Pohjola Cupin Allstars-kentällinen ja MVP Eskelisen fiilikset

21.08.2011

Perinteiseen tapaan Pohjola Cupin päätteeksi valittiin turnauksen Allstars. Koko turnauksen ajan pelaajia tarkkailleet maajoukkuevalmentajat ja joukkueita valmentaneet ikäluokkavalmentajat valitsivat tapahtuman päätteeksi tähdistökuusikon sekä turnauksen arvokkaimman pelaajan (MVP).

Palkintopystien lisäksi maajoukkuevalmentajat palkitsivat Allstars-kentällisen pelaajat myös suoralla valinnalla syyskuun maajoukkueleirille ja marraskuun Euro Floorball Tour (EFT) maaottelutapahtumaan. Helsingin Messukeskuskessa pelattavassa EFT-turnauksessa Suomen naiset ja U19-tytöt kohtaavat Ruotsin, Sveitsin ja Tsekin. 

pc_silja_eskelinen.jpgTurnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Valkoisen joukkueen kapteeni Silja Eskelinen oli tyytyväinen turnaukseen.
- Tosi hyvät fiilikset jäi tapahtumasta. Paljon oli uusia kasvoja, mutta nopeasti oppi tuntemaan ja kokonaisuudessaan voi todeta, että hyvä porukka oli turnaukseen valikoitunut, Eskelinen arvioi tapahtuman päätyttyä. 

- Meidän oma joukkue kasvoi turnauksen aikana koko ajan yhtenäisemmäksi ja se siivitti sitten lopulta voittoon asti. Joukkueessa oli hienoja pelaajia ja kaiken kaikkiaan oli tosi hyvällä asenteella toimiva urheilullinen joukkue. Kapteenina ei tarvinnut kuin kerran sanoa ja kaikki tekivät tosi hyvin mitä piti, kertoo Eskelinen tunnelmia omasta joukkueesta.

Jo viime kaudellakin tyttöjen maaotteluja pelannut Silja Eskelinen odottaa innolla jo syksyn maajoukkuetapahtumia.
- Mielenkiintoisia tapahtumia on varmasti edessä. Näin uuden kauden alkaessa haasteena on uusi joukkue ja sen hioutuminen yhteen, kun on uusia pelaajia, Eskelinen toteaa.

- Kyllähän nämä maajoukkukomennukset ovat kauden kohokohtia ja tuovat lisätsemppiä tekemiseen. Päästään kerrankin pelaamaan kotiyleisön eteen, joten voitonhalu tulee olemaan todella kova! Toivottavasti Messukeskukseen löytää myös paljon innokkaita kannustajia, niin päästään haastamaan muut huippumaat kunnon metelissä messuilla, vinkkaa Eskelinen junnuille ja toivoo että mahdollisimman moni tulee paikan päälle kannustamaan. 

Tässä Allstars-valinnat maajoukkuevalmentajien perusteluiden kera:

Maalivahti:
Noora Vuorela
(TPS)

Kultajoukkueen maalivahti, joka päästi pelaamissaan otteluissaan ainoastaan yhden maalin. Esitti tasaisia otteita läpi turnauksen pelaten parhaan pelinsä finaalissa.

 

pc_noora_vuorela.jpg

Puolustaja:
Laura Manninen (Tikkurilan Tiikerit)

Aktiivinen kahden suunnan pelaaja, jonka huolelliset ja laadukkaat peliä eteenpäin vievät syötöt olivat turnauksen parasta laatua.

pc_laura_manninen.jpg

Puolustaja:
Tiia Raitanen
(SC Classic)

Mahtava voima ja tahto kaksinkamppailuissa! Peliä rakentava puolustava, joka osallistuu myös vahvasti hyökkäyspelaamiseen.

pc_tiia_raitanen.jpg
Keskushyökkääjä:
Henna Uljua (PSS)
Esitti 100 % pelaamista joukkueelle koko turnauksen ajan. Toimi avainroolissa myös joukkueen tehoille ja oli ratkaisemassa otteluita.
pc_henna_uljua.jpg

Laitahyökkääjä:
Jonna Karonen (Tapanilan Erä)

Pelasi hyvää karvauspelaamista ja pystyi riistämään palloja. Maalinteon lisäksi pystyi huolellisiin maalintekopaikkoihin johtaneisiin syöttöihin.

pc_jonna_karonen2.jpg

Laitahyökkääjä:
Annastiina Intala (Koovee)

Esitti vahvaa pelaamista molempiin suuntiin koko turnauksen ajan. Lisäksi pystyi päättämään hyökkäykset tehokkaasti ja voitti turnauksen pistepörssin.

pc_annastiina_intala.jpg

MVP (Turnauksen arvokkain pelaaja):
Silja Eskelinen (Tikkurilan Tiikerit)

Monipuolinen pelaaja, joka pelasi turnauksen aikana niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Todellinen kaukalon päällikkö, joka osoitti turnauksessa esimerkillistä johtajuutta.

 

 

 

 

Lue lisää turnauksesta:
- Testien täytteinen perjantai
- Valmentajien tunnelmat alkusarjasta
- Otteluraportit finaalista ja pronssiottelusta
- Turnauksen tilastot ja tulokset
- Kuvia kansio 1, kansio 2, kansio 3


Valokuvat: Tuula Heino-Kyllönen

pc_silja_eskelinen.jpg

 

 

17.08.2017Tukihaku junioritoiminnan käynnistämiseen on jälleen avattu
03.08.2017Hae mukaan Johtaa kuin nainen koulutukseen
07.05.2017Riihimäki ja Kontiolahti Koululiikunnan mestarit!
21.04.2017PSS tyttöjuniorit jo yhdeksän vuotta putkeen SM-mitaleilla
12.04.2017Sara Seurujärvi Steelers tyttöjen maalivahtivalmennukseen
09.04.2017Porvoo hakee valmentajia
06.04.2017Kevään turnauksia tyttöjoukkueille
05.04.2017Naisten liigajoukkueet ovat julkaisseet ensi kauden valmentajiaan
01.04.2017PSS ennakko: B-tyttöjen Playoffsit
01.04.2017C-tyttöjen pudotuspelit käynnissä!

Siirry arkistoon »