Keskustelu

RamboC-tytöt SM22.5.2020 13:48
Tänään näytti joukkueet SM karsintoihin olevan kasassa. Mielenkiintoisia joukkueita.
Onko jollain tietoa vähän spekuloida tulevaa.

KarhuRe: C-tytöt SM-kARSINNAT23.5.2020 12:47
C-tyttöjen SM-karsinta 2020-21 Karsintajoukkueet

OMA VEIKKAUS SM SARJAAT MENIJÄT 10 + HAAASTAJAT? TOKI LOHKO ARVONNOILLA VIELÄ OSANSA.

1 Classic SM
2 Crackers
3 EräViikingit SM
4 EräViikingit Akatemia ?
5 FB Factor ?
6 FBC Turku SM
7 KalvKe
8 Koovee
9 LASB Hml
10 LoSB/VSS
11 Nibacos
12 Northern Stars SM
13 SaiPa SM
14 O2-Jyväskylä
15 Oilers NG ?
16 Pelicans SB SM
17 Pelicans SB Turkoosi
18 PSS SM
19 PyY
20 SalBa sininen
21 SalPa/Karhut SM
22 SB Vaasa
23 SBS Wirmo SM
24 SCU/Häme Stars ?
25 SPV Punainen
26 SSRA SM
27 Steelers
28 Tiikerit

TuumaajaRe: C-tytöt SM23.5.2020 13:24
Suurin osa joukkueista ovat tulleet vain pelaamaan turnauksen ilman suurempaa tavoitetta.

iskäRe: C-tytöt SM23.5.2020 19:20
MIelestäni noita kakkosjoukkueita ei saisi ottaa mukaan karsintoihin. Aina on pienen pieni mahdollisuus sopupeliin. Ei todennäköinen mutta olemassa.

TeppoRe: C-tytöt SM23.5.2020 21:39
Onhan toi Ervin touhu suoranaista pelleilyä. Kahdella joukkueella karsimassa😂

JklRe: C-tytöt SM24.5.2020 10:57
Millaisia joukkueita yj;t saa kasaan? Lähinnä kiinnostaa tuo SC/Hämestars

SuviRe: C-tytöt SM24.5.2020 16:04
Ervillä olisi kyllä ollut täydet mahdollisuudet nostaa toinen joukkue SM sarjaan viime kauden karsintojen kautta, joten ymmärrettävästi jotain jäänyt hampaan koloon. Nähtäväksi jää, riittääkö materiaali todellakin kahteen joukkueeseen?!

SäbättäjäRe: C-tytöt SM24.5.2020 17:50
Mitähän säännöt sanovat pelaajasiirroista, jos ns. ykkösjoukkue putoaa ja kakkonen selvittää karsinnat? Taidan melkein veikata, etteivät Ervin joukkueet päädy samaan karsintalohkoon..

TuumaajaRe: C-tytöt SM24.5.2020 17:58
Suvi: Ei riitä. Mutta Lohkojaot tulevat näyttelemään isoa roolia.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM24.5.2020 21:04
En tiedä onko Teppo seurannut Etelä-Suomen tyttöjen salibandysarjoja, vai oliko niin että Sepon asemesta Teppo teki kepposen ja käy tam tam?

Eihän ErVin ratkaisussa mitään pelleilyä ole. ErVin C Akatemia voitti keväällä kenties kovimman, eli Etelä-Suomen aluesarjan ja olisi siis mennyt yhtenä suosikkina hakemaan pudotuspelipaikkaa kevään karsinnoissa. ErVillä on poikkeuksellisen leveä rosteri erityisesti -06 ja -07 pelaajia, ja tytöt ovat dominoineet Etelä-Suomen D-tyttösarjoja jo jonkin aikaa. Tilanne on lisäksi siinä mielessä erikoinen, että C edustus ja C Akatemia ovat keskenään melko tasavahvoja joukkueita. Tämä johtuu siitä, että edustukseen on valittu käytännössä vain -05 ja -06 pelaajia, kun taas Akatemiassa pelaa huippulahjakkaita -07 tyttöjä, jotka taitojensa puolesta kuuluisivat edustukseen. Valintasoppaa lisää se, että seurajohtajan, joukkueen valmentajan ja joukkueenjohtajan tytöt pelaavat näissä ikäluokissa, joten valintojen tekeminen taitaa olla varsin sensitiivistä hommaa. Olisihan se toki erikoista, jos samasta seurasta 2 joukkuetta sm-sarjaan pääsisi.

Tosiaankin, iso määrä joukkueita paikkaa auringossa tavoittelee. Runkosarja päättyi keväällä järjestykseen: Classic, GrIFK, NST, Wirmo/Masku, Pelicans, ErVi, PSS, Loisto, SSRA, Tiikerit. Nyt kun ikäluokat eivät ole muuttuneet, on tietysti helppo ennustaa aika monen SM-sarjassa pelanneen joukkueen saaneen rutiinia kovista peleistä, ja jatkavan SM-sarjassa.

GrIFK ei tietenkään jatka, kun se ei edes ole sarjaan pyrkimässä. Granin vastuuvalmentaja Tessy Tillander ja Granin hallitus eivät laulaneet viime kaudella samassa sävellajissa, joten Tessy siirtyikin tyttöjen kanssa Esport Oilersiin, ja kaksi kärkityttöä siirtyi Northern Starsiin. Paradoksaalista sikäli, että peri vuotta sitten tyttöjä siirtyi Oilersista Graniin, mutta happi Kauniaisten maan alla sijaitsevassa palloiluhallissa taisi viime kaudella käydä vähiin.

Ervistä Tikkurilan Tiikereihin siirtynyt (lähtöisin toki Tiikereistä) Elina Enlund on tehnyt Tiikereiden valmennuspäällikkönä tiikerinloikan, mutta silti Tiikereiden pääsy SM-sarjaan viime syksyllä oli pienoinen yllätys. Joukkueessa on kiistatta muutama hyvä pelaaja, mutta pelaajisto ei ole riittävän tasalaatuinen menestyäkseen SM-sarjassa, seurahan on menneinä vuosina menettänyt runsaasti hyviä tyttöjunnuja mm. EräViikinkeihin. Joukkue sinnitteli viime kaudella useissa otteluissa pari erää hyvin, mutta peruskunto näytti loppuvan viimeistään kolmannessa erässä. Vantaalla on varmasti vedetty nyt mäkitreenejä, ja pidetty piip-testejä. Silti sarjapaikan uusiminen voi olla kovan työn takana.

Veikkaukseni SM-sarjaan pääsijöistä:

Classic. Viime kauden runkosarjan voittaja lähtee kauteen mestarisuosikkina. Seuralla on ikäluokkansa parhaimmistoon kuuluvia -05 pelaajia, jotka ovat kärkitasoa jo BtSM-sarjassakin (Rinne, Kaihua, Parviainen, Saarinen?) ja -06 tytöistä voi nostaa esille Veera Märkälän. Suurimman haasteen mestaruuskannun tavoittelussa tulee vasta siinä vaiheessa, kun B ja C-tyttöjen pudotuspelejä osuu keväällä samoille päiville. Se voi olla jollekin joukkueelle sauma tiputtaa tamperelaiset kyydistä.

NST. Pääsee sarjaan ja tavoittelee mitalia. Tällä palstalla on joskus kinattu, voiko yksi pelaaja olla ratkaiseva menestymisen kannalta. En lähde asiasta kenenkään kanssa kinaamaan, mutta huikea maalipyssy, jo naistenkin SM-sarjassa (B) menestynyt Miisa Turunen on kiistatta isossa roolissa joukkueen menestyksessä. Hänen pyssyllään ammutaan alas hyvänä päivänä alas mikä tahansa sarjan joukkue.

Wirmo/Masku. Rehellisesti sanottuna en tiedä jatkaako Wirmo yhdessä Maskun tyttöjen kanssa, ja mitä muutoksia Turun alueen seuroissa on tapahtunut. Kertokaa ken tietää. Joka tapauksessa Wirmo jatkaa sarjassa.

SB Pelicans. Pelikaanien vahvan tyttöryhmän synnystä olen joskus kirjoitellutkin. Jouni Kivinen siirtyi pari vuotta sitten Heinolasta muutaman tyttöpelaajan kera Lahteen ja on kasvattamassa hyvää pelaajaryhmää kohti ikäluokan kärkeä. Toissakaudella oltiin vielä sarjan peräpäässä, mutta viime kaudella irtosi nousujohteisilla otteilla jo neljäs sija runkosarjassa. Minulle ei olisi yllätys, jos ensi keväänä Salpausselän mäkimontussa juhlittaisiin turkooseissa pelipaidoissa mitalit kaulassa.

ErVin asiat jo osin käsiteltiinkin. Joukkue esitti viime kaudella hieman laskujohteisia otteita, siinä missä syyskaudella raikkaalla pelaamisella haastettiin sarjan kaikki joukkueet, joukkue vajosi talvella talviuneen, palaten mm. 6 ottelun putken, missä se hävisi 5 ottelua ja pelasi yhden tasapelin. Jatkuvat kokoonpanomuutokset eivät joukkueen esityksiä piristäneet. No, jos seuralla on kaksi joukkueellista hyviä C-tyttöpelaajia, voinee lyhyelläkin matematiikalla tehdä johtopäätöksen, että seura saa yhden joukkueen SM-sarjaan. Sitä en osaa sanoa, kumpi ErVin joukkueista se on.

PSSn viime kauden c-tyttöjoukkue ei ehkä ole niin kivikova kuin heillä on ollut aiempina kausina. Nousujohteisen kauden joukkue kuitenkin pelasi, ja Porvoon vahva harjoittelukulttuuri takaa sen, että joukkue pääsee SM-sarjaan ja sijoittuu ainakin keskikastiin.

Loiston nuori joukkue oli pirteä ilmestys viime kaudella. Joukkue pelasi aktiivista peliä, mutta rutinoituneita maalintekijöitä joukkue tarvitsisi päästäkseen kärkikahinoihin. Rosteri oli ainakin viime kaudella hieman kapea, ja joukkue on tosiaankin hyvin nuori: -05 pelaajia ei juurikaan ole ja pelaajisto koostuu lähinnä -06-08 pelaajista. Tulevaisuus siis näyttää hyvältä, varsinkin kun Loiston oulaistelainen säbäguru Masa P. on huhujen mukaan soitellut aina Kirkkonummelle asti pelaajarekrytoinneissa. Onhan Masa jo melko monta lahjakasta junnua Loistoon jo houkutellutkin. Heistä suurin osa tosin pelaa jo naisten liigaa. Joka tapauksessa, Loisto jatkanee SM-sarjassa.

Rankat Ankat tulivat hieman pohjoisen puskista SM-sarjaan. Otteet olivat varsin lupaavia, ja ellei joukkue joudu karsinnoissa mihinkään kuolemanlohkoon, jatkavat oululaisetkin SM-sarjassa. Ja onhan se kauden kohokohta muille joukkueille päästä pellaamaan Oulussa kerran kauvessa.

Eli nyt meillä on 8 joukkuetta selvillä. Mitkä ovat sarjan kaksi uutta joukkuetta?

Ne ovat Esport Oilers NG ja Northern Stars.

Kuten jo kerroinkin Tessy Tillander siirtyi Granista lähes koko pelaajistonsa kanssa Esport Oilersiin. Vaikka 2 kärkityttöä menikin naapuriseuraan, on ryhmä niin vahva, että se pääsee sarjaan ja on yksi potentiaalinen mitalisti.

Norhern Stars on sitten varsinainen jokerikortti. Seuran laadukkaan BtSM-sarjan joukkueen kärkikentällisissä pelasi viime kaudella kaksi lahjakasta -05 tyttöä (Pinja Suhonen ja Eveliina Hana). Nyt seuran harjoituksiin on huhujen mukaan ilmestynyt jo naisten SM-sarjassa (B) seuransa (Losb) maalipörssin kärkinimi, -05 syntynyt Linnea Nevalainen. Aiemmin on kerrottukin, että Granin viime kauden CtSM joukkueen maalipörssin kärkikaksikko Senni Luukkonen ja Emma Pimenoff ovat liittyneet Tapsan enkeleihin. Kun vielä todetaan, ett EräViikinkien -05 pelaaja Tilda Tarkkinen (pelannut 3 kautta CtSM-sarjassa ja 1 kauden BtSM-sarjassa). Eli seuralla on käytännössä kasassa melkoinen nippu ikäluokkansa kärkipelaajia. Rosteri on toki vielä kapea, mutta jos muutama esimerkiksi Etelä-Suomen tyttöpelaaja huomaa tilaisuutensa tulleen, ja liittyy joukkoon mukaan, saattaa Norssista tulla sarjan yllättäjä. Tätä ilmeisesti pelkäävät muutamat sarjaan pyrkivät joukkueet, koska Alakiventiellä liiton käytävillä vellovien huhujen mukaan sarjavastaavalle olisi soiteltu ja pyydelty sijoittamaan Norssi ykkös- tai kakkoskoriin, mihin se ei ainakaan viime vuoden suoritusten perusteella kuuluisi. Fobianahan on tietysti se, että kolmos- tai neloskoriin sijoitettunahan Norssi sitten saattaisi muodostaa ns. kuolemanlohkon, kun samassa lohkossa olisi sitten lähtökohtaisesti ainakin kaksi muuta kovaa joukkuetta.

Nyt olisi kymmenen joukkuetta kasassa. Muita mahdollisia menestyjiä voisivat olla nämä yhdistelmäjoukkueet, joiden suorituskykyä on kuittenkin vaikea tarkemmin lähteä arvioimaan.
Mielenkiintoinen yhdistelmäjoukkue on Salpa/Karhut. Lähinnä sen vuoksi. että Porilaiset eivät tunnetusti hieman sisäänpäinlämpiävinä tutustu ulkopaikkakuntalaisiin. Ja nyt on sitten oikein yhdistelmäjoukkue syntynyt varsinaisuomalaisten kanssa. Todennäköisesti Tia Melava on sulattanut satakuntalaisen sydämet.

Tässä tarinat tällä kertaa. Älkää ottakko kaikkea liian vakavasti.

Vanha nimimerkkiRe: C-tytöt SM25.5.2020 0:13
Ei oteta Topi. 🤭😉

SuviRe: C-tytöt SM25.5.2020 8:36
No niin, sarjajärjestelmä on nyt julkaistu.
Lohkojaot tulee näyttelemään melko isoa osaa, vai mitä mieltä ootte?

FliigaRe: C-tytöt SM25.5.2020 10:31
https://salibandy.fi/files/6015/9038/2233/C-tyttjen_SM-karsintojen_sarjajrjestelm_20-21.pdf

5 lohkoa joista 1 ja 2 SM sarjaan muut alue!

-K-Re: C-tytöt SM25.5.2020 12:13
Eipä voi muuta toivoa kuin että lohkojaot ovat tasapuoliset. Tuon mukaan kun ristiinkarsintoja ei enää ole, eli kolmen kovan joukkueen karsintaryhmästä jää joku varmasti pois ja joutuu menemään aluesarjan kautta.

Voisi muuten olla hyvä että kolme joukkuetta ennakkokarsittaisiin pois, niin saataisiin tasaryhmät. Onko se sitten reilua on eri asia mutta kyllähän tuolla on mukana joukkueita jotka ovat väärässä paikassa.

TuumaajaRe: C-tytöt SM25.5.2020 12:34
Todennäköisesti viime kauden SM joukkueet jaetaan tasaisesti 5 lohkoon. Muut sitten menee mustatuntuu perusteella

*säbä*Re: C-tytöt SM25.5.2020 13:29
Lohkot voidaan nyt pelata kaikki eri paikkakunnilla, hyvä juttu. Eihän nuo 6 joukkueen lohkot nyt muuten epäreiluja ole kuin että 4 karsiutuu. Ristiin karsinnoissa ikävä jos toisella 1 peli enemmin alla.
Pelaamalla paikka ansaitaan, toki aina mahdollista että potentiaalinen joukkue karsiutuu.

VeikkausRe: C-tytöt SM25.5.2020 15:30
1 kori
Classic
SaiPa
Pelicans
Northernstars
Karhut/SalPa
2 kori
Pss
Ervi
Oilers
Fbc Turku
Virmo
3kori
Ervi aka
Ssra
Wirmo
Tiikerit
Factor
4kori
Salba
Scu/Hämestars
Kalvke
Steelers
KooVee
5kori
Nibacos
Lasb
O2
Pelicans turkoosi
Spv
6kori
Vaasa
Crakers
Pyy

SaniRe: C-tytöt SM25.5.2020 18:59
Edellinen veikkaus on myös hyvin samanlainen mitä itsekkin ajattelin. Ehkä vaihtaisin pss ja Pelicans toisin päin. Salo/Pori tulee olemaan erittäin kova, ainakin paperilla. Luulen että saadaan kärki viisikkoon uusi joukkue..

-R-Re: C-tytöt SM25.5.2020 19:26
Pelicans oli viime vuonna kova ja on tulevanakin vuonna vahva mitaliehdokas. Karhut on taas ennakkoon monena vuonna etukäteen mainostettu kovaksi joukkueeksi mutta ei ole kuitenkaan karsinnoista SM-sarjaan nousseet.
Hämestars voi myös olla yllättäjä?

WwwRe: C-tytöt SM27.5.2020 20:35
Karhut on tänä vuonna yhdistänyt voimansa Salpan kanssa, en tiedä millaisen joukkueen saavat kasaan. Riittääkö laatu kolmeen ketjuun?

VeikkausRe: C-tytöt SM27.5.2020 21:15
Karhut/SalPa yhdistelmäjoukkue nousee yhdeksi ehdokkaaksi top 5 joukkueisiin siis mikäli SM -sarjaan pääsee.

Nyt odotellaan perjantain lottopalloja ja toivotaan liitossa korien arvonnat tehneiden olevan asian hermolla.

Äkkiseltään on mahdollista että esimerkiksi
Wirmo, Ervi ja karhut/SalPa samassa lohkossa
tämä tarkottaisi yhden kovan tippumista?

jos taas liitossa huomioidaan joukkueiden Oilers, NorthernStars ja karhut/salpa voimasuhteet paremmaksi kuin joukkueiden Tiikerit ja SSRA on toivoa parhaiden pääsystä mestaruus sarjaan.

Varmasti muitakin voimasuhde muutoksia on, mutta nämä varmasti isoimpia?

ÖÖÖ

1+2=3Re: C-tytöt SM28.5.2020 1:07
Erikoinen yhdistelmäjoukkue - Karhut/salpa, taitaa yhteiset treenit jäädä melko vähiin ku etäisyyttä seuroilla sellaiset 250km.
Mikähän on perustelu tälläiselle yhdistelmäjoukkueelle et läpi mennyt

top5?Re: C-tytöt SM28.5.2020 8:30
Millä perusteella Karhut/Salpa on top 5 joukkue?
Kumpikin joukkue pelasi näköjään menneellä kaudella aluesarjan alimmalla (C) tasolla. Eikä edes olleet sen sarjan ykkösiä. Siltä tasolta on aika iso loikka SM-sarjajoukkueeksi.

VeikkausRe: C-tytöt SM28.5.2020 10:14
Top5

Yhdistyneet joukkueet pelasivat molemmat Btyttöjen sarjaa.

NippeRe: C-tytöt SM28.5.2020 11:52
Ykköskorin ja kakkoskorin joukkueet pelaavat ensi kaudella SM eli Classic, SaiPa, Wirmo, Pelicans, Oilers, PSS, ErVi, Loisto, Northern Stars ja SSRA.

isäRe: C-tytöt SM28.5.2020 15:19
Tarvitaanko yhdistelmäjoukkueeseen mitään muita perusteita kuin se että on kaksi ryhmää jotka eivät olisi yksinään saaneet joukkuetta kasaan. 250km on paljon, mutta kun ajattelee kartan yläreunaa niin sehän on vaan poronkusema.

TietäjäRe: C-tytöt SM28.5.2020 15:28
Salo-Pori etäisyys on 140km.

JanetzkiRe: C-tytöt SM28.5.2020 19:34
SalPa taitaa kuitenkin olla Raumalta?!

Ei ooRe: C-tytöt SM28.5.2020 21:13
Ei ole vaan Salosta. Salon Palloilijat.

SalBa on sieltä. Sitä en tiedä mistä tuo nimi on lyhenne vai onko se kuitenkin Salba eikä mikää lyhenne.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM28.5.2020 21:33
Nipen veikkaus on sama minkä minäkin veikkaisin. Saa nähdä kuinka lähelle osuu.

Nyt kun lohkojen välisiä ristiinpelejä ei ole, ovat lohkojaot ja ennen kaikkea koreihin sijoittaminen todella isossa roolissa.

Huhujen mukaan sarjavastaava on joutunut irroittamaan SIM kortin puhelimestaan, sen verran paljon tuli soittoja ja toiveita koreihin liittyen.

Huomenna kun korit julkistetaan alkaa jälkipelit. Ja karsintojen jälkeen varsinainen kalabaliikki.

Joku on kuitenkin kärsinyt vääryyttä ...

TuumaajaRe: C-tytöt SM29.5.2020 7:48
Ai missäs korit julkistetaan?

SuviRe: C-tytöt SM29.5.2020 9:23
Tuumaaja: salibandy.fi -sivusto

TuumaajaRe: C-tytöt SM29.5.2020 9:44
Siellähän olikin linkki

JanetzkiRe: C-tytöt SM29.5.2020 13:54
Ei oo: no niinpä onkin Salosta! tuli ajatus bläkäri ; )

-K-Re: C-tytöt SM29.5.2020 14:20
Tässä on vissiin vanhemmiten tullut sokeaksi kun ei löydä mitään linkkiä noista arvontakoreista. Samoin en löytänyt BSM karsintoihin ilmoittautuneita (miksei kaikkia alasivuja voi tehdä samalla kaavalla?)

-th-Re: C-tytöt SM29.5.2020 14:42
Lohkojako ei ole vielä tullut, siksi ei vielä näy sivustolla. Tulee kyllä erillisenä linkkina, kunhan vaan julkaistaan.

Jännittynyt.Re: C-tytöt SM29.5.2020 14:43
Miksi lohkoja ei jo julkisteta, varmasti on jo tiedossa!!

SuviRe: C-tytöt SM29.5.2020 15:41
Tässäpä -K-: lle

B-TYTÖT SM-KARSINTA

ERÄVIIKINGIT B-tytöt
FBT KARHUT UNITED B-TYTÖT
HÄME STARS B-TYTÖT
INNEBANDYFÖRENINGEN BLUE FOX B-juniorit TYTÖT
JOSBA JUNIORIT B-Tytöt
KÄLVIÄN TARMO 05 04-05 TYTÖT TYTÖT
LASB EDUSTUS B-TYTÖT
LIMINGAN NIITTOMIEHET B-TYTÖT
NORTHERN STARS B-tytöt
O2-JYVÄSKYLÄ B-TYTÖT
PSS B-tytöt
SALIBANDY CLUB CLASSIC B-TYTÖT
SB VANTAA B-tytöt
SB-PRO B-tytöt
SBS WIRMO B-juniorit BT TYTÖT
SS RANKAT ANKAT B-TYTÖT
TPS SALIBANDY 02-03 TYTÖT

JuuRe: C-tytöt SM29.5.2020 16:23
Liittoa tuntien joukkuejako julkistetaan klo 23.59

VeikkausRe: C-tytöt SM29.5.2020 17:09
Kuvastaa liiton toimintaa jos päivämääränä on 29.5 ja klo 17.00 mennessä ei olla arvoontaa saatu suoritettua.

Vai onko arvonnassa ollutkin jotain häikkää?

virka aikoina tälläiset tulisi hoitaa eikä puuhastella.

eipä tuossa tietenkään mitään väärää ole.

Oiskohan...Re: C-tytöt SM29.5.2020 17:12
SalBa on sieltä. Sitä en tiedä mistä tuo nimi on lyhenne vai onko se kuitenkin Salba eikä mikää lyhenne.

Oiskohan tuo lyhenne sanoista sali ja bandy....
:o)

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM29.5.2020 20:51
Huhujen mukaan sarjavastaava kävi päivällä syömässä tukevan lounaan Itäkeskuksen Hesburgerilla, ja sen jälkeen asetti SIM kortin vihdoin takasin puhelimeensa.

Nyt hän istuu Alakiventiellä kuuntelemassa viikon mittaan tulleita viestejä, joita on tullut Oulusta, Porista, Salosta, Hämeenlinnasta, Espoosta ja vaikka mistä asti. Lukemattomia toiveita koriasetteluun liittyen.

Hieno F-liigan logolla koristeltu t-paita on hiestä märkä, ja vaikuttaa siltä että hän ei ehdi kaikkia viestejä ennen puolta yötä kuunnella, puhumattakaan että kirkastuisi ajatus siitä,mitkä joukkueet kuuluvat ykkös- ja kakkoskoriin.

Nyt harkinnassa on, että pitäisikö korien julkistamista lykätä viikolla?

Toisaalta, katse pälyilee pöydällä oleviin arpakuutioihin: voisiko niissä olla ratkaisu pulmaan ja koriasettelut saataisiinkin selville minuuttia ennen puolta yötä?

hmmmRe: C-tytöt SM29.5.2020 21:05
Eikös sieltä nyt kuitenkin lohkot julkistettu jo ennenkuin tuo edellinen "uusi nimimerkki" viesti on edes lähetetty?

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM29.5.2020 21:07
On ne nyt siellä 😀

evvkRe: C-tytöt SM29.5.2020 21:14
Eikä kukaan kumpikaan em. vaivaudu jakamaan linkkiä samalla kun kommentoi. Joopa-joo.

-th-Re: C-tytöt SM29.5.2020 21:27
Joukkueille mennyt joukkueille tiedoksi tänään. Tulee joskus julkiseksi

kvgRe: C-tytöt SM29.5.2020 21:31
On ihan julkista. https://salibandy.fi/uutiset/salibandyliiton-uutiset/junioreiden-sm-karsintojen-lohkot-selvilla-turnausjarjestelyita-ehtii-viela-hakea/ Yhteisöllisyyden nimissä olisi kiva, että ensin bongannut jakaa tiedon muille. Mutta kukin omalla tyylilläään.

nelgiRe: C-tytöt SM29.5.2020 22:03
Jatkoo A lohko;Pelicans ja Salpa/ Karhut B lohko; Ervi ja Saipa C lohko;Classic ja SSRA lohko D: Northern Stars ja SBS Wirmo lohko E: Oilers ja PSS näin äkkiseltään miettineenä

ErkkiRe: C-tytöt SM29.5.2020 22:22
Enpä tiedä... Saattaa akatemian tytöt pyörittää karhut takas talviuneen. 😂

TuumaajaRe: C-tytöt SM30.5.2020 8:40
Salpa Karhut kombo.... En näe oikein millään kiikarilla että olisivat menossa jatkoon

SalPaKarhutRe: C-tytöt SM30.5.2020 9:35
Parasta onkin että tunteet herää ja puhuttavaa piisaa.

Porilainen isolla Re: C-tytöt SM30.5.2020 12:24
Karhut/Salpa lähtee hakemaan vain halpaa turnausta. Tavoitteet alemmissa sarjoissa, eli puhutaan nyt a lohkon osalta vain Akatemiasta, FBC Turusta ja pelicanssista.

IsukkiRe: C-tytöt SM1.6.2020 12:45
Karhut/Salpa on mielenkiintoinen yhdistelmäjoukkue ja a-lohkolaisille varmaan aika haastava vastus. Molemmat joukkueet pelasivat ilmeisesti alinta sarjaa, korjatkaa jos olen väärässä? Tutkin vähän näitä joukkueita kun niistä täällä puhuttiin paljon. Siellä kuitenkin aika reippaasti tytöt johtivat pistepörssiä ja kaikki salpan tytöt eivät siellä edes pelanneet. Mielestäni heitä ei kannata aliarvioida, koska sieltä tulee kuitenkin tuttuni mukaan fba tyttöjä reilun kentällisen verran. Scu/hämestars ja losb/vss joukkueista olisi kiva kuulla lisää! Onko jollain tietoa että millä joukkueella on eniten fba-tyttöjä jos näitä seurajoukkueita ei lasketa? Tsemppiä kaikille treenien alkuun!

Puhua saa ja pitääkinRe: C-tytöt SM1.6.2020 19:35
Isukki kysyy sen verran asiallisesti että vastataan.

Vaikka molemmilla oli joukkue C:n haastajasarjassa niin silti pääasiassa tytöt jotka pelaavat tulevassa yhdistelmässä pelasivat vanhemmissa ikäluokassa ja naisissa.

Puhua saa tietysti mistä vaan, mutta aika erikoista olisi tehdä yhdistelmäjoukkue tuollaisen välimatkan päästä ja tavoitella alempia sarjoja varsinkin kun B:ssäkin FBCT jäi kummankin seuran taakse...

Seurataan laajalla rintamalla Re: C-tytöt SM2.6.2020 11:04
Saa nähdä milloin saadaan pelipaikat tietoon?! Toivottavaa olisi että saataisiin kaikista paikoista suoraa kuvaa muille karsintapaikkakunnille. Hienoja pelejä tiedossa laidasta laitaan :)

TuumaajaRe: C-tytöt SM4.6.2020 9:26
Lohkojakojen perusteella jatkoon. PELICANS, TURKU, SAIPA, ERVI, CLASSIC, SSRA, NORTHERN STARS, WIRMO, OILERS, PSS

Yllättäjä olis tietysti lajin suola

mietinRe: C-tytöt SM4.6.2020 10:03
Lähinnä nyt ajattelen, millä perusteella a-lohkosta fbct menisi todennäköisemmin jatkoon kuin esim salpa/karhut koska esim viime kaudella molemmat joukkueet salpa ja karhut olivat b tytöissä fbct ennen. sarjataulukossa. Ja uskon että fbctllä sekä salpa/karhuilla tulee olemaan aika sama joukkue kuin b:ssä

SeuraajaRe: C-tytöt SM4.6.2020 10:23
SM-sarja pelanneet joukkueet ovat pelanneet huomattavasti kovempia pelejä kuin aluesarjoissa, vaikka B-tytöissä ovat pelanneetkin. Esim. viime vuonna A-tyttöjen divari oli tasoltaan huonompi kuin B:n aluesarjat vaikka oli valtakunnallinen sarja.
Aikaisempien vuosien perusteella liittoosaa kyllä jakaa korit hyvin. 5-korista nousu edes SM-sarjaan on haastavaa mutta ei tietenkään mahdotonta. Hyvä valmennus, joukkueen hitsautuminen yhteen jne. niin toivotaan vaan parasta.
Itse uskon, että A-lohkosta Pelicansin lisäksi jatkoon menee Ervi akatemia, B-lohkosta Saipa ja Ervi, C-lohkosta Classic ja tiikerit, D-lohkosta Wirmo ja NS ja E-lohkosta Oilers ja PSS.

MietiskelijäRe: C-tytöt SM4.6.2020 11:26
2,5 kuukautta on tosi lyhyt aika saada yhteisjoukkue hitsautumaan verrattuna valmiiseen joukkueeseen:
- Valmennus: kumman joukkueen pelityylillä pelataan => miten pelaajat sisäistävät taktiset muutokset
- Pelaajien rooli muuttuu: jos olet aiemmin pelannut joka toista vaihtoa ja kaikki yv:t niin pelaajien lisääntyessä peliaikaa ei tulekaan välttämättä yhtä paljon
- Henkilökemiat valmennuksessa ja pelaajissa: ratkaisuhetkillä tiedät miten kaveri reagoi ja toimii. Mitä tapahtuu kun onkin uudet kaverit ympärillä?
- Maalivahtien peluutus
- Yv/av-koostumukset
Jne...

Haasteita on paljon ennen kuin joukkue on täydessä iskussa.

NippeRe: C-tytöt SM4.6.2020 11:52
A-lohkosta Pelicans ja Loisto jatkoon. ErVi akatemian nuoret taitavat tytöt haastavat, mutta ei vielä riitä jatkoon. Kovasti puhuttu tästä yhdistelmä joukkueesta, mutta mietiskelijä avasi hyvin heidän ongelmista. Ja ei oikein voi verrata loistoon, kun beessä oli myös vanhempia tyttöjä mukana. Lisäksi pitää muistaa, että todennäköisesti loisto peluutti been peleissä enemmän tyttöjä, jotka olivat vähemmällä vastuulla SM-sarjassa.

B-lohkosta SaiPa ja Ervi jatkoon. Factor voi hieman kiusata ErViä, mutta ErVi hoitaa rutiinilla voiton.

C-lohkosta Classic ja SSRA jatkoon, joten ensi kaudella joukkueet pääsevät jälleen käymään Oulun seudulla. Tämä lohko on selkein kaikista lohkoista jatkoon menevien osalta.

D-lohkosta Wirmo ja Northern Stars jatkoon. Takki auki nämä kaksi joukketta ei voi pelata, koska Hämeenlinnan seudun joukkueet voivat haastaa hyvänä päivänä kärkikaksikon.

E- lohkosta Oilers ja PSS jatkoon. Steelers voi olla haastaja lohkossa, jos joku lähtee peliin väärällä asenteella.

Voi jo nyt sanoa, että ensi kauden SM-sarjasta tulee kovatasoinen. Todennäköisesti pudotuspelipaikoista käydään kova taistelu edellisen kauden sijaan.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM4.6.2020 12:00
Koriajaot olivat loppujen lopuksi sitten varsin odotetut.

Jos verrataan viime kauden sm-sarjajoukkueita ykkös- ja kakkoskorien joukkueisiin, niin Grani vaihtui Oilersiin (on käytännössä lähes sama joukkue paria pelaajaa lukuunottamatta) ja pisteittä sarjassa jäänyt Tiikerit vaihtui Northern Starsiin.

Mielestäni nappivalinnat liitolta, olisi ollut vaikeaa perustella jonkin muun joukkueen pääsyä ykkös- tai kakkoskoriin.

Hauska yksityiskohta on se, että Karhut on aiempinakin vuosina dominoinut tätä spekulointia sm-sarjaan pääsystä, mutta toistaiseksi on ollut enemmän porua kuin villoja. Minulla ei tietenkään ole mitään sitä vastaan että Karhujen kemnestymismahdollisuuksiin uskotaan, se on hieno asia että poruilaisilla on uskoa ja intohimoa asian suhteen.

Olen kuitenkin hyvin samoilla linjoilla Mietiskelijän kanssa, ja veikkaukseni sm-sarjaan menijöistä on täysin sama kuin Nipellä ja aiemmin Tuumaajalla.

Jonkin muun joukkueen sm-sarjaan pääsy olisi yllätys, mutta niitä toki toivotaan.

fbaRe: C-tytöt SM16.6.2020 7:43
Olisi kiva vähän kuulla että mistä joukkueista tulee eniten fba pelaajia kun muissa ketjuissa niistä puhuttiin.

VeikkausRe: C-tytöt SM16.6.2020 10:58
fba

eniten pelaajia tulee uskoakseni viimekauden sm-sarjaa pelanneista joukkueista, mitkä ei ole yhteistyöseuroja?

esim
oilers (ent grifk)
wirmo
nst tai saipa
pelicans
turku

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM16.6.2020 21:44
Em. listasta puuttuu seura/joukkue jonka kaikki kuusi -05 pelaajaa on kutsuttu FBA-leirille. Selviää kyllä jos on lukenut tätä ketjua.

fbaRe: C-tytöt SM17.6.2020 9:05
Eikö Salpa/Karhuilla ole ainakin se 5 fba-pelaajaa?

TuumaajaRe: C-tytöt SM17.6.2020 10:02
Mitä sitten?

JojoRe: C-tytöt SM18.6.2020 9:45
Fba
3 pelaajaa salpasta
1 pelaaja karhuista
yhteensä 4 pelaajaa kahdesta joukkueesta! tämä ei tietenkään kerro oikeastaan mitään joukkueista vaikkakin pelaajia olisi enemmänkin päässyt.

Onnittelut kaikille valituille ja niille jotka eivät halua osallistua.

oilers, wirmo etc noin 5-10 pelaajaa

onneksi Pss, Ervi ja varsinkin Classic ovat yhteistyöseuroja niistä tulisi united pelaajia melkoiset määrät.

BC

MasaPRe: C-tytöt SM18.6.2020 22:28
Innostunut johtaja saa alaisensa innostumaan. Tämä pätee työelämässä ja varmasti myös harraste -ja kilpaurheilussa. Toivotaan, että kurssi muuttuu ja tytöt pääsevät nauttimaan hienosta harrastuksestaan hyvällä mielellä.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.6.2020 20:22
Ensinnäkin totean ihan yleisellä tasolla, että vaikka tämä mielipidepalsta onkin, ei yksittäisen pelaajan, valmentajan tai minkään muunkaan henkilön suolaamisessa täällä ole mitään tolkkua.

ErVin c-tytöissä oli viime kaudella. 3 ammattitaitoista valmentajaa. Vastuuvalmentaja vaihtui, ja joukkueella on edelleen
3 ammattitaitoista valmentajaa. 2 tytärtäni on ollut nykyisen vastuuvalmentajan valmennettavana (toinen edelleen, tosin nuorempien ryhmässä). Molemmat tyttäreni ovat kehuneet häntä. Myös itse olen pitänyt hänestä, aina kun olen hänet tavannut, on ollut kiva rupatella. Vaimoni sanoi, että hän on loistotyyppi.

Jollakin on tainnut mennä homma ihon alle. Kannattanee joko käydä rakentavaa keskustelua valmennuksen kanssa tai vaihtaa seuraa.

MODERe: C-tytöt SM23.6.2020 22:24
Poistettu viestejä. Hyökkäävä ja/tai henkilöön kohdistuva kritiikki ei ole sallittua.

t.MODE

Eeva WellingRe: C-tytöt SM24.6.2020 7:45
Muistattehan asiallisen ja rakentavan keskustelun. Aurinkoista kesää! Eeva Welling

Esi-isäRe: C-tytöt SM24.6.2020 8:18
Nimimerkille Uusi
Hyvä kun olette tyytyväisiä,mitä seuran vaihtamiseen tulee niin sikmielenkiintoinen kommentti.....
Seurassa ei mitään vikaa vaan....
Mutta onneksi muilta osin pelittää

MitenRe: C-tytöt SM25.6.2020 18:57
Haluaisin vähän kuulla perusteluja sille miten Ervillä vain kolme ammattitaitoista valmentajaa? Luulisi että tuon tason joukkueeseen ei mitään ummikkoa oteta

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM25.6.2020 19:05
Jos kysyjä viittaa minun kirjoitukseeni, niin sanoin että c tyttöjen joukkueella on 3 ammattitaitoista valmentajaa.

Asiaa voi vielä tarkentaa siten, että c tyttöjen ikäluokalle (c edustus ja c akatemia) on 4 valmentajaa, jotka ovat kaikki ihan päteviä.

Hyvissä käsissä ErVillä tämä ikäluokka on, ja koska eritysesti 06 ja 07 ikäluokat ovat vahvoja, tulee tämä ryhmä olemaan vahva sm-sarjassa viimeistään 1-2 vuoden päästä alkavilla kausilla, miksei jo tulevallekin.

TuumaajaRe: C-tytöt SM26.6.2020 15:04
En tiedä muista, mutta mua ei Ervin valmentaja ruliassi kiinnosta tippaakaan. Aiheenahan oli kuitenkin C SM karsinnat eikä ervin valmentajat ja tyttöjen onnellisuus aste.

Uusi Nimimerkki Re: C-tytöt SM26.6.2020 19:56
Olen tuumaajan kanssa täysin samaa mieltä. Vastasin nyt kuitenkin kun ilmeisesti minulta asiaa kysyttiin.

Täällä voisi jatkossa keskittyä joukkueiden välisiin voimasuhteisiin ja menestysmahdollisuuksiin karsinnoissa.

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM29.6.2020 13:19
Onko tiedossa jotain harjoitusturnauksia jossa pääsisi vähän katsomaan joukkueiden menoa?

JariRe: C-tytöt SM29.6.2020 16:10
Raumalla 9.8 on c tyttöjen turnaus.

TuumaajaRe: C-tytöt SM29.6.2020 19:02
Mitäs joukkueita siellä on?

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM29.6.2020 21:14
Mitkä joukkueet osallistuu?

säbäxRe: C-tytöt SM30.6.2020 0:30
Salba, Koovee, Salpa/Karhut, Losb/Vss, Kälviän Tarmo

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM30.6.2020 8:18
Eli päästään siis näkemään Salban, Kooveen, Losb/Vss ja Salpa/Karhujen pelejä. Ihan mielenkiintoista näin vähän ennen sm-karsintoja

TuumaajaRe: C-tytöt SM30.6.2020 10:49
Näistä on vaikeaa veikata miten voimasuhteet menevät.

-A-Re: C-tytöt SM30.6.2020 11:20
Onko jossakin jo julkaistu mitkä joukkueet osallistuvat Loisto Cup:n?

..Re: C-tytöt SM2.7.2020 16:06
Nimimerkki -A-
Vilkaise erillistä keskustelua aiheesta nimimerkiltä Matti. Siellä listattu kutsutut joukkueet. Loisto cuphan on kutsuturnaus :0)

-A-Re: C-tytöt SM2.7.2020 21:57
Kysyin tuota sen takia, että kutsu ei tarkoita välttämättä sitä että osallistuu...

MRe: C-tytöt SM3.7.2020 9:46
Kuulemma kymmenen joukkuetta on osallistumassa C-ikäluokan turnaukseen. Eli ilmeisesti sitten kaksi 5 joukkueen lohkoa.

Ruudun toiselta puolelta katsojaRe: C-tytöt SM16.7.2020 1:04
Eilisen Northern Stars - ErVi harjoitusottelun perusteella NS:n vahvuudesta kuulut huhut eivät tunnu pitävän täysin paikkaansa kun taas ErVi tuntuu olevan melko vahva. ErVin 13-4 (?) voitto kuulosti suurelta. Itse en paikan päälle päässyt, onko ottelusta enempää tietoa, puuttuiko joukkueilta kärkipelaajia tms? Kiinnostavaa olisi kuulla lisää keskustelua :)

Streemiä katsonut :) Re: C-tytöt SM16.7.2020 8:24
Eikös tuo eilinen peli ollut kummankin Norssi ja ervi osalta ensimmäinen harkkapeli nyt tämän kauden osalta. Kummatkin joukkueet olivat suhteellisen laajalla kokoonpanolla liikkeellä. Norssin puolella oli selvästi nuorempaa kaartia kun taas ervillä näkyi joukkueen rakenne olevan selkeästi jo vanhempi.

Yhtään peliä sen enempää avaamatta oli selkeästi kiva päästä pelejä jälleen pelaamaan ja seuraamaan. Katsellaan tuloksia sitten karsintojen jälkeen.

Täytyy toivoa että nämä isommat tulevat turnaukset edes nykyisen korona tilanteen takia kuvattaisiin verkkoon jotta halleja ei tarvitsisi pakata täyteen.

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM16.7.2020 9:26
Onhan ErVi toki lähtökohtaisestikin vahvempi joukkue, heillähän on pari joukkueellista c-ikäisiä, ja taistelevat CtSM-sarjan kärkipaikoista. NS:llä on 7 B-tytöissä pelaavaa -05 tyttöä (kaikki eivät eilen pelanneet), mutta loput ovat nuoria ja melko kokemattomia D-tyttöjä. Joukkue taistelee SM-sarjapaikasta. Tämä on tietysti spekulointia, mutta uskoisin että jos NS tiivistäisi joukkueensa kahteen kentälliseen, se haastaisi ErVin hieman tasapäisemmin. Viikon päästä joukkueet kohtaavat uudestaan.

TuumaajaRe: C-tytöt SM16.7.2020 11:58
Tähän aikaa kesästä ei kannata mitenkään vetää isoja johtopäätöksiä. Poissaolot voivat olla ratkaisevia tuloksenkin kannalta.

Kohta alkaaRe: C-tytöt SM16.7.2020 12:23
Tuumaajalla hyvä pointti, mutta onhan tässä jopa reilu kuukausi karsintoihin.

Uskon ettei NS ollut kaikki C-ikäiset pelaamassa ja vaikka olisikin ollut niin pitää muistaa ervin olevan todella kova joukkue tai jopa kaksi kovaa joukkuetta.

Tänään ollutRe: C-tytöt SM22.7.2020 18:32
Onkos jotain kommentteja Espoon turnauksesta? NS:llä oletettavasti oli kotiturnauksessa "kaikki" parhaat paikalla. Millaisilla ryhmillä muut olivat liikkeellä?

LomailijaRe: C-tytöt SM22.7.2020 19:16
Tulokset Espoon turnauksesta alla. Ei ollut Espoolla kaikki parhaat paikalla ja Erviltäkin jokunen puuttui. Muuten ei kokoonpanoista tietoa. Peliaika oli 2 X 15 min. juoksevaa aikaa.

Stars - Ervi 0-6
SalPa - Losb 4-0
SalPa - Ervi 2-3
Stars - Losb 4-2
Stars - SalPa 7-4
Ervi - Losb 6-3

TuumaajaRe: C-tytöt SM22.7.2020 22:28
Isoja maalilukuja 2 erän otteluksi. Kertoo jostain

KatsojaRe: C-tytöt SM22.7.2020 22:49
Keitä ErVin ja NS:n kärkinimiä puuttui?

K3Re: C-tytöt SM23.7.2020 9:24
NS puutui ainakin Suhonen ja Tarkkinen mutta Hana-Pimenoff-Luukkonen esitti pirteää peliä

Nevalainen oli pakissa ja muitakin hyviä kokoonpanossa oli nrot 9 ja 10 jne

NS peluutti myös paljon nuoria ja meni maalinteko kilpailuksi pelit

Erviltä vahvaa peliä ja heittämällä melkein kaksi joukkueellista pelaajista kilpailee edustus paikasta.

PS
Lohja voi jopa yllättää tasurilla Ervin tai Saipan karsinnoissa olkaa tarkkana!

KysyväRe: C-tytöt SM23.7.2020 10:41
Oliko turnauksessa mukana SalPa vai SalPa-Karhut YJ?

TuumaajaRe: C-tytöt SM23.7.2020 10:56
YJ

Uusi NimimerkkiRe: C-tytöt SM23.7.2020 14:39
Sen verran korjaan NS.n osalta, että Suhonen ei pelannut mutta Tarkkinen pelasi pakkina numerolla 9. NS petraa peli peliltä ja meno turnauksen kolmannessa ottelussa Salpaa vastaan oli jo varsin railakasta. Ervillä on tosiaankin erittäin laaja rosteri C-tyttöjä, ja valintoja edustukseen ja Akatemiaan ei ole vielä tehty. Jokainen harkkamatsi on pelattu eri kokoonpanolla, joten mitään edustus/optimirosteria ei ole siis nähty. Hyviä tai ainakin tasavahvoja pelaajia on paljon, ja voisinkin pientä konsulttipalkkiota vastaan antaa ErVille vinkin, että tekevät kaksi tasavahvaa joukkuetta ja hankkivat siten kaksi sm-.sarjapauikkaa :) Kuoten olen aiemmin todennutkin, suurin haaste tulee olemaan miten tytöt jaetaan edustukseen ja akatamieaan. Todettakoon vielä se, että joukkueen parhaat -07 tytöt pelasivat erittäin hyvin, joten heidän sivuuttaminen edustusjoukkuetta valittaessa on varsin visainen kysymys. Salpan ryhmässä siis pelasi porilaisia, ja varsin hyvä ryhmä heillä on kasassa. Haasteena on karsinnoissa kova jamielenkiintoinen lohko, missä Pelsujen jälkeen Loisto, Salpa ja Ervi Akatemia taistelevat siitä toisesta sarjapaiksta. Toki Loisto on lohkon kakkossuosikki, mutta tosiaankin saattaa olla yllätysten lohko. Losb jätti kolmella tappiollaan eilen vaisuimman kuvan. En tiedä olivatko Vihdin tytöt mukana, joku minua viisaampi voi kertoa. Joukke tosin aloitti hienosti ottelun ErViä vastaan johtaen 3-0, ja olisvat voineet johtaa enemmänkin, mutta ehkä hieman takki auki peliin tulleet ErVittäret hotivat sitten rutiinilla matsin. Eilen nähdyn perusteella en ennusta Lohjalaisille sm-sarjapaikkaa, mutta en tiedä olivatko parhaalla mahdollisella rosterilla nyt mukana.

SäbättäjäTurnaus23.7.2020 20:15
Parhaimmat vihtiläiset näyttivät olleen lohjalaisten matkassa. Siis viime kauden VSS:stä. Kummallakin oli haasteita aluesarjassa, joten mielenkiintoista nähdä miten karsinnoissa käy. Tsemppiä kuitenkin tasapuolisesti kaikille.

MasaRe: C-tytöt SM25.7.2020 12:14
Taisi siellä olla Ervinkin parhaimmat pelaamassa. Ei ainakaan näyttänyt siltä, että jotain olisi kaivattu enemmälti. Maaleja tehtiin isolla rintamalla kuitenkin ja oliko kertaakaan samat kokoonpanot peleissä? Salpalla hyvää syöttelypeliä, mutta kahdella kentällä turnauksessa alkaa väistämättä jalka painaa. NS pitkälti vanhempien pelaajien varassa, turnauksissa sama juttu kuin Salpalla, jalka alkaa painaa jossain vaiheessa. Losbilla välähdyksiä turnauksessa, mutta peli vielä hajanaista. Eräillä myös maalivahtiosasto kunnossa.
Kyllähän se Ervi näytti vahvalta peleissä, mutta olisi kiva nähdä harjoitusottelu Oilersia vastaan, miten kävisi. Vaikka sitten niiden kahdella eri joukkueella kokeillen.

TuumaajaRe: C-tytöt SM5.8.2020 9:29
FBA leiritys käynnissä. Onko paikalla olijoita? Mitä siellä ollaan nähty?

KuulijaRe: C-tytöt SM5.8.2020 16:10
Ei ole tietoa muuten kuin yhteistyöseurojen keskinäisistä peleistä, Pss-Classic 3-4, Ervi-Koovee 10-1.

Masa-hiiriRe: C-tytöt SM6.8.2020 8:50
Aika tasainen ollut PSS-Classic peli, mutta Ervi kyllä pieksenyt KooVeen pahasti. Onko muuta tai muista tuloksista tai peleistä/pelaajista tietoa?

Lohko3Re: C-tytöt SM6.8.2020 12:25
FBA 03 - 05.08 Eerikkilä

Lohkossa 1

United 2 voitti kaikki pelit
Classic voitti uni1 ja PSS
Uni 1 voitti vain PSS
Pss hävisi kaikki pelit

joukkueet oli "tasaiset" ja molemmissa united joukkueissa 1 ja 2 vilisi tulevan maajoukkuueen U16 pelaajia, sekä luulisi Classicista ja PSS joukusen mahtuvan kuvioihin. Kaikki joukkueet ylättävänkin tasaisia sisäisesti.

lohko2
United 3 voitti kaikki pelinsä mm. ErVin 3-2
ervi voitti uni 4 ja kooveen
uni 4 voitti vain kooveen
koovee hävisi kaikki pelit

Lohkon 2 joukkueissa isoja eroja keskenään ja joukkueiden sisälläkin erot isoja.
uni3 ja ervi ei haasta silti missään tapauksessa 1 lohkon joukkueita.

tulevan maajoukkueen pelaajia voi olla muutama lohkossa2

FBA tapahtumat on löytämässä hyvät tapahtumat ja valmentajatkin on rautaa!

Masa Re: C-tytöt SM7.8.2020 19:41
Ketkä ovat mielestäsi ikäluokkiensa parhaita/joukkueittensa parhaat?

Lohko3Re: C-tytöt SM7.8.2020 21:08
Masalle vastaus saadaan syyskuussa, kun u16Mj kokoontuu ensi kerran 2005s osalta!


Jos sanoisin Vaikka lohkossa 1 pelanneiden joukkueiden olevan todella tasaisia ja lähes kaikki pelaajat huippuja tai vähintään hyviä.

Varmasti kovimmat jo pelaavat B -A sarjoja tai jopa fliigaa.

TuumaajaRe: C-tytöt SM7.8.2020 22:06
Sunnuntaina lienee C tyttö turnaus Raumalla. Siellähän on noita karsintoihin osallistujia. Etenkin täällä puhetta saanut Salpa/karhut. Nähdään jo onko puheitten päälle lihaa

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM8.8.2020 12:10
Mitä muita joukkueita osallistuu Rauman turnaukseen?

TuumaajaRe: C-tytöt SM8.8.2020 14:15
Kopioitu ylempää...

Salba, Koovee, Salpa/Karhut, Losb/Vss, Kälviän Tarmo

AnonRe: C-tytöt SM9.8.2020 15:00
Raumalla LoSB/VSS - Koovee 2-2

OulussaRe: C-tytöt SM9.8.2020 16:49
Oulussa C tyttöjen tuloksia.
Rankat Ankat - Nibacos 1-0
LNM B - Nibacos 14-1

HarkkaturnausRe: C-tytöt SM9.8.2020 20:48
Kellään tuloksia rauman turnauksesta?

pitsiturnausRe: C-tytöt SM9.8.2020 21:00
Normaalia raumalaista mielenkiintoa, kun omat ei voita ei tuloksiakaan jakseta päivittää. Noh, sen verran tiedän tuloksia että voi sanoa että Tuumaajaa saattaa nyt harmittaa

KatsojaRe: C-tytöt SM9.8.2020 21:37
Rauman pelien tulokset löytää @salbactytot instagram-stooreista

Mee....miRe: C-tytöt SM9.8.2020 22:27
Salpa/Karhut selkeästi muita edellä, tuskin peli vielä valmista mutta vauhtia tuntuu riittävän. Nro #7 ja #92 jäi mieleen. Kälviän joukkue oli myös hyvä, varsinkin ykkösketju oli loistava.

kohti karsintojaRe: C-tytöt SM10.8.2020 8:41
Su 9.8 Tampere

Classic - pelicans 6-3

Pelicanssin ensimmäinen harjoitusottelu tälle kaudelle peliaika 3x20 min.
Pelicansin peli loppua kohden jo selvää parannusta ja muutamia pitkiä hyökkäyksiä.

Classic on kova ja erittäin valmista pelaamista.

Kahden viikon kuluttua karsinat ohi ja osa joukueista aloittaa valmistautumisen SM-sarjaan ja osa jää odottamaan alueellisia sajoja.

Tsemppiä kaikille viimeiseen kahteen viikkoon ennen karsintoja.

RaumaltaRe: C-tytöt SM10.8.2020 13:23
Rauman pelien tulokset:

Salpa/Karhut vs Salba 4-2
LoSB/VSS vs KooVee 2-2
KäTa vs Salpa/Karhut 2-3
Salba vs LoSB/VSS 3-3
KooVee vs KäTa 1-3
Salpa/Karhut vs LoSB/VSS 4-0
Salba vs KäTa 1-1
KooVee vs Salpa/Karhut 3-5
LoSB/VSS vs KäTa 3-3
KooVee vs Salba 2-4

RopoRe: C-tytöt SM10.8.2020 16:44
tasaista kuin pohjanmaalla!

Salpa/Karhut ja koovee eroittuivat edukseen toki Salpa/Karhut ja koovee täysin eri syistä.

Ihme on jos tästä ryhmästä nousee SM sarjaan enemmän kuin 1 joukkue (salpa/karhut)

Pääkallosta näkyvyyttäRe: C-tytöt SM10.8.2020 22:25
Voisko tyttösäbä keskustelut siirtää Pääkalloon?
Siellä on nyt näköjään aktivoitunut ainakin C-tyttöjen tulevan kauden keskustelu:
https://paakallo.fi/keskustelu/threads/c-tyt%C3%B6t-sm-2020-2021.1464/

Toiveessa saada enemmän näkyvyyttä tyttösalibandyyn!

Etelän videoniiloRe: C-tytöt SM11.8.2020 9:55
Nyt kun reipas viikko karsintoihin aikaa ja koronaakin tuntuu maahan tulevan lisää niin mitenkäs näitä tulevia karsintoja päästään seuraamaan turvallisesti.

Onko tiedossa jo mistä halleilta saadaa livekuvaa?

SorjonenRe: C-tytöt SM12.8.2020 6:16
Ainakin Lappeenrannasta tulee livenä...

https://saipasb.fi/viestinta/c-tyttojen-sm-karsinnat-lappeenrannassa/Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: