Keskustelu

KatsoaC-tyttöjen SM-sarja28.8.2020 22:02
Moi! Voitaisiinko jatkaa keskustelua asiallisesti tyttöjen CSM sarjasta? Mitalisuosikkeja?

TapioRe: C-tyttöjen SM-sarja29.8.2020 10:14
Olisko kärkikolmikko alla,
Classic
Ervi
PSS

TuulaRe: C-tyttöjen SM-sarja30.8.2020 18:35
Veikkaisin, että mitaleille menee Classic, Saipa ja Ervi. Paremmuusjärjestystä on tässä vaiheessa vaikea veikata.

KotikatsojaRe: C-tyttöjen SM-sarja11.10.2020 11:37
Onkohan pelaavilla joukkueilla striimejä?

PohdiskelijaRe: C-tyttöjen SM-sarja11.10.2020 20:17
Mitäs mietteitä viikonlopun peleistä ja tuloksista?

StriimiäRe: C-tyttöjen SM-sarja11.10.2020 20:19
Kotikatsojalle: ainakin Northern Stars mainostaa instagramissa, että kuvaavat kaikki pelinsä Solidsportiin.

MiettijäRe: C-tyttöjen SM-sarja24.10.2020 10:06
Saataisiinko keskustelua tulevista ja menneistä peleistä? Miltä SM-sarjan alku ja alun tulokset ovat vaikuttaneet? Ovatko tulokset olleet odotettavissa vai tuliko yllätyksiä?

PenkkiurheilijaRe: C-tyttöjen SM-sarja24.10.2020 10:32
Striimaako kukaan sunnuntain pelejä lahdesta?

Etelän videoniiloRe: C-tyttöjen SM-sarja24.10.2020 12:55
Eikös sieltä järjestjä pukkaa youtubeen kuvaa ja Northern Stars tekee varmasti myös oman tuotantonsa solidsporttiin.

-A-Re: C-tyttöjen SM-sarja24.10.2020 20:35
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=6tMVQHAq-44

Tuolta ilmeisesti pelit näkyy

penkkiurheilijaRe: C-tyttöjen SM-sarja25.10.2020 8:17
Kiitos tiedoista.

Millast peliä?Re: C-tyttöjen SM-sarja25.10.2020 8:38
Sunnuntaina 25.10.2020 pelataan täysi sarja Lahdessa, johon C-tyttöjen SM-sarjajoukkueet kokoontuvat pelaamaan kaksi ottelua per kukin paikalle ilmestyvä joukkue. Ottelutapahtumaa emännöi Pelicans SB ja niin ikään Pelicans SB pelaa ensimmäisen ja viimeisen pelin tapahtumassa kohdaten päivän aluksi Ankat Oulusta ja illan päätteeksi PSS:n Porvoosta. Tähän väliin mahtuukin sitten koko C-tyttöjen SM-kirjo.


Pelicans SB - SSRA
Pelicans pelasi ensimmäisenä turnausviikonloppuna muutaman todella tiukan pelin, eli hävisi maalilla (4-3) FBC Turulle ja samoin maalin tappio Wirmolle (5-6), mutta varsinkin Wirmoa vastaan oli loistava loppukiri. Ankat puolestaan pelasivat niin ikään Zemppi Areenalla kaksi vastaavasti tiukkaa peliä, eli voitto Porvoosta 4-3 ja puolestaan kahden maalin tappio yhtä ennakkosuosikeista, EräViikinkejä, vastaan 5-3. Näin ollen aamun avauspelistä voisi odottaa jännitysnäytelmää, tiukkaa ja tasaista peliä.

Nibacos - SaiPa
Päivän toisessa pelissä Nibacos pääsee haastamaan SaiPan. Saipalla on vahva ja osaava porukka sekä hyvä valmennus, mutta ensimmäisestä turnauksesta ei peleistä vielä tarttunut pisteitä mukaan. Nibacos puolestaan taisteli Porvoota vastaan tasapelin 3-3 mutta jäi hivenen Classicin jalkoihin. Nähdäänkö Lahdessa tänään sisuuntunut Nibacos, joka haastaa SaiPan tosissaan?

SSRA - Northern Stars
Ankkojen toinen peli on espoolaisia vastaan. Espoolaiset ovat uusi tuttavuus C-tyttöjen tässä ikäluokassa, joten pelistä on vaikea ennakoita alkaa sanomaan. Ankoilla toinen peli, joten ovat varmasti jo hyvän "lämmittelyn" saaneet ensimmäisessä pelissä. Ensimmäisessä turnauksessa Northern Stars onnistui saamaan neljä pistettä mukaan. Miten lähtevät pelit käyntiin nyt Lahdessa?

SaiPa - Classic
SaiPan ja Classicin kohtaaminen tulee olemaan mielenkiintoinen. Saipa pelaa omaa peliään kapealla rosterilla ja Classicilla on puolestaan heittää kolme kappaletta ykköskenttiä peliin kuin peliin, joten aika ylärosterilla saavat lappeenrantalaiset pelin pelata, jos meinaavat pisteet Classicilta irroittaa.

Northern Stars - Nibacos
Molempien joukkueiden toinen peli. Ensimmäiset ottelut varmasti näyttävät omalta osaltaan päivän suuntaa. Nibacos on Lahdessa mukana 15+2 rosterilla. Northern Stars luottaa hivenen kapeampaan rosteriin (13+2).

EräViikingit - FBC Turku
EräViikinkien sekä FBC-Turun ensimmäinen peli. ErVillä on hyvin liikkuva ja taitava ryhmä, samoin on FBC Turulla, josta löytyy myös vahvat viivalta laukovat pelaajat, joten mielenkiinnolla odotetaan miten kahden vauhdikkaan joukkueen kohtaaminen päättyy.

Classic - SBS Wirmo
Yksi päivän varmasti mielenkiintoisimmista peleistä on kun tampereen Classic kohtaa SBS Wirmon. Pienen kylän kyky tuottaa ikäluokka toisensa perään huippupelaajia on kiistaton. Molemmissa joukkueissa pelaajista pelaa myös B-tyttöjen SM-sarjoissa, joissa ovat myös runkosarjassa korkealla. Jännä nähdä miten peli 3 x 15 minuuttia rakentuu kahden joukkueen välillä

FBC Turku - PSS
Miten FBC Turun liikkuva joukkue pelaa puolestaan kurinalaisemmin ja järjestäytyneemmin pelaavaa Porvoota vastaan? Purkaako Porvoo FBC Turun hyökkäystä ja onnstuuko omassa hyökkäyspelin rakenteissaan paremmin kuin ehkä luovempaa peliä pelaava FBC Turku? Kahden hivenen eri valmennuslinjan ja pelityylin kohtaaminen.

SBS Wirmo - EräViikingit
Mynämäkeläisten toinen kohtaaminen. Jos ensimmäisessä pelissä vastassa Classic, niin ei ole helppo tämä toinenkaan peli, kun vastaan asettuu Helsingin ylpeys EräViikingit.

PSS - Pelicans SB
Illan finaali pelataan Porvoon ja Lahden välillä, eli PSS kohtaa turnausta rakentaneen Pelicans SB:n. PSS:llä tunnin tauko, mutta peli tuoreessa muistissa FBC Turkua vastaan kun puolestaan Pelicans SB:n pelaajat aloittavat peliin valmistautumisen käytännössä nollista,koska aamun peleistä on jo sen verran aikaa. Onko tällä vaikutusta, vai tuottaako PSS:n joukkuepeli tulosta? Onnistuvatko Pelicansin vahvat yksilöt ratkaisemaan pelin omalla henkilökohtaisella taidolla?

Nuorien pelaajien iän takia en nostanut nimiä esille. Toisaalta kausi alussa ja paljon pelejä (toivottavasti) edessä, joten tuloksiakaan on käytännössä alkaa arpomaan... siihen tarvittaisiin hivenen parempi ymmärrys kuin itselläni on. Tsemppiä päivän peleihin ja pysytään terveinä.

cesmiRe: C-tyttöjen SM-sarja8.11.2020 23:12
Taas kierros Mosalla pelattu. Alkaako sarjan voimasuhteet näkymään? Classic lienee ihan omassa luokassaan, mutta ihan kantapäillä on muutama haastaja.

Kiitokset kuvaajille. Oli helppo pelejä seurata.

Hyvää isänpäivää!Re: C-tyttöjen SM-sarja8.11.2020 23:21
En ole nähnyt kuin tulokset, mutta mitä mahtaa olla PSS:lle tapahtunut kun seura oli yksi sarjan suurimpia suosikkeja mutta onkin vasta toiseksi viimeisenä... Sarja on tietysti vasta alussa, mutta kova homma tuosta pistemäärästä on päästä neljän sakkiin.

Mikä on pelejä nähneiden arvio sarjan loppujärjestyksestä tämän hetken tilanteen mukaan.

katsoja35345Re: C-tyttöjen SM-sarja9.11.2020 12:01
Wirmon tytöt ovat saaneet pelinsä nousujohtoiselle uralle. Tehopisteitä on tullut laajalla rintamalla. Hieman ehkä haastajana lähtenyt joukkue tulee taistelemaan mitalisijoista. Vähän keltamustien lasien läpi katsottuna mutta hyvältä näyttää tässä vaiheessa.

.Re: C-tyttöjen SM-sarja9.11.2020 13:31
mosalla ei kyllä eilen noudatettu koronasäännöksiä... surullista sillä turnausmuotoiset sarjat lopetetaan ensimmäisenä tilanteen vaatiessa. mutta kaikki tekee tietenkin omat päätöksensä ja ymmärtää seuraukset toivottavasti

-A-Re: C-tyttöjen SM-sarja9.11.2020 13:47
Tuohon edelliseen olisi kiva saada hieman tarkennusta mitä sääntöjä siellä rikottiin?

toimariRe: C-tyttöjen SM-sarja9.11.2020 14:02
En ymmärrä myöskään mitä sääntöjä siellä rikottiin, jos paikalla olivat ainoastaan pelaajat, toimarit, tuomarit, striimajat ja toimitsijapöydän henkilöt? Kyllä todella loistavasti oli hoidettu koko päivän toiminta, ettei koronan suhteen tulisi ongelmia. Nämä paikallaolijat noudattivat sääntöjä tarkasti eikä ylimääräisiä henkilöitä ollut paikalla.

AnonyymimyösRe: C-tyttöjen SM-sarja9.11.2020 22:20
Hienosti oli Ervi taas järjestänyt turnauksen. Mitä tuohon sarjaan tulee, niin joukkueet ovat todella tasaväkisiä. Kukaan ei mene omia menojaan. Hienoja ja viihdyttäviä pelejä on luvassa. Isot kiitokset kuvaajille.

,Re: C-tyttöjen SM-sarja10.11.2020 13:37
oli katsojia tuolla paikalla

-A-Re: C-tyttöjen SM-sarja10.11.2020 16:32
Pisteelle ja pilkulle

Tässä taitaa nyt sekoittua "katsojat" ja turnaukseen osallistuvien joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt, joita kyllä näkyi välillä striimissäkin kentän ulkopuolella, mutta heillähän on ohjeistustenkin mukaan lupa olla katsomossa

Paikalla ollutRe: C-tyttöjen SM-sarja10.11.2020 16:46
Ohjeistuksena oli tulla katsomoon ennen edellisen pelin loppua ja kentälle kun edelliset pelaajat poistuneet kentältä. Näin vältettiin ruuhkautuminen ovella ja portaissa. Järjestelyt sujui hyvin, käytävät oli liki tyhjiä. Turhia kontakteja ei tullut.

penkkiurheilijaRe: C-tyttöjen SM-sarja25.11.2020 11:07
Sarja siis jatkunee viikonloppuna?
striimaakohan kukaan?

sriimiäRe: C-tyttöjen SM-sarja25.11.2020 11:21
wirmo kuvaa kaikki pelit

penkkiurheilijaRe: C-tyttöjen SM-sarja26.11.2020 9:06
Hieno juttu.Kiitokset jo etukäteen

katsoja235Re: C-tyttöjen SM-sarja26.11.2020 13:40
V-S terveysviranomaisilta on annettu suositus, ettei maakuntarajat ylittäviä kilpailuja tai urheilutapahtumia järjestettäisi. Mahtaako viikonlopun pelit jääda viimeiseksi tälläkaudella :( ?

en uskoRe: C-tyttöjen SM-sarja26.11.2020 15:34
Onneksi kyseessä on vain suositus.

Toimii pikkujunnuissa, mutta teini-ikäisissä harrastajien taso ja määrä on jo niin pieni että aika tylsää olisi pelata muutaman joukkueen kesken. Pahimmillaan jopa kahden joukkueen kesken.

-A-Re: C-tyttöjen SM-sarja26.11.2020 18:06
Jää sitten viikonlopunkin pelit pelaamatta. No pelit jatkuu sitten toivottavasti taas jonkun viikon kuluttuaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: