Keskustelu

KatsojaSiirtohuhut27.3.2021 6:47
Pääkallon huhumaa ei vielä ole käynnistynyt, mutta onko jo tietoja siirroista erityisesti sm- ja liigatasolla?

NLRe: Siirtohuhut27.3.2021 8:48
Olisi kannattanut nukkua vähän pidempään.

Tämä on tyttöjen salibandyyn keskittyvä foorumi. Onhan noita tyttöjä tietenkin siirtymässä F-liigaan, mutta ruoditaanko niitä täällä ?

NLRe: Siirtohuhut27.3.2021 8:59
Pahoittelut viestistä olisi itse pitänyt nukkua pidempään tai odottaa ainakin toisenkin silmän aukeavan.

Siirrot myös junioreiden joukkueisiin siis ja kaikki ilmoittautuneet on mahdollisia sm joukkueita.

Joukkueet selviää ylialueellisen /alueellisen alkusarjan jälkeen viimeistään marraskuussa. alkusarjojen lohkot rankataan osallistuvista joukkueista.

HuuhkajaRe: Siirtohuhut27.3.2021 9:50
Se nyt on kuitenkin varmaa, että yleisesti ottaen joukkueita on hajonnut ja tulee hajoamaan. Pakka varmasti pahasti sekaisin.

-K-Re: Siirtohuhut27.3.2021 18:10
Tosiaan tälläisiä ei kannata vielä miettiä, kun kukaan ei vielä tiedä paljonko junioreissa on pudokkaita. Uskoisin että sekä tytöissä että pojissa yli 12-vuotiaiden harrastajien määrä putoaa ehkä jopa 15-20% ja osin jopa ns paremmasta päästä. Motivaatio voi olla hakusessa useammallakin tälläisen kauden jälkeen.

Ja jos joukkue on ollut ns kiikun kaakun voi parin pelaajan lopettaminen kaataa koko joukkueen.

KiinnostunutRe: Siirtohuhut29.3.2021 10:36
OMG jos jotain häiritsee et joku kysyy siirroista jo nyt ni älkää lukeko sit. Siis mitä pikkumaista porukkaa. kausi on ollu loppu jo kauan sitten käytännössä ja ensi kautta suunnitellaan pikkuhiljaa.. ja joo tämä on tyttösäbä sivu mutta monet a-tytöt ja jokunen b myös pelaavat jo liigassa. Ei se ole teiltä muilta pois jos joku on näistä asioista kiinnostunut. Nämä ovat kai kaikille vapaita kirjoituspalstoja vai???
Anteeksi ja hyvää kevättä vaan kaikille.

KannattajaRe: Siirtohuhut31.3.2021 15:19
Samaa mieltä, mitä se muilta on pois jos joku kysyy tällaista??? Ei ole pakko lukea. Kummallista porukkaa täällä.
Näköjään pari päivitystä on tullutkin jo huhumaahan jo.
Kevään jatkoa kaikille

Ei tiedäRe: Siirtohuhut5.4.2021 23:20
siirtyyköhön eräviikingin naisten f-liigaan joitain junnuja tai voisikohan Classikista siirtyä liigaan pelaajia.

kannattajaRe: Siirtohuhut6.4.2021 14:26
Olisi mielenkiintoista, että alkaisi tulemaan päivityksiä sinne huhumaan keskusteluun jos ainakin niillä joukkueilla, joiden pelit ovat jo ohi...

No toivotaan että pikku hiljaa....

Mukavaa kevättä. :)

MikaRe: Siirtohuhut12.4.2021 10:52
Classicin junnu joukkueessa ei ole kuin pari pelaajaa jotka voisivat pelata naisissa puhun b tyttöjen piiristä. En mainitset nimee mutta olisi hyvin voinut pelata edellisen kauden jo naisissa kehityksen mukaisesti.

Eräviikingeillä on kova porukka f liigassa mutta veikkaan että ottavat nuorempia pelaajia koittaan esim treeneihin ja joitakin pelaajia peleihin.


Tietääkö joku Welhojen tilanteen?

enskaRe: Siirtohuhut12.4.2021 18:05
Kevät ja kesä on varmasti mielenkiintoista aikaa kun selviää ketä liikkuu toisiin seuroihin ja minkälaisiksi sarjat muodostuvat. Toivottavasti päästään pelaamaan ensi kaudella normaalisti! Welhojen tyttöjunnuilla oli hyvä noste vielä pari vuotta sitten mutta viime kaudella ei näkynyt joukkueita A:n tai B:n sarjoissa joka oli yllätys.

kauppisRe: Siirtohuhut12.4.2021 18:34
Mika,

Miksi ihmeessä Classic pelasi "vajaalla" kokoonpanolla pudotuspeleissä, jos kerta olisi ollut käytössä pelaajia?

Purhonen ja Pitkäkangas 03 ja Laitila 04 syntyneitä, kuinka nuoria sinne oisi ollut tyrkyllä?

Toki ihmettelyä on täälläkin päin Suomea herättänyt Classicin kokoonpanon kapeus tai vähäinen pelaaja määrä.

savokarjalaRe: Siirtohuhut12.4.2021 19:44
Mikalle ja Enskalle; Welhoilla taitaa olla sama tilanne kun vaikkapa Loistolla ja ErVillä, että AB-junioreiden kärkitytöt keskittyvät liigapeleihin.

keskisuomiRe: Siirtohuhut13.4.2021 8:50
Alma Laitila on huippupelaaja jo nyt. Väänsi tasapäisesti Pron pelaajia vastaan. Muutaman vuoden päästä maajoukkueen sentteri. Annu Selinummen puuttuminen sekotti hieman Classicin pakkaa

nurminen Re: Siirtohuhut13.4.2021 10:18
Tietääkö joku minkä ikänen syrjänen on Classicista ?

eteläRe: Siirtohuhut13.4.2021 10:31
Tiedetään Syrjänen 2003. Tulevaisuuden peaaja jopa F-liigaan, mutta vielä niin kuin kaikilla matkaa olisi vielä tallattavana.

LänsirannikkoRe: Siirtohuhut13.4.2021 11:51
Taitaa Loiston imu loppua, kun Pienihäkkinen ei enää valmenna junioreja.

jouni Re: Siirtohuhut13.4.2021 12:54
Toivottavasti syrjänenkin nähtäisiin pian f liigassa. 03 ikäluokan parhainpia pelaajia olisi kiva tutustua pelaajaan sitä kautta.

-K-Re: Siirtohuhut13.4.2021 16:05
Mikäs Pienihäkkiselle? Pitääkö välivuotta vai vaihtaako seuraa? Vai tarkoittiko tuo vain että valmentaa edustuksessa, tuskin se imua lopettaa.

KannattajaRe: Siirtohuhut15.4.2021 10:08
Tässä kohtaa jos on kyse 2003 pelaajasta missä Syrjänen kehittyisi paremmin naisissa vai tuleeko Classicille A tyttöjä?

Mitä seurannut Syrjäsen salibandy kausia kokoajan kehittyy mutta tarvisi ympärilleen vahvempia pelaajia mitkä haastaa hänen motivaatiota ja uskaltaa näyttää taitonsa rohkeammin kaikille kuin itsellensä.

Taitohan riittäisi hyvin F-liigan pelaajaksi mutta mitä jos ei pääse kentälle meneekö pelaajan motivaatio siinä tai riittääkö fyysisyys?

ihmajakummaRe: Siirtohuhut15.4.2021 14:21
Kannattajalle,

Syrjänen niin kuin kaikki U19 maajoukkueessa mukana olevat pelaajat ovat todella lahjakkaita nuoria ja heille kaikille löytyy varmasti se oma paikka niin seuran, joukkeen kuin tasonkin mukaan.

tietääkseni syrjänen on Classicin pelaajia ja juuri classicilla on tarjota kyllä varmasti maan kovimpia tyttöjunioreita harjoitus kavereiksi ja siksi ihmettelen tuota harjoitus vasteen epäilyä.

Onko sitten F-Liiga se paras paikka näinkin nuorelle?

No ainakin Classicilla F-Liigaan on nuoria edennyt ja miksipä ei juuri Syrjänenkin onko se nyt vai tulevaisuudessa parin vuoden päästä on varmasti itsestä kiinni.

ToniRe: Siirtohuhut15.4.2021 19:33
Ehdottomasti syrjänen nähdään tulevaisuudessa F- liigassa tai voi olla jopa lähipäivinä kuka tietää

Mitä olen kuulut huhua syrjäsen reenaamisesta,motivaatiosta ja asenteestä niin tyttö pääsee pitkälle jos vielä jaksaa ja saa jostain kannustusta näin korona aikaan voi olla vaikeaa niinkuin muillakin nuorilla.

Syrjänen on kehittynyt jopa vuoden aikana huimasti tullut peliälyä,fyysisyyttä ja varmastin parhainpia vetäjiä niin miksipä ei voisi pärjätä F-liigassa.

Aprilli??? Re: Siirtohuhut15.4.2021 22:05
Olisko ollut Pienihäkkisen juttu aprillipila. Katsoitteko päivämäärää jolloin se oli julkaistu.

NääsRe: Siirtohuhut15.4.2021 22:38
Kuinka monta nimimerkkiä voi olla samalla näppäimistöllä? Suosittelisin kaikille alter egoille soittamista Jarkko Rinteelle. Japi on huikea valmentaja ja hänellä on erittäin hyvä näkemys, joten itse luottaisin hänen näkemyksiinsä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: