pelinsä, maalieron muodostuessa -1.

Lohko B menee odotetusti Saipan ja Eräviikinkien komennossa kuten myös lohko C Classicin ja SSRA:n. Nämä joukkueet ovat kulkeneet voitosta voittoon.

Lohkossa D ratkaistaan huomenna jatkopaikat Wirmon, Northern Starsin ja SCU/Häme Starsin kesken. Wirmo vahvimmilla kaadettuaan SCU/Häme Starsin tänään neljällä maalilla.

Lohkossa E onkin sitten taas yllättävä tilanne Oilersin hävittyä Steelersille 3-6. Kun Steelers hävisi vain 3-1 PSS:lle, jää Steelersin maaliero +1:een, jos nämä kolme joukkuetta päätyisivät tasapisteisiin. Ja sehän tietäisi tuolloin SM-sarjapaikkaa. Oilersilla tietysti pakkovoiton paikka aamulla PSS:stä ja tuo voitto olisi tultava vielä vähintään kolmella maalilla, muuten jatkopaikka ei olisi enää omissa käsissä. Myös Nibacos voi vielä sekoittaa tuota pakkaa tai sen keskinäistä järjestystä. Sillä siis huomenna pelit jäljellä vielä Steelersiä ja PSS:ä vastaan.

Herkullinen sunnuntai siis tiedossa!

Bat FibeRe: C-tytöt SM23.8.2020 7:17
Kuten sanoin parikin asiaa omassa alkuperäisessä kirjoituksessani, yllätyksiä tulee ja on tullut.

Espoon ylpeys Oilers ja Lahden Pelicans ovat putoamassa pois SM-sarjasta !!! Tämän päivän pelit kuittaavat asian eli melekoinen katastrooffi !!! Steelers ja Wirmo nousee koska pelivire oli hyvin ajoitettu tähän viikonloppuun mitä Oilersilla ei.

Ervi ei pärjännyt Lahdessa, valmennuksen peluutuksen ollessa aika outoa ?? Hyvä näin mutta onko Akatemiassa pelaajia jotka voisivat pelata SM sarjassa ??

Classicin lohko oli helppo ja joukkue kova ja ainoa mestarisuosikki.

SäbättäjäRe: C-tytöt SM23.8.2020 11:43
..ja NS pääsee SM:än yhden ketjun ansiosta.

ToukoRe: C-tytöt SM23.8.2020 11:47
Kylläpäs Loisto pelasi yllättävän passiivisesti Pelicansia vastaan🤔 Todella haluton ryhmä, mikä muuttui eilisestä🤫

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.8.2020 11:56
Bar Fibe ja säbättäjä kirjoittavat vähän asiaa ja enemmän huttua tuttuun tyyliinsä.

Ervi Akatemia pelannut ihan odotusten mukaisesti (mm. hyvä peli Karhut/SalPaa vastaan), ja ErVi Edustus, jossa parhaat pelaajat, pelannut hienosti Lappeenrannassa, mm. SaiPa kaatui sen kotikentällä.

NS:llä kakasi erinomaista kentällistä, mm. kakkoskentästä löytyy naisten liigapelaaja ja u16 pelaajaa.

Että silleen, happamia ovat pihlajanmarjat ... :)

SäbättäjäRe: C-tytöt SM23.8.2020 12:13
Uudelle nimimerkille: Keskittyisit sinäkin pelien, etkä muiden kommentointiin. Allekirjoittaneen ei tarvitse ottaa paineita näistä peleistä.

Toki on hyvin tiedossa NS:n L.N., mutta taitaa pelata ykköskentässä. Joukkueessa myös monta d-ikäistä. Onneksi olkoon heille.

Mitä Ervi akatemiaan tulee niin pelasivat odotetusti. Oliko peluutuksessa jotain? Edustuksessa B:ssä pelaavat C-ikäiset olivat vahvistuksia. Tämä näkyi varsinkin tämän aamun pelissä.

LajiniiloRe: C-tytöt SM23.8.2020 12:16
Lohko B:stä pari huomiota. Sehän ratkesi jo lauantaina eli ErVi ja SaiPa odotetusti SM-sarjaan. Sunnuntain aamuottelussa ErVi sitten voitti ansaitusti SaiPan 6-2.

ErVi ollut vahva, tasapainoinen ryhmä ja SaiPaa vastaan pelillisesti parempi. Suurin ero oli varmassa puolustamisessa ja pelin avaamisessa.

SaiPan joukkue oli viikonloppuna siipirikkoinen eikä samassa kuosissa kuin Loisto-Cupissa. Jo viime kaudella ryhmästä kolme tyttöä pelasi naisten B-liigan läpi tärkeässä roolissa ja samat jatkavat edustuksessa tälläkin kaudella. Nyt näistä kaksi pakkia oli SM-karsinnoista sivussa ja kun vielä kolmaskin kärkipakki puuttui plus yksi laituri, joukkue oli aikamoisten haasteiden edessä. Se näkyi lauantaina Factoria vastaan, mutta tarvittavat voitot kuitenkin irtosivat.

Lappeenrantaan erityisplussa loistavasta striimauksesta.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.8.2020 12:31
L.N. pelasi kakkoskentällisessä kuten mm. P.S., joka on pelannut jo useita vuosia B-tuttöjen sm-sarja

Eli 2 vahvaa kentällistä NS:llä.

Arvailu ei tuota palstalla lisäarvoa.

Nr21Re: C-tytöt SM23.8.2020 13:57
Näkyykö mistään NORTHERN STARS -
SCU/HÄME STARS peliä?

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.8.2020 13:59
Ainakin Solidsportila, ilmaiseksi, kirjautumalla.

Lisäksi ilmeisesti Wirmo kuvaa, linkki tässä ketjussa

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM23.8.2020 15:07
Suurin yllätys Nibacoksen sm-sarjapaikka,

Vanha penkkiurheilijaRe: C-tytöt SM23.8.2020 15:11
Kyllä! Ja Oilersin jääminen aluesarjaan. Muuten kaikki mennytkin odotusten mukaan.

KatsojaRe: C-tytöt SM23.8.2020 15:16
Jännä nähdä, aiheuttaako tuo pelaajaliikennettä espoolaisseurojen välillä...

Quo?SM joukkueet23.8.2020 15:38
Mitkäs joukkueet nyt varmoja?

SäbättäjäRe: C-tytöt SM23.8.2020 16:15
Uskallan arvailla jonkinlaista liikennettä kahden espoolaisseuran välillä, vaikka NG on ilmoittautunut myös B:n aluesarjaan. Onhan yhteistyötä ja siirtoja ollut vuosien varrella. Hieman samanlainen tilanne oli muistaakseni vuosi pari sitten Hämeenlinnan suunnalla.

Uusi nimimerkki voi vaikka korjata tarvittaessa.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.8.2020 16:28
Säbättäjällä ihan relevanttia pohdintaa, mutta en mahdollisilla siirroilla ala spekuloimaan.

Toivotan tasapuolisesti onnea kaikille joukkueille sm-sarjaan ja aluesarjoihin.

Karsintojen todellinen yllätys oli ehdottomasti Nibacoksen sm-sarjapaikasta.

Näin Nibacoksen karsinnoissa sekä 2 vuotta sitten karsinnoissa Jyväskylässä ja 1 vuosi sitten Tampereella. 2 vuotta sitten olivat Valovuoden päässä sm-sarjapaikasta ja vielä vuosi sitten melko ison harppauksen päässä.

Hyvä esimerkki siitä, miten tekemällä töitä voidaan parissa vuodessa nostaa tasoa paljon. Taisivat pelata mm. harkkamatseja OLSn sm sarjajoukkuetta vastaan, ja ottivat takkiin silloin aika rumasti. Onnittelut Kokkolaan.

Steelersillä oli avaimet omissa käsissään kun voittivat Olilersin, mutta tappio Nibakokselle jätti kokkolalaisille sauman Pessi peliin, jossa Pessillä ei ollut panosta...

MitäRe: C-tytöt SM23.8.2020 17:16
Voittiko Nibacos siis Oilersinkin?

KatsojaRe: C-tytöt SM23.8.2020 17:25
Oilers voitti Nibacosin 7-2, mutta hävisi kaksi muuta ottelua. Tuo taas Nibacosin ainoa häviö. Myös PSS hävisi vain yhden pelin eli Nibacosille. Steelers lopulta lohkokolmonen ja Oilers neljäs.

KatsojaRe: C-tytöt SM23.8.2020 17:28
Sm-joukkueet siis:

PSS, SSRA, Nicacos, Pelicans, Loisto, Wirmo, Saipa, Classic, Ervi ja NS.

SählyniiloRe: C-tytöt SM23.8.2020 18:45
Mitäs E-lohkossa tapahtui ? Itse ainakin pidin Oilersia varmana sm-joukkueena, mutta jäikin lohkon 4 ? Nibacokselle iso käsi hienosta viikonlopusta, mutta silti Oilersin kyykkäys ihmetyttää.

JaniRe: C-tytöt SM23.8.2020 20:22
Menipäs a lohko tiukaksi. Loisto s/k ja Pelicans taas pisteissä. Yksi kova ilman SM paikkaa.

PositiivinenRe: C-tytöt SM23.8.2020 20:39
Oli A-lohkossa mieleen jäänyt yhdistelmäjoukkue. Olivat kerennyt saamaan aika hyvin suunnitelmat kuntoon kun miettii Porin ja Salon välimatkaa. Arvasin silti Turun ja Peli Anssin nousun. Ja itseäkin hieman yllätti Nibacosin hyvä peli viime näkemästä paljon parantunut
Tietty onnea SM-sarjaan päässeille

TimoRe: C-tytöt SM23.8.2020 21:35
Mitä Espoon Oilersille on tapahtunut? Eikö ole sama joukkue kuin viime vuonna?

OK.C-tytöt SM23.8.2020 22:40
Eikö maalien juhliminen muiden kuin oman ketjun kanssa ollut kielletty? c tyttöjen turnauksessa a-lohkossa kyllä näytti fbc turku (loisto) antavan läpyjä toisilleen.. eikä edes huomauteta...

avvkRe: C-tytöt SM23.8.2020 22:42
Onnittelut mestaruus arjaan päässeille
joukkueille! alla ranking

Classic
Ervi
Northernstars
Saipa
Pelicans
Loisto
Wirmo
PSS
SSRA
Nibacos

TuumaajaRe: C-tytöt SM24.8.2020 8:35
Oilerssin taso ei yksinkertaisesti riittänyt. Peli O2 vastaan oli meikoista hätäilyä ja sekavaa muutenkin. En ihmettele että jäivät rannalle. Hyvä että edes jotain muutosta viime kauteen.

jooRe: C-tytöt SM24.8.2020 8:58
C-tytöt SM sarja 2020 - 2021

Classic
Ervi
Northernstars
Saipa
Pelicans
Loisto
Wirmo
PSS
SSRA
Nibacos

Nyt ainakin C tytöissä olisi 12 joukkueen sarja ollut kaikista paras?

Oilers ja Salpa/karhut jos olisivat mukana näin ennakkoon voisi sarja jakautua kolmeen 4 joukkueen tasoon?

Classic
ervi
northernstars
saipa

wirmo
loisto
pss
pelicans

ssra
nibacos
oilers
saipa/karhut

voittamalla ne oikeat pelit voisi jälkimmäisestä nelikosta joukkue murtautua playoffeihin toki voihan niin nytkin käydä, mutta.

Hienoa että tasoa saadaan ja tyttösäbä kehittyy.

MarkusRe: C-tytöt SM24.8.2020 8:59
Nibacosin voiton jälkeen Steelersistä oli E-lohkon tilanne vielä hyvin avoin. Ainoastaan PSS oli varmistanut jatkopaikan ja Steelers oli häviön myötä ulkona SM-sarjasta. O2 oli jo aiemmin varmistanut karsiutumisensa.

Oilersin täytyi voittaa O2 mutta maalimäärillä ei ollut väliä. Jos PSS olisi voittanut Nibacosin olisi tasapiseissä olevien joukkueiden keskinäisen maaliero ratkaissut jatkopaikan. Steelers, Oilers ja Nibacos olisivat olleet neljässä pisteessä mutta Oilersilla olisi ollut näistä paras maaliero ja Oilers olisi päässyt SM-sarjaan.

PSS kuitenkin pelasi täysin tavoitteettoman ottelun Nibacosia vastaan, jolla pelissä oli SM-sarjapaikka.

Ottelu ei PSS:ltä ollut millään mittarilla mikään paras ja tiukoin suoritus ja Nibacos puolusti ja iski tehokkaasti vastahyökkäyksistä. Lopulta Nibacos voitti ottelun ja näin lopulta varmisti jatkopaikan ja SM-sarjaan E-lohkosta etenenivät PSS sekä Nibacos.

Onnittelut muillekin tuleville SM-sarjalaisille, toivottavasti saadaan pelattua koko kausi suunnitelmien mukaan.

E lohkosta Re: C-tytöt SM24.8.2020 9:45
E lohkossa draama oli kyllä melkoinen.
PSS oli avauspäivän selvästi paras joukkue, ja sunnuntaiaamun Oilers-voittokin ansaittu.

Tuon pelin jälkeen SM paikka Oilersilta oli käytännössä menetetty, mutta Nibacosin nopea 2-0 johto Steelers pelissä tarkoitti uutta toivoa. Steelers nousi tasoihin 10 minuuttia ennen loppua ja tasapeli taas tarkoittaisi Oilersin varmaa tippumista.
Sitten Nibacosin voittomaali 47 sekuntia ennen loppua, ja Oilers taas peleissä mukana, kunhan PSS voittaisi Nibacosin.

PSS ei tietenkään karsintojen parhaaseen peliin pysytnyt, lepuutti hieman puolikuntoisia, ja pelasi laajalla materiaalilla. Nibacos tietysti hurjalla motivaatiolla ja taistelulla. Tuuria ja hyvää maalivahtipeliäkin oli kun torjunnatkin jotain 6 - 5 niin kertoo missä paine oli.

PSS otti 3-1 maalin jälkeen aikalisän, kavensi, painoi kahdella kentällä, ja lopussa vielä kuudella viittä vastaan, mutta tällä kertaa Nibacosin taistelu palkittiin. Lohkovoitto vielä, ja oliko lohkon nelosisjoitettu?

TurkuRe: C-tytöt SM24.8.2020 10:17
Huom. Tämän ikäisissä ei pelaa Loisto, vaan FBC Turku.

TuumaajalleRe: C-tytöt SM24.8.2020 10:24
Jos Pss:n peli takkusi Nibacosia vastaan kun ei ollut mitään pelattavaa, niin luulisi että Oilersilla oli sama tilanne 02 vastaan kun SM paikka oli jo käytännössä menetetty?

JyväskyläRe: C-tytöt SM24.8.2020 10:30
Edelliseen, miten tuo nyt liittyy mihinkään?? Oilers pelasi sarjan heikointa vastaan kohtuullisen ookoo peruspelin, ja oli juuri ennen sitä saanut uuden mahdollisuuden kun Steelers-Nibacos oli päättynyt

Eeva WellingRe: C-tytöt SM24.8.2020 11:10
Hei!

Jätetään nämä vihjailut sopupelistä, kiitos.

Karsinta on nyt pelattu ja SM-sarjan joukkueet selvillä.

Ystävällisin terveisin,
Eeva Welling
pelaamisen kehittäjä
Salibandyliitto

Mitä väliä joukkueen nimellä.Re: C-tytöt SM24.8.2020 11:35
Jos Eeva noin paljon närästää niin tuon sopupeli -sanan voi poistaa viestistä.

Keplottelua tuo oli, koska säännöt sen sallivat. Siitä taas voi olla montaa mieltä miten hyvät säännöt tälläisessä tapauksessa ovat.

CisäRe: C-tytöt SM24.8.2020 11:43
Tätä palstaa lukiessa en yhtään ihmettele, että iso osa tytöistä lopettaa B-ikään mennessä. Jos joku joukkue onnistuu tai epäonnistuu tai yrittää hommata vajaalle joukkueelle lisäpelejä, niin täällä haukutaan joka tapauksessa. Samat vanhemmat juttelee lastensa kanssa kotona ja halleilla, niin hauskanpito harrastamisesta jää taka-alalle.

SäbättäjäRe: C-tytöt SM24.8.2020 11:52
Ei muuta kuin uudella tarmolla sääntöjen mukaiseen aluekilpasarjaan ja sieltä karsintoihin! Voi tehdä hyvää sekä kyseiselle joukkueelle, aluesarjalle että koko lajille.

Ymmärrän tuskan, mutta elämä jatkuu.

KarsijaRe: C-tytöt SM24.8.2020 12:33
Monella joukkueella on varmasti ollut tavoitteena päästä SM-sarjaan viikonloppuna. Osa pääsi ja osalla tuli pettymyksiä, jopa sydäntä särkeviä.
Varmasti jos on tullut pettymys, niin kannattaa miettiä onko tehty kaikki voitava valmistautumisen osalta. Mitä on tehty keväällä, kesällä, loistossa, valmennuksessa ja mitkä on pelaajien omat motiivit?
Ei muuta kuin harjoittelua lisää niin tavoitteisiin päästään. Säännöt on samat kaikille onneksi.
Jos haluaa voittaa niin pitää olla nälkäinen ja motivoitunut joukkue kasassa!

Jupu Heikkinen / PSS CRe: C-tytöt SM24.8.2020 12:36
Tervehdys! Tämä ei edusta virallista PSS kantaa tuohon, mutta nopeasti ja spontaanisti omaa näkemystä tähän hieman, koskien Jyväskylän lohkoa;

Meillä meni lauantain pelit varsin hienosti, peli näytti parhaimmillaan todella vahvalta. Alustavasti kun voimasuhteita punnittiin, ja oletettiin että Oilers napsii myös avauspäivän voitot, niin mietittiin että Steelers peli on lohkon 'tärkein' ja kävi sitten Oilers pelissä mitten tahansa niin mahdollisuudet on edelleen varsin hyvät.

Steelersin voitto Oilersista yllätti ja tiedostettiin että pelit voi mennä pahasti ristiin vielä. Sunnuntai aamuun siten supervahva lataus! Matsissa alussa Oilers oli vahva, mutta lopulta väännettiin hieno voitto siitäkin. Luonnollisesti tapahtui pieni ulospuhallus, onnen kyyneleet, juhlimiset yms kopissa. Ennen karsintoja meillä ei ollut yhtään voittoa varsinaisella peliajalla, ei FBA:lla eikä LoistoCupissa, jossa pilkkukisavoitolla vältettiin jumbosija.

Pelaajilla ja taustoilla oli varmasti pieni epäillys takaraivossa, että miten tämän nyt menee, joten kolmen avausvoiton jälkeen varmistunut SM paikka oli myös iso helpotus.

Viimeiseen peliin lähdettiin laajemmalla rosterilla, mutta painotettiin että halutaan päättää homma tyylikkäästi voittoon. Normi valmistelut, samat rutiinit, hyvä lämpö, ja vahva usko voittoon.

On kuitenkin ihan selvä että lataus ei ole sama; SM paikan varmistanut vs huippumotivaatiolla varustettu joukkue jolla mahdollisuudet SM sarjaan.

Mielestäni oltiin tilanteeseen nähden aika hyvin pelin sisällä. Laukakset maalia kohti voitettiin selvästi, ja luotiin oikeita laatupaikkoja, joista Nibacon maalivahti venyi aikalailla hienoihin torjuntoihin + että pari kertaa osuttiin kehikoihin, ja pallo pyöri vastustajan maaliviivalla kerran. Muutama terävä vastaiskumaali siihen Nibacokselle, niin oltiinkin tappiolla.

Pyrittiin pelaamaan keskittyen vain omaan tekemiseen, meille koutseille ei kuulu tai ei pitäisi kuulua miettiä miten meidän peli vaikuttaa muihin.

Olisimme voineet jatkaa kolmella täydellä ketjulla loppuun asti, mutta koska haimme tästäkin voittoa, niin otettiin aikalisä, ja tiivistettiin kahteen kenttään. Paljon aiemmissa pelissä uurastanutta pelaajaa oli valmis kehiin vielä, joten pelin panoksettomuudesta huolimatta vielä kerran kaikki peliin.

Nopea kavennus, loppuun vielä hyvät painostusjaksot, ja vaikka 6 vs 5 peliä ei ole harjoiteltu hirveästi, niin hyvät paikat luotiin vielä siihen. Nyt ei riittänyt, ja toki SM paikasta huolimatta hieman harmitti.

Kurjaa lukea puhetta keplottelusta. Valmennuksen osalta voin sanoa, että haluttiin antaa vähemmän pelanneille peliaikaa, tietenkin, mutta tehtiin kyllä muuten kaikkemme voiton eteen. Jos joku haluaa pelaajiamme syyttää vastaavasta, niin sitten voi mielummin olla minuun henkilökohtaisesti yhteydessä. Meidän likat vetivät kokonaisuudessaan upean viikonlopun eivätkä ansaitse tuollaista vihjailua!

Fakta on että Oilers hävisi puolet peleistään, joten ehkä katseet kannattaa kääntää ihan omaan tekemiseen. Olen aivan varma että näin valmennus tekeekin, mutta kun kuitenkin vanhemmat/taustat tavallaan ihan ymmärrettävästikin kokevat kiukkua ja vääryyttä, niin ehkä osan kommenteista voisi silti jättää tältä palstalta pois.

Terveisin
Jupu Heikkinen / PSS C-tytöt

Joni J.Re: C-tytöt SM24.8.2020 13:13
Aivan käsittämätöntä miten aikuiset ihmiset puhuvat lasten urheilusta tällä tavalla. Ymmärrättekö, että myös teidän lapset lukevat tätä palstaa? Nyt olisi jokaisen aika katsoa peiliin.

TrolliRe: C-tytöt SM24.8.2020 13:37
Muistakaa, että tälle palstalle voi kuka tahansa toisen joukkueen taustahenkilö tulla tahallaan kirjoittamaan kommentteja, jotka vaikuttavat muun tahon kirjoittamilta. Osa myöntää avoimesti harrastavansa tällaista. Lajin parissa pitkään olleiden henkilöiden välillä on tullut konflikteja ja tämä on hyvä paikka tulla kirjoittamaan kommentteja, jotka automaattisesti luullaan jonkun toisen tahon kirjoittamiksi siten saattaa toinen taho todella huonoon valoon. En hetkeäkään usko, että kukaan vaikka Oilersista tulisi tänne syyttelemään tai selittämään sopupeleistä, sillä on täysin selvää, että palstalla hyökättäisiin heti Oilersia vastaan. Epäilen, että nyt on juuri sitä toivottu kommenteilla. Aikuiset tekevät tätä trollailua huvikseen, mutta tyttöjä nämä asiattomat kommentit varmasti hämmentävät ja satuttavat.Vastaaminen ei ole mahdollista, sillä viestiketju on lukittu ylläpitäjän toimesta!