Keskustelu

Länsirannikko jyrää🙂Länsirannikko jyrää13.10.2020 22:07
https://salibandy.fi/fi/uutiset/lansirannikko-torjuu-koronaa-kokeilulla-ylialueelliset-sarjat-pois-ja-ottelut-yksittaisiksi/

Onhan tää hienoo... Ainakin länsirannikon toimiston mielestä... Pelaajat/joukkueet voi olla toistamieltä....

NiinRe: Länsirannikko jyrää13.10.2020 22:48
No, onhan tuo nyt oikeasti ihan viisasta.

Terveys varmasti kuitenkin tärkeämpää kuin näiden lasten ja taustajoukkojen joukkokokoontumiset harrastuksen parissa.

Länsirannikko jyrää🙂Re: Länsirannikko jyrää13.10.2020 22:56
Miten se liittyy ikään, jos c-tytöt(pl. Sm-sarja) ja nuoremmat pelaavat alueellista ja samat tytöt b-sarjassa/A-tyttöjen sarjassa ylialueellista/valtakunnallista...

-K-Re: Länsirannikko jyrää13.10.2020 23:16
Mitä helvettiä nuo touhuavat?

Seuroilta ei varmasti ole kysytty mitään.

SäbäisäRe: Länsirannikko jyrää14.10.2020 8:23
Kun tämmöinen tieto julkaistaan niin mielestäni olisi hyvä tapa samalla ilmoittaa muutokset myös sarjajärjestelmissä.
Mitkä joukkueet pääsevät keväällä C SM playoff karsintaan? Annetaanko toinen paikka länsirannikon 1. joukkueelle jolla ei eliittisarjassa välttämättä riittäisi taso tähän. Miten kevätpuolen sarjajärjestelmät muuttuvat sisä-suomen sarjoissa? Montako joukkuetta lohkoista karsiutuu kilpa/haastajasarjoihin? Pelataanko sisä-suomen D koko kausi yhdessä lohkossa? Asia on huonosti valmisteltu ja paljon avoimia kysymyksiä herää ainakin minun mielessä. Turvallisuutta olisi mielestäni voinut nostaa ensin pelaamalla tyhjille katsomoille. Eliittisarjan paikallisottelut olisi voitu pelata yksittäisinä peleinä minkä ansiosta oltaisiin saatu väljyyttä turnauspäiviin ja riittävät poistumisajat pukuhuoneista ulkotiloihin kontakteja vältellen.

-K-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 9:31
Tuo playoffkarsintakysymys on mielenkiintoinen. Jos asiaa Turun vinkkelistä katsotaan niin siellä varmasti on halua ettei Länsirannikolta kukaan pääsisi playoffkarsintaan. Jos vaikka sattuisikin sopivat joukkueet vastakkain revanssin halu on melkoisen suuri SM-karsintojen tapahtumien ansiosta.

Ensin teet kaikki toimenpiteet ettei tauti pääsisi leviämään mutta silti joku repäisee maton alta. Lienee itsestään selvää että tälläisen päätöksen tekijöiden pitää selittää tämä asia suoraan tytöille ja vastailla kysymyksiin. Jos sellaista selkärankaa ei löydy niin sitten tarttee vaihtaa henkilöitä.

C-ikäluokka olisi pitänyt ehdottomasti rajata pois tästä päätöksestä, koska se on kuitenkin jo SM-tittelistä pelaava ikäluokka (sukupuolesta riippumatta) ja koska samat pelaavat kuitenkin B-sarjaa jossa mitään rajoituksia ei ole.

Nyt on sitten pakko lähteä hakemaan kovia pelejä sopimalla treenimatseja keskenään eri alueiden joukkueiden kanssa. Se ei varmaan aiheuta riskiä koronan leviämiseen?

On älytöntä että lähdetään korjaamaan hommaa rikkomalla sitä vielä lisää.

-Öö-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 10:43
"Jos asiaa Turun vinkkelistä katsotaan niin siellä varmasti on halua ettei Länsirannikolta kukaan pääsisi playoffkarsintaan". Höpö höpö tuo juttu.

"Jos vaikka sattuisikin sopivat joukkueet vastakkain revanssin halu on melkoisen suuri SM-karsintojen tapahtumien ansiosta". Avaatko -K- hieman tarkemmin mitä tarkoitit tuolla?

"Nyt on sitten pakko lähteä hakemaan kovia pelejä sopimalla treenimatseja keskenään eri alueiden joukkueiden kanssa. Se ei varmaan aiheuta riskiä koronan leviämiseen?" Eikös tarkoituksena juuri ollut, ettei lähdetä hakemaan sitä koronaa ylialueellisilla peleillä?

Viisas päätös tämä ratkaisu ja miksi pitäisi kysellä pelaajilta, kun aikuiset huolehtivat heidän ja muiden turvallisuudesta.

-K-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 10:59
-Öö-:lle, tietäjät tietää eikä asiaa tartte enää availla. Joskus vaan epäreilut ratkaisut aiheuttavat erinäisiä revanssihaluja. Ihan joka tasolla aikuisista nuoriin.

Ei kai liitto voi estää jos joukkueet sopivat omille harjoitusvuoroille turvallisesti pelejä kun itse "pesevät kätensä" eivätkä halua järjestää sarjaa turvallisesti.

Mielestäni 15-vuotiaat eivät ole enää niin lapsia että aikuisten pitäisi ihan liiallisesti huolehtia asioista. Ovat sopivan lapsia etteivät pääse oikeisiin "koronalinkoihin" mutta eivät enää niin nuoria että ottaisivat perusteluitta tai kritiikittä vastaan kaiken "aikuisten huolenpidon".

-Öö-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 11:11
-Öö-:lle, tietäjät tietää eikä asiaa tartte enää availla. Joskus vaan epäreilut ratkaisut aiheuttavat erinäisiä revanssihaluja. Ihan joka tasolla aikuisista nuoriin.

Niimpä ja jos katsot niistä karsinnoista ajat 44:33 ja 44:26, niin ymmärrät ettei ole järjestelmän tai sääntöjen vika aina asiat. Tuloksiin pystyy vaikuttamaan myös itse pelaamalla, niin aikuisissa kuin nuorissa ;).

-K-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 11:56
Arvasinkin että olit joku joka trollaa. Mutta etteikö tuollainen sitten voisi aiheuttaa harmitusta ja revanssihalua? Kyllähän tytöt sen ymmärtää että tekemällä maali enemmän tai päästämällä yksi vähemmän tilanne olis ollut toinen eikä tuollaiseen ratkaisuun olisi ollut mahdollisuutta. Mutta mietipä mitkä on salibandyn kaltaisessa lajissa mahdollisuudet siihen että ratkaisevassa pelissä tulos on juuri sopiva. Esimerkiksi runkosarjoihin verrattuna matemaattisesti aika pieni...

K-PRe: Länsirannikko jyrää14.10.2020 13:19
Mitkä on siis matemaattiset mahdollisuudet, että ottelun loppupuolella voiton tarvitseva joukkue johtaa kahdella maalilla siis? No, ihan realistiset.

Ja kun se 2-0 maali tulee noin 7 minuuttia ennen loppua, ja tilanne sellainen että kumpikaan ei missään tapauksessa saa päästää maalia, niin onko outoa tai epäilyttävää että mitään riskejä ei oteta?

Lopeta jo..

-K-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 13:47
Mutta erikoista että se ei saisi ottaa päähän. Eipä oo ihme että Suomi ei pärjää muuta kuin lajeissa mitä ei harrasteta muualla kuin täällä.

K-PRe: Länsirannikko jyrää14.10.2020 14:05
No joo, tietenkin saa ottaa päähän, emmä sitä sano. Mutta rivein välistä tosta sun edellisestä viestistä lukee kyllä että epäilet vilppiä.

Suomi pärjää ja on pärjännyt kokoonsa nähden koriksessa ja lentiksessä ja nyt fudiksessakin ihan kivasti!

SäbättäjäRe: Länsirannikko jyrää14.10.2020 15:04
No hohhoh..

Eikös sitä pitäisi pelata niin, ettei jossitteluun tai kikkailuun jää varaa? Ihan noin asiaa paremmin tuntematta..

Samanlaista jossittelua on etelässäkin ellei tämä nyt jotenkin liity samaan.

-K-Re: Länsirannikko jyrää14.10.2020 15:08
Tottakai pitäisi pelata niin mutta on se nyt saatana kumma jos se että pelaa huonosti ei saisi jättää minkäänlaista revanssin halua. Pelataan seuraavalla kertaa tahallaan huonosti ettei toiselle tule paha mieli?

VarissuoRe: Länsirannikko jyrää14.10.2020 16:55
Liittyykö tämä vielä näihin Salpa - FBC Turku - Pelicans peleihin? Eli tarvitsevatko salolaiset nyt revanssin jostain? ja tämä sarjamuutos vei pois revanssit ja nyt joudutaan pelaamaan harkkapelejä joita kukaan ei voi kieltää että ei tulisi paha mieli jos ei toinen voita?

SäbäisäRe: Länsirannikko jyrää21.10.2020 15:36
Onko C-Tytöillä sittenkin ylialueelliset loppusarjat? Vähän nihkeää on tiedon kulku tällä hetkellä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: