Keskustelu

Alustan tarjoajilla on vastuuKysymys ?Tyttösäbälle? ja lajiliitolle23.8.2020 19:27
Mikäli tyttöpelaajia haluttaisiin kunnioittaa yhtään, niin kommentoijilta vaadittaisiin rekisteröityminen tällä palstalla.

Halleilla kuulee jo liian paljon asiatonta tai arvostelevaa keskustelua ja nyt salibandy lajina haluaa tyttöjen osalta mahdollistaa sen myös täällä omilla sivuillaan nimettömästi.

Haluaisiko joku palstan ylläpitäjistä tai sivuston hallinnoijista kommentoida, että miksi ei rekisteröitymistä vaadita ja ketä tämä rekisteröimätön keskustelu palvelee?

On kritiikkiä ja kritiikkiäRe: Kysymys ?Tyttösäbälle? ja lajiliitolle23.8.2020 20:39
Samaa mieltä! Ehdottomasti rekisteröityminen palstalle!!! Ymmärrän nimimerkillä kirjoittamisen mutta rekisteröityminen ei todellakaan vaatisi paljon. Tai sitten alustan vaihto.

Eeva WellingRe: Kysymys ?Tyttösäbälle? ja lajiliitolle23.8.2020 20:42
Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Varmasti on aiheellista vakavasti miettiä, miten tätä keskustelupalstaa kannattaa luotsata eteenpäin.

Sitä toivoisi, että keskustelu pysyisi asiallisena, vaikka asioista voi eri mieltä ollakin.

Ystävällisin terveisin,
Eeva Welling
pelaamisen kehittäjä
Salibandyliitto

HuolestunutRe: Kysymys ?Tyttösäbälle? ja lajiliitolle23.8.2020 21:12
Täällä kommentoi eniten tyttöjen intohimoiset isät, mutta palstaa lukee paljon myös lapset ja ennen moderointia tänne lipsuu todella asiattomia kommentteja. Tällä palstalla tarjotaan mahdollisuus kiusaamiseen ja toisten nimissä kirjoittamiseen ilman rekisteröintiä ja mikäli ei ole resursseja luoda turvallisempaa keskustelualustaa, niin on vastuutonta ylläpitää palstaa. Kärsijänä tässä on nuoret tytöt ja lapset ja vastuu liitolla. Kuvakaappaukset jäävät elämään nettiin ja leviävät somessa ja lasten kesken ja niistä näkyy, että keskustelu käydään liiton tarjoamalla sivustolla.

EVVKRe: Kysymys ?Tyttösäbälle? ja lajiliitolle23.8.2020 21:53
Tällä hetkellä tyttöjen keskuudessa leviää lukuisia kuvakaappauksia palstalta, jotka ovat kaukana asiallisesta. Mikäli liitto ei puutu tähän on varmaan tarpeen olla yhteydessä mediaan ja näyttää näitä julkaisuja, mitä täällä pääsee jatkuvasti ulos, jotta saadaan asiasta laajempaa ja julkista keskustelua ja herätellään myös kirjoittelijoita.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: