Keskustelu

KummastunutFarmi ja liiga samaan aikaan?9.4.2022 17:50
Miten on mahdollista että pelaaja pelaa edelleen sekä liigassa farmisopparilla ja myös omassa joukkueessaan???? Eikö tammikuussa tai hwlmikuun alussa olisi pitänyt välita missä pelaa?

.Re: Farmi ja liiga samaan aikaan?9.4.2022 19:15
?Juniori-ikäisen farmisopimuspelaajan junioriotteluita koskeva edustusoikeus säilyy koko farmisopimuskauden siinä seurassa ja joukkueessa, jossa se oli pelaajan tullessa nimitetyksi farmisopimukseen. Rinnakkaisedustusoikeuspelaajaa ei saa nimetä farmisopimukseen.?

KummastunutRe: Farmi ja liiga samaan aikaan?10.4.2022 11:34
Nyt on kyse pelaajasta joka pelaa 2 naisjoukkueessa

kannattajaRe: Farmi ja liiga samaan aikaan?12.4.2022 16:12
Farmisopimuksessa nimetty pelaaja saa 1.2. jälkeen pelata vain toisessa farmisopimusjoukkueista. Pelaaja kiinnittyy siihen joukkueeseen, jossa hän pelaa ensimmäisen ottelun 1.2. jälkeen.
Koronan takia tätä pidennettiin hiukan...

Mikäli farmisopimusjoukkueet osallistuvat Suomen Cupiin, voi farmisopimuspelaaja pelata Cupissa vain toisessa joukkueessa. Suomen Cup -ottelussa pelaajan edustusoikeuden on oltava ottelupäivänä kyseisessä joukkueessa, aiemmin tässä pykälässä sanotulla tavalla.

Silti oli kuulemma pelattu maalis-huhtikuussa Suomen cupin pelejä naistenjoukkueen kanssa ja kyseisessä joukkueessa pelasi pelaaja joka myös pelaa liigassa.

onko tämä ihan ok???

JaniKRe: Farmi ja liiga samaan aikaan?14.4.2022 0:07
Sääntöjen mukaan on. Pelaaja on kiinnittynyt Suomen Cupissa oman seuran joukkueseen sarjan alussa ja ei ole pelannut Suomen Cupia farmi seurassa ja farmisopimuksella pelaa liigassa. Kaikki kunnossa 👍Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: